Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сталкер

Сталкер Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Ну это Вы. Собственно, как и большинство украинцев. А я упрекал в этом неонацистов.... Удивительно, прошло столько лет после бесславного правления Гитлера - а дело его живет. Миф о нациях второго сорта еще не разрушен.
    Хотя мало их конечно, но, я смотрю, все-таки встречаются.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сталкер - Відповідає на тему - Справжнє обличчя Росії - 12:19
    Штирлиц - идёт по коридору.

3. Сталкер

И украинцы, и россияне сочувствуют смерти чеченцев и русских, павших в этом конфликте. Только фашисты и коммунисты могут радоваться смертям невинных. Вы в принципе не можете никому сочувствовать.... :)

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Політковська співчувала, де вона тепер? Вбита у день народження ВВП.

5. Сталкер

Знаете, где-то это я уже слышал всё. Одни нации полноценные (арийцы), другие - нет (евреи). Всё настолько знакомо.....

Додано через 1 хвилину
    Я сочувствую, где я теперь? :)

Додано через 6 хвилин
    Борис_Киев - отвечает на тему Справжнє обличчя Россії.
    Гитлер - выступает на митинге ))))

6. сотник

сотник Well-Known Member

Сталкеру.

А обещали, что не обидетесь. Смело, мол, пишите.
    Извините. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Сталкер

Ну это, конечно, очень веское доказательство, что её убил ВВП.... ))))))
    Скажите, а все-таки национальная теория Гитлера была правильна, только он нации перепутал, да?
    Нужно было арийцев заменить на украинцев, европейцев и американцев, а евреев - на русских? :)

Додано через 1 хвилину
    Да я не обижаюсь вообще не на кого, пишите-пишите..... :)
    То, что я привел аналогию с Гитлером - это не значит, что я как-то разозлился. :) Я с Вами не согласен просто.
    Скажите, а почему же тогда именно русская нация дала миру столько гениев, талантов?
    А почему тогда православие так прижилось в России, хотя уж где-где, а в православии гордость, себялюбие и шовинизм - тяжелейшие грехи. А гордость - так вообще..... ?

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мантри? Облиште, Вам не набридло, ніхто навіть не відповідає? Вас ігнорують не помітили?

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Люблять росіяни ярлики вішати...
    "Радіють - співчувають - не співчувають ..."

За часів ссср "комісії", які давали дозвіл на турпоїздку за бугор. мабуть вважали, що слюсар Іванов або інженер Петров їдуть агітувати за совєтскую власть.
    А не продати фотоапарат і купити джинси... :)

Скільки ще років "сусіди" позбавлятимуться від тих нав"язаних десятиріччями стереотипів.

Ну не колихає мене все те, що робиться в Росії. Аби до наших кордонів не лізли. І через кордони. Крапка.

Не маю ані краплі натхнення дискутувати зі Сталкером.

10. Сталкер

Так это правильно. Ведь отвечать-то по сути и нечего..... :)

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вам мало відповідали?:) Далі буде... Але мене Ви вже притомили.

12. Сталкер

Ну, пока аргументы не закончились - отвечали, конечно :). А когда выяснилось, что теория Гитлера, несколько видоизмененная, продолжает жить - что тут можно сказать? :)

13. Войцек

Войцек Well-Known Member

Може, "спасіба таваріщу Путіну за наше щасліває децтва"? Ні?

14. Сталкер

До 2 марта ))). Хорош диктатор, который в премьеры уходит :)

15. Войцек

Войцек