Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Та "злодіями" були свого часу усі. А зараз один "злодій" хоче, щоб відповідав тільки інший. А сам він був білим і пухнастим. А інший, гад, не хоче відповідати за усіх! Нахабство яке!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, Степаничу, перескочили ви на іншу тему. Ну а Ви собі уявляєте, щоб наприклад, Україна вказувала Росії ЩО і ЯК називати, кваліфікувати їх події?
    От пан моцкаль пише, що голод був і в Казахстані, але чомусь казахи до нас не мають притензій...

3. Степаныч

А де Росія "вказує" Україні? Україна подала заявку (чи як це називається) в міжнародну організацію (ООН), щоб МІЖНАРОДНА СПІЛЬНОТА визнала голод в Україні геноцидом. Росія - член цієї МІЖНАРОДНОЇ організації. Вона має право висловити своє бачення? Безумовно, має. От Росія і говорить: "Росія закликала ООН не визнавати Голодомор Постійний представник Росії при відділенні ООН в Женеві Валерій Лощинін закликає відмовитися від спроб кваліфікувати масовий голод 30-х років минулого століття як геноцид.". Вона ж не вимагає від України змінити УКРАЇНСЬКЕ бачення цієї трагедії, а висловлює своє бачення. І має на то і право, і підстави. Де ж тут зазіхання на права України?

До речі, перечитав свій пост і звернув увагу, як заголовок інформації протирічить викладеному в ній. Адже Росія не заперечує, що Голодомор був. Вона заперечує, що це був геноцид українуів. Отак трі-і-і-ішечки здвигаючи акценти і сіють розбрат між народами.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Одне із облич Росії :)

Відео про п"яних танкістів, голольод і маньоври

[youtube]NaaP7bQglcU[/youtube]

• Подобається Подобається x 4
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Но от тайги до Британских морей
    Красная армия всех сильней!"

6. Степаныч

Натурально! Вон какой домище походя разламали. Пьяные. А если трезвые да целенаправленно?:)

• Подобається Подобається x 6
  7. Boris_Kiev

А вони бувають тверезими ?
    Тверезі не зможуть і танк завести. Танк - не ДЕУ. :)

Я дописував про батька мого колеги - колишнього офіцера, що водив важку техніку. Розуміє "газ в підлогу" або "без газу". Навіть ремінь ГРМ нещодавно зірвало на його Славуті від такого стилю водіння.

Додано через 41 хвилину
    Колись точно із того танку зроблять пам"ятник. І будуть біля нього приймати в піонери.
    А місцеві неформали придумають якусь оригінальну кликуху тому танку.
    Подібно до того, як молоді донечани у 70-х роках влучно назвали донецький танк "Таркус".

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

В Україні це звернення було сприйнято з обуренням, наголошує прес-служба МЗС України.
    “Заяви такого характеру, з якими періодично виступають російські представники, є, по суті, не чим іншим, як цинічною спробою принизити і спаплюжити пам’ять мільйонів наших невинно замордованих та заморених голодом братів та сестер, стерти навіть згадку про цю кричущу сторінку кривавого літопису комуністичного тоталітарного режиму”, - переконані в МЗС України.
    У міністерстві вважають, що “подібні заклики російських офіційних осіб є несумісними з декларованим стратегічним партнерством наших двох країн і підривають віру у щирість таких декларацій з боку РФ”.
    Влада України активно порушує питання про Голодомор, закликаючи міжнародне співтовариство визнати голод 1932-33 років актом геноциду українського народу. Верховна Рада у листопаді 2006 року визнала Голодомор геноцидом українського народу. Цю позицію офіційно розділили 15 країн. В Україні 25 листопада офіційно відзначається День пам`яті жертв політичних репресій і голодоморів.

-----------------------
    Під гаслом Україна Пам’ятає – Світ Визнає! - відбулася в суботу 8.3.2008 в Канбері, як для українців в Австралії, розкинених по цілому континенті, доволі величава маніфестація й вшанування пам’яті жертв, тих, хто 75 років тому згинув траґічною смертю підчас Голодомору-Геноциду українського народу. http://www.maidan.org.ua/static/mai/1205168726.html

• Подобається Подобається x 3
  9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Щось мені підказує, може принцип "Qui prodest", що цю інфу треба додати саме в цю гілку: http://uzhgorod.net.ua/news/27192
    "Підкарпатські русини" вимагають від Ющенка створення "самоуправляемой территории под международным контролем".

