Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Не!
    Алкаши, Воры и Громадяны!

2. парабеллум

парабеллум Active Member

Хто казав що українці горілки не пють !? . Пють . Але не в таких маштабах як росіяни.

Скажіть краще я вірно написав що більшість росіян думає приблизно так як цей телеведучий Соловйов ?

3. Городецький

Городецький Well-Known Member

Не маю телевізора.

А Ви гадали я тут анекдоти розказуватиму? Якщо Ви в темі з назвою "Справжнє обличчя ..." шукаєте тільки "хороше" - Ви помилилися адресою!

Звідки статистика "більшість росіян", дозвольте поцікавитися? Чи це Ваш висновок з аплодисментів купки проплаченого бидла, яке сидить в телестудії за гроші? Мудро ...

А імбецилів типу Соловйова треба знати в морду - така мразь гавчить на ТБ сусідньої країні не просто так.

• Подобається Подобається x 1
  4. парабеллум

парабеллум Active Member

Походіть по російським і кримським форумам . Прочитайте теми що стосуються України. Там живі люди пишуть а не "купка проплаченого бидла" як ви написали.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Всегда приятно послушать специалиста.
    Бывал неоднократно на записях телепрограмм в Останкино.
    НИ РАЗУ денег не получал.
    Обманули, сволочи!
    Спасибо, Городецький, теперь буду ТРЕБОВАТЬ за БЫДЛЯЧЕЕ присутствие непременно!
    Спасибо, Городецький!

6. Городецький

Ну-у-у, інтернет взагалі не претендує на презентативність. Почитати ЛФ - так тут усі кляті бандерівці і тільки Полковник зайшов сюди відвідати баню. Насправді народ сприймає більшість інформації у вигляді штампів, а от штампи вже "набивають" соловйови і іже з ним гавкуни ефіра. Згадайте Корчинського.

Нема за що. 3 роки тому, за участь в телешоу на РТР платили 300 рублів. Сиди собі, не дивись в камеру і аплодуй коли засвітиться табло. Скільки зараз - не маю інфо.

• Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Сволочи!
    Нет, они ПРОСТО сволочи!!!!!
    А когда деньги раздают?
    До начала съемок, пока в буфете сидишь, или после, когда на выход уже?
    Где я был?
    Куда смотрел?
    НЕТ!
    ОНИ натуральные СВОЛОЧИ!

8. парабеллум

парабеллум Active Member

Це все коротко називається - пропаганда.В Росії вона працює значно ефективніше тому що там нема пятої колони у вигляді комуністів,партії регіонів,вітренко.
    Ви тут сказали що "інтернет не претендує на презентативність".Цікаво звідки тоді взяти інформацію що буде презентативно відображати настрої в російському суспільстві !?.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Господи!
    Да Вы в своём-то суспильстве разберитесь!
    Что Вас всё в РОССИЙСКОЕ так тянет?

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гілляка так називаєсі.Во...

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я зайшов на одеський..... [​IMG]
    мене саме так в перший день і назвали, порадили "повертатися у хлів"....
    і що?

• Подобається Подобається x 3
  12. парабеллум

парабеллум Active Member

Я ж незаю що там Ви написали . Мож щось на зразок "Москвич не машина ,москaль не людина":)

13. Городецький

Нічого не можу порадити. В тому числі не можу навіть порадити прислухатися до опитувань різних-там міжнародних правозахисних організацій. З 99.9%-овими результатми голосуваннь ні в що не можна вірити. Хочте самі поспілкуйтесь з пересічними громадянами, тільки особисто, через ICQ а не через форуми. Я пробував - в цілому траплялися адекватні люди, штампи є але не на рівні підсвідомості.
    Гадаєте в цьому причина?

