Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Буває, без стакана - не розбересся... :)

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Войны всегда начинали те кто больше власти хотел.Чернобылец

Знаєте завжди в таких випадках згадую роман "На західному фронті без перемін"Ремарка. Як прості німецькі солдати, котрі гнили в окопах, говорили про війну. Казали так, якщо уряд однієї країни хоче об"явити війну уряду другої країни то він це робить, назначає день війни, на кордоні вибирають широке поле, будують там дерев"яний поміст, з однієї і другої сторони сходиться багато народу, і починаються масові народні гуляння з пивом шашликами і другими наїдками і напитками. В кінці всього, на поміст виходять міністри однієї і другої держави, вдіті в медвежі шкури, з дерев"яними дубинками і починають дубасити одне одного. Хто переможе, та держава виграла війну. А народ за цим спостерігає, як за боксом.Так от один з солдатів підсумував, що якби завели таку практику, то напевне, на Землі настав вічний мир.І я з ним згідний.

• Подобається Подобається x 4
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну в основном наши политики "конечно за народ радеют". А как воевать, так дети уже в других странах учатся. Да и сами они уже готовы.

• Подобається Подобається x 1
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я тоже не вірю,що у випадку війни підуть воювати діти наших "вершителей судеб", як білоголубих так і оранжевих, тим більше що різниця між тими і тими в якихось 20-30 тисяч доларів.Я маю на увазі про різку зміну політичної окраски як Мороза, так і Бута і Рибакова. Я не критикую їх за те що вони перейшли до регіонів,ні Регіони самодостатня партія, з міцною партійною дисципліною(хотів би я бачити такого депутата котрий би перейшов з білоголубих в оранжеві його не тільки я його взагалі б ніхто більше не побачив.Тут і імперативного мандата не треба і можливо це правильно-Донбас порожняк не гонит)А у наших демократів конкурс-хто дорожче продасться.

Додано через 15 хвилин
    Пан Кріль, між іншим, родом з Львівщини.

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

левандівка - спонсор наповнення стаканів? Степаничу, кінцева "стація" - Львів, зістінем, підігрієм....

Додано через 2 хвилини
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=327827&postcount=2861
    не поспішай....

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дивись і без славних політиків за допомогою чарчини і народної дипломатії лозунг-схід і захід разом набуде істинного змісту.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

у цьому сенсі слово "разом" має інший зміст....

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Разом за чаркою:radist:

9. zet

zet Дуже важлива персона

Последние страницы темы откровенно порадовали... :) Там в телеке пытались найти одно слово символизирующее объединение и общую национальную идею, но главного слова они так и не вспомнили...
    Это слово просто короткий и ёмкий тост - БУДЬМО!:)

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ага, тепер здається здогадався, чому Кушнарьов "випадково" загинув...

• Подобається Подобається x 2
  11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вчера, беседую со своим знакомым по телефону. Выходец из одной республик Союза. Инженер с советским образованием. Доработал до менеджера среднего звена очень крупной американской фирмы. Получил американское гражданство. Естественно, опыт, знания, понимание западного менеджмента. Получил предложение от российской фирмы (акционерной), (не буду называть отрасль), для того чтобы возглавить и внедрить западный менеджемент. Готовы не просто пригласить, гоотовы платить американскую зарплату. Знает, что работы полно, трудностей по горло и согласился.
    Типичный пример "советского человека" не боящегося трудностей, а не дармоеда, иждивенца-совка.

Но не это главное. А то что видимо - это начало новой тенденции в России. Честно говоря, когда я слушаю новых управленцев в России, таких, как Шувалов или Дворкин, это уже совершенно новая элита, подготовленная, патриотичная, со знанием языков и экономики.