10. сотник

сотник Well-Known Member

Это у Вас профессиональное? :)

Вынужден верить своим глазам.:)

11. Степаныч

Не понял???

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Чекисты боятся распада России

Дмитрий Орлов

Чекисты боятся распада России

Кавалок з тексту:
    В Новосибирске скоро появится терминал: платить за коммунальные услуги с его помощью можно будет по отпечатку пальца», рассказывает московский листок. Через довольно короткое время по всей России в рамках создания чекистами электронного концлагеря будут только такие «терминалы». И тогда рабы ФСБ отправятся сдавать свои отпечатки пальцев кровавой мендельской гебне уже не добровольно, а добровольно-принудительно. Напомним, что в фашистской России каратели сейчас массово берут отпечатки пальцев у недовольных и несогласных в принудительном порядке.

Додано через 34 хвилини
    Документальные фильмы
    о взрывах домов в России

См. также: документальные фильмы, запрещенные в России

13. kertis

kertis миється в бані

И всё таки, по улицам России бегают агрессивные медведи, уничтожая чудеса староукраинского автопрома. Самое гадкое, что я сиё видел по российскому каналу НТВ.
    http://rutube.ru/tracks/444623.html?v=e0dc63b2693d8418ee3a795f2ff3b17c

Додано через 4 години 26 хвилин
    Плоды-бутылки внешней политики России. Может и баян... но мне до сих пор смешно)

ТРИ МИЛЛИОНА ЛИТРОВ халявного вина свели с ума подмосковных писателей. В замкадышном посёлке "Переделкино", где ранее обитали известные писатели, а ныне понастроили себе дач обыкновенные граждане, случилось страшное для России событие. Неделю назад стал распространяться слух, что с местного склада конфискованного молдавского вина (которое нельзя продавать в связи с какими-то запретами Онищенко) ящики можно забирать бесплатно.

• Подобається Подобається x 2
  14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Русский народ государствовать не хочет. Он хочет оставить для себя свою неполитическую, свою внутреннюю общественную жизнь, свои обычаи, свой быт — жизнь мирную духа. Не ища свободы политической, он ищет свободы нравственной, свободы духа, свободы общественной — народной жизни внутри себя.

Из «Записки о внутреннем состоянии России», поданной в 1855 году К.С.Аксаковым, взошедшему на престол императору Александру II

Россия всегда управлялась плохо.

Общее мнение всех специалистов по русской истории

Сперва я хотел бы объясниться с читателем.

Я не журналист, не политолог, тем более не политик, и ни при каких обстоятельствах не хотел бы стать чем-то из вышеперечисленного. Моя сфера деятельности — управление проектами. Ничего более конкретного я о себе сообщать не собираюсь. Разумеется, имя и фамилия, приведенные здесь — псевдоним, данный редакцией.

Есть еще одно обстоятельство, о котором я не имею права умолчать. Я этнический немец, тот самый гончаровский «Штольц», над которым принято посмеиваться в учебниках литературы. Если быть совсем точным, во мне три четверти немецкой крови и четверть русской, причем в стопроцентной аутентичности последней я не уверен. Это обстоятельство может послужить поводом для обвинений в предвзятости. Тем не менее, я сознательно подставляюсь, открыто объявляя о том, что легко мог бы скрыть.

Последнее предупреждение. То, что написано ниже, может глубоко оскорбить ваши национальные чувства. С другой стороны, то же самое может дать дополнительную пищу для злорадной русофобии, к которой так склонны наши граждане, особенно те, кому посчастливилось иметь в роду хотя бы каплю нерусской крови. Я это понимаю, и мне это неприятно. К сожалению, я не нашел формы, которая позволяла бы мне выразить свои мысли, щадя при этом чувства читателей.

Я также не буду утомлять себя и читателя развернутыми доказательствами своих тезисов. Большинство людей, компетентных в области управления, согласятся со мной (хотя и без особой радости), а для желающих пребывать в приятном самообмане никакие аргументы не покажутся достаточными.

http://www.apn.ru/opinions/comments18479.htm

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"Откуда дровишки" ?:cowboy:
    Судя по отсутствию снега..где то на Украине ..или в Молдавии..:ninja:

16. kertis

kertis миється в бані

Судя по ажиотажу, говору, матам и российским номерам на вазовской классике - это позорище происходит в России. 100%:moskali:
    См. Видео))))

17. Boris_Kiev

День России...

• Подобається Подобається x 1
  18. kertis

kertis миється в бані

Где??? Что???

19. Boris_Kiev