Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Саме ТАК!
    Факти - це факти, а смердота - смердота.
    Кому сильно того бракує - самостійно, без додаткових поставок може знайти і нюхати, нюхати, нюхати...

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Саме ТАК!
    Факти - це факти, а смердота - смердота.
    Кому сильно того бракує - самостійно, без додаткових поставок може знайти і нюхати, нюхати, нюхати...

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я вірю, що іноземці які мають стосунки з країнами які були у складі колишнього СРСР теж відрізняють їх з купи інших. До речі я впевнений, що люди, які довго були у Африці теж можуть відрізнити мешканця річці Конго від інших, але багато людей для кого вони усі будуть з Африки та не більш того.

Додано через 19 хвилин
    Російський народ може побачити ставлення України до нього кожен раз, коли українська влада хоче щось зробити. Ніколи ще не було, щоб Україна щось підтримала від РФ, тільки як підліток вона проти усього, немає нічого з чім вона була б згодна. Я розумію, що у першу чергу це ставлення влади до РФ ніж до людей в РФ, але після цього буде дуже легко обґрунтувати, що Україна – це ворог. Ще раз повторюю, що під Україною я маю на увазі владу не людей, багато росіян мають корні на Україні та навпаки.

• Подобається Подобається x 1
  4. zenyk

zenyk Well-Known Member

слухайте, все банально: немає нічого, щоб росія зробила не то шо б дружнього, а навіть просто - неворожого для України. Всі теперішні дії росії продиктовані її підлітковим прагненням стати вищим над своїми сверсниками, втілюючи таким чином свої псевдоімперські амбіції....

5. borkhes

Тобто якщо я буду нав’язувати не свого кандидата, а конкурента, то ви будете голосувати за мого кандидата. :) Якщо у країні буде анархія бо ніхто не буде голосувати, та не буде легітимної влади – це добре?

Додано через 9 хвилин
    Та ну! Знову ціни на газ згадали чи ЧФ РФ? ;)
    Навищо вам газ, він же ворожий, з Росії, чому б україні не відмовитися від нього і купувати його в інших країнах, в Норвегії наприклад, як тут вже говорили. :)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ні, за нормальним законодавством: якщо обидва кандидати не набирають потрібної кількості голосів -- вони знімають свої кандидатури....
    і це позиція: ми "маємо на увазі вас і ваші партійні інтереси"...

я вважаю, що "з двох зол обирають менше" тут неправильно...
    ви би обирали між гітлером чи сталіним?...
    я -- ні.

7. Fotynka

Fotynka Active Member

А кого ми поважаємо? Давно пора заспокоїтись. Вже незалежні, вільні, маємо свою землю і державу, свій уряд і своїх уродів. От сидить в горлі Росія як кістка... Під носом подивіться, що робиться... Звикли шукати винних.

Додано через 7 хвилин
    У нас своя елекроенергія. Подумайте Ми звинувачуємо Росію за те, що вони збільшують ціну на газ, а самі втрачаємо 95% електроенергії по дорозі. Тобто отримуємо 5%, а оплачуємо всі 100%. І це теж не секрет. Вже скільки років лежить розроблений Законопроект про контроль і регулювання витрат цієї галузі. Чому він не діє? Чому ми платимо в 20 раз дорожче?

8. duncan

шановний, яка експрессія!...
    ви тільки забуваєте, що Україна -- це не острів, який є за кілька тисяч кілометрів від інших....
    [​IMG] це ви про що?..
    це де пропадає 95 % електроенергії?...

• Подобається Подобається x 2
  9. kertis

kertis миється в бані

• Подобається Подобається x 5
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так Росія і є під носом....

11. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Все нове - добре забуте старе... Плачуть росіяни за новим Сталіним, ой плачуть... Випросять на свою голову...

12. Bianka

Bianka Member

спасибо за карму (слово-то смешное какое!)

я идентифицировала себя с русской долго,
    потом стало стыдно и от прошлого и в особенности от недавних событий
    на вопрос "where a u from?" не колеблясь отвечаю - from the Ukraine,
    только так можно избежать услышание пошлых коментов про "vodka" и "Putin"
    поражает недальновидность российских обывателей, которые искренне верят в нового царька (или двух)
    соскучились по очередям за колбасой что ли...

Додано через 31 хвилину
    что-то я не так сделала,
    хотела написать новый comment, а получилось, что затерла предыдущий,
    ну да ладно
    освою

• Подобається Подобається x 9
  13. duncan

я сподіваюся, що далі "обсуждєнія" справа не піде....
    чи вони збираються виховувати нове покоління людей, які знову повинні молитися на російську владу?...
    знову ксенофобія, знову "заграніцу зась"?...
    [​IMG] я в шоці...

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я таке іноді чую і після відповіді "Я з України". Але звичайно не так часто як після "Я з Росії"(Іноді доводиться говорити й таке, після того, як мене запитують: "Україна??? А що це?? А де це???". Хоч радує що це відбувається досить рідко.)

15. Bianka

Bianka Member

переспрашивают и часто
    вернее переспрашивали, даже шутила - говорю - рядом с Китаем, проглатывали за чистую монету:D

сейчас-то много пишут про нашу нэньку, поэтому объяснять не надо

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Шановна (-ний) Це ви "загнули". Тут не всі такі вже недоумки, чи то пак невигласи. Втрати, "по дорозі" не перевищують 5%, здається ще зі школи відомо.;) Не треба свій комплекс зневаги до свого ж нав'язувати всьму людству.

17. kertis

kertis миється в бані

Мда... Путин вообще однако охренел...))))

Путин отметил, что Россия никогда не использовала энергопоставки в качестве рычага воздействия и не собирается делать это впредь.
    "Мы этого никогда не делали. Строительство первой газопроводной системы было начато в 60-е годы, в самый разгар холодной войны, и все эти годы, начиная с 60-х годов и по сей день, Россия стабильно и очень надежно, вне зависимости ни от какой политической конъюнктуры, исполняла свои контрактные обязательства", - сказал глава российского правительства.
    По его словам, Россия никогда не политизировала экономических отношений.
    "Нас очень удивляет позиция некоторых официальных лиц администрации Соединенных Штатов, которые разъезжают по европейским странам и уговаривают европейцев не брать наш продукт, скажем, газ. Это просто потрясающая политизация экономической сферы, очень вредная на самом деле", - считает Путин.
    "Да, европейцы зависят от наших поставок. Но и мы зависим от того, кто покупает наш газ. Это взаимозависимость, это как раз гарантия стабильности", - отметил российский премьер.

• Подобається Подобається x 2
  18. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Ага, і взагалі Раша біла і пухнаста... Просто наразі хворіє...

• Подобається Подобається x 3
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  20. borkhes

Скажіть, а яку відповідь треба було робити на цьому ток-шоу?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)