12. zet

zet Дуже важлива персона

У нас такие тоже уже появляются, но пока протолкаться сквозь пенсионные плечи тяжеловато...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Невже Ви думаєте що Кушнарьов хотів піти з ПР. Його скоріше боялися , бо він був сильний лідер, а там як не кажи лідерів катма. Якщо першими в списку йдуть такі клоуни як Ганя Герман, Шуфрич(хоч і клоун але все таки боєць), Чорновіл, Головатий, Кінах, той мудак Табачник котрий додумався назвати українську мову пережитком, тобто збірна СРСР я маю на увазі ті що залишили другі партії. Трійка в принципі розумних голів і сильних супротивників такі як Азаров,Чечетов і Кисельов знаходяться якось в тіні.А тих кругом повно.Ага ще забув одну "звезду" пані Богословська котра Інна.Просто перл.

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А чо ...Раечку забыли..Богатыреву-с???:cowboy:
    Ну ...вообщем согласен с Вами Боец!!!!
    Эти "левые"....
    Ну лично Вам-с...до Табачника ..как "до луны пешком-с".
    Уж слишком много Вы о себе возомнили-с....скромнее надо быть!:ireful1:
    Ну уж ..а Инночка Богословская...вот уж умничка,так уж умничка...Тимоху с ней и рядом то поставить не мона!:cowboy:

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно...Видно по рейтингу..
    і по тому,як люди голосували...
    Інночка - супер!
    До речі,де вона "обрєтаєтся"?

16. kertis

kertis миється в бані

Табачник шовинист. И Вообще мерзкий тип.
    Зы: видал вас на Одесском форуме. Это вы, или...?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Знання людиною чогось ще не говорить про те що він розумна людина.Гітлер і Наполеон в своєму роді були тоже великими майстрами,але ж ніхто не каже що вони були хорошими людьми.А Табачник йому до великих далеко,але він мені нагадує "мелкого пакостника" з тих хто під ковдрою портить повітря.І дійсно-
    .

Ну Раєчку я б не рівняв з Ганею або з Богословською.В принципі поміркована жінка,нею ПР може гордитися.

18. Romko

Вони-вони...
    В кругу подобних...

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. "Чем кумушек считать трудиться, не лучше ль на себя оборотиться?"

20. Romko

Десь там мені Чітатєль закидав,що я не знаю Росії...
    Вчора спілкувався по асі з одним товаришем...Картина ....удручающа...
    Дійсно,спосіб мислення зводиться до двох наборів
    Загалом, головна відмінність "русскіх людей" полягає в тому, що в більшості в голові завжди є наборчик з декількох ідей, який з успіхом замінює ним відсутні мізки. Існує два базові комплекти.

1-й
    1) Русских все на..бывают, все им хотят зла.
    2) Сильнее всех на..бывают русских ж_и_д_ы.
    3) Если отпи..дить всех ж_и_д_о_в и черножопых, русским будет за..бись.
    4) Пи..дец в России развели какие-то враги, наверное, ж_и_д_ы. Или черножопые.
    5) Русские - офуенно культурный и умный народ. А все остальные народы - вообще тупые. И еще жадные. И постоянно русских на..бывают.
    6) Русским людям все должны по гроб жизни, потому что русские люди не..бательски страдали.
    7) Только у русских Бог нормальный, а у остальных - какая-то фуетень.
    8) Работать ни фуя не обязательно, потому что все должны, и когда-нибудь справедливость восторжествует.

2-й
    1) Самое главное - это зашибить бабла. Остальное пофую.
    2) На..бать лохов - святое дело.
    3) Я - самый наипи.датейший чел на свете, а остальные все - козлы и быдло тупорылое.
    4) Бля, куплю себе седьмую "бэху" - все вообще офуеют.
    5) Я вот был за границей, там все тупые - никто нифуя по-русски не понимает.
    6) Ездить по встречной полосе - это круто.
    7) Всякий, кто считает не так как я - м.дак, и ему надо дать пи..ды.
    Звичайно це не стосується всіх росіян.
    Звичайні люди,зі своїми проблемами....
    Але оці стереотипи мислення присутні в багатьох...
    Є люди,а є людиска,як у нас кажуть...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)