14. парабеллум

парабеллум Active Member

Ще воля вищого державного керівництва відіграє значну роль. У нас порівняно з Росією якась млява пропаганда.
    Ось рівень пропаганди в Росії мене непокоїть ,таке враження що готується думка їхнього суспільства до майбутнього військового конфлікту з Україною. Росія має резон розпочати прикордонний конфлік аля Тузла 2 . Як відомо країни що мають військові конфлікти в НАТО не беруть.

15. Городецький

Пропаганда - взагалі інструмент тоталітаризму. В "демократіях" цей процес і зветься м'якше - формування суспільної думки. :)
    Я так не вважаю.
    Грецію і Турцію взяли саме коли вони мали суперечки щодо Кіпру.

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

звичайно..... [​IMG]
    це ж в дусі львів’янина прийти в гості і насвинячити (подивіть на мій аватар)......
    нічого особливого, просто висловив свою думку щодо голодомору, який, як я вважаю, був геноцидом українського народу....

• Подобається Подобається x 4
  17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Пересмикуєте, пане! Саме в Вас, в Росії і відповідно в російській мові є чітка різниця. "Рускій" - національність, "росіянин" - мешканець РФ. Єврей може бути "рускім" лише частково (приклад - Жириновський), а "росіянином" - залюбки!

От саме "росіяни" переважною більшістю, за компанію з ведучим, зайняли позицію "ату чужака!"

Додано через 16 хвилин
    Я теж через Аську спілкуюсь з пересічними росіянами. Безумовно, значна більшість - люди цілком адекватні, але до тієї межи, коли постає питання про окреме життя незалежної України. У кращому випадку щире непорозуміння, навіщо воно нам нада? Яскравий приклад - Солженіцин.

Поекспериментуйте, вверніть українське слово, яке влучніше за російське у конкретному контексті тощо. ;)

Додано через 1 годину 32 хвилини
    Варто уваги!
    http://newsukraine.com.ua/news/106763/
    "Рогозин призвал НАТО не беспокоиться о поддержке Россией соотечественников"

ДЕ?

"Как сообщалось, в среду, 16 апреля, Евросоюз выразил озабоченность в связи с решением российского руководства наладить взаимодействие с непризнанными республиками Абхазией и Южной Осетией, в то время как в НАТО призвали воздержаться от этого шага."

• Подобається Подобається x 3
  18. Городецький

Добіса експериментував! Зараз спробую змалювати загальновживані штампи:

№1 - "мы один народ, и культура и язык у нас один". Найшвидше лікується пропозицією поспілкуватися українською. Наслідки: а) Вы специально вставляете такие слова, чтобы мне было непонятно; б) общий смысл ясен, всё равно языки близки; в) это точно украинский? ну-и-ну ...

№2 - "нас искусственно разделяют политики, хотят поссорить". Лікується: назвіть наших політиків, що таке роблять і скажіть що вони роблять, а я Ваших назву. Наслідки: а) не мы первые это начали; б) дураков везде полно; в) политика - дерьмо!

№3 - "Украина хочет нормального к себе отношения, но ворует газ". Ліки: крадіжка - злочин, злочин треба довести судом, чому суду не було? Чи дерибан газу вигідний для злодюжок з обох боків? Наслідки: а) всё равно воруете, есть факты; б) газ - удобный рычаг давления, грех не пользоваться; в) я понимаю что воровали отдельные гады, вся Украина не причём

№4 - "оранжевые выборы проиграли, а власть захватили на американские деньги". Важковиліковне. Можна поговорити. Наслідки: а) Вас самих обманывают; б) есть много украинцев, которые со мной согласны; в) про наши выборы даже не будем.

№5 - "все внешнеполитические шаги Украины направлены на отрыв от России". Ліки: Росія у своїх кроках теж щось зовсім не бере до уваги інтереси України. Кожному своє. Наслідки: а) а надо чтобы вместе! б) Украина не представляет из себя такой политической силы как Россия; в) дай Бог чтобы украинцам на пользу, лишь бы никому не во вред.

Далі дурацькі штампи, в основному непридатні для обговорення: "половина украинцев мечтает жить в Росии", "я бы уехал куда-нибудь, чем жить в такой нищете как вы", "теперь Америка ваш лучший друг", "у вас русских там постоянно унижают", "у Украины нет будущего", "у вас нет ни производства ни ресурсов, за что вы живёте?", "мы просто можем ядерным ударом вас долбонуть", "у нас культура и духовность: Пушкин, Чехов ... у вас - никого и ничего", "мой знакомый был на Украине - ужас ...", "сколько Вам американцы платят за то что Вы ко мне с вопросами лезете?" ... :moskali:

Якщо перші п'ять хоч і трапляються, але вимагають осмислення і аналізу фактів, то приведена дурацька решта характеризує співбесідника як повного політ-зомбі. З таким і не варто спілкуватися. Нащастя, мені таких трапилося не більше 6-7, а поговорив я з п'тьма десятка - було дозвілля і натхнення :)

• Подобається Подобається x 6
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цікава пригода, і висновки цікаві.

20. kertis

kertis миється в бані

К Барьеру.

А. ГРИЦЕНКО: Если говорите серьезно, давайте тогда говорить серьезно. Приближение НАТО к границам России можно воспринимать по-разному. Можно вот так вот как вы, сидеть - на нас нападают. И вот три балтийские страны, у которых по одной бригаде максимум, они создали для нас угрозу. Помните, Ельцин говорил: "Никогда не вступит Польша, это создает угрозу". Вступила, никакой угрозы нет. Абсолютно нормально, люди спокойно спят. Три балтийские страны никогда не вступят - вступили, все в порядке. Точно также с Украиной. Никакого монополярного мира от присоединения к НАТО Украины и Грузии, несмотря на наш огромный потенциал.
    В.Соловьев: Это вы это говорите, как полковник. А какое время подлета? У вас же поставят ракету, куда вы денетесь.
    К. ЗАТУЛИН: Может вступить, чтобы не было монополярного мира.
    А. ГРИЦЕНКО: Да вы не знаете нашей Конституции.
    В.Соловьев: Да вашу конституцию вы только...
    А. ГРИЦЕНКО: Наша Конституция запрещает базирование войск....
    В.Соловьев: Подождите, а кто может верить вашей конституции, когда вы только что сказали Константину Федоровичу... а независимость декларация в каком году, а Конституция какого года? Что вам мешает потом принять очередную конституцию и сказать, а то...
    К. ЗАТУЛИН: Да президент, которого так любит Анатолий Степанович, собирается менять эту конституцию.
    А. ГРИЦЕНКО: Вы спрашивали меня как полковника, я вам скажу. При нынешних средствах поражения не нужно размещать войска ближе. Не нужно ни России, ни НАТО.
    К. ЗАТУЛИН: А радары нужно.
    А. ГРИЦЕНКО: И в России достаточно средств поражения для того, чтобы наносить удары по странам НАТО и в НАТО. Не надо там размещать ни в Грузии, ни в Украине. Нигде.
    В.Соловьев: Вы считаете вполне нормально, что Грузия и Украина...
    Перерыв
    В.Соловьев: Только спокойнее. Особенно будет спокойнее России, если войска НАТО войдут, захватят месторождения. Здесь установят колониальный режим и тогда украинцев заткнут спокойно.
    А. ГРИЦЕНКО: Ей не надо уже... в Россию, не захватят ваши месторождения.
    В.Соловьев: Нет, вы немножко заблуждаетесь. Деньги России вошли в Украину, и поверьте мне, скоро...
    А. ГРИЦЕНКО: А деньги НАТО вошли в Россию.
    В.Соловьев: А деньги России вошли в Украину. Недолго подышите. Пока мы не занялись вашим Крымом и восточной Украиной. Присаживайтесь.
    По результатам интерактивного голосования с большим перевесом победил Константин Затулин.

http://treli.ru/newstext.mhtml?Part=20&PubID=15096

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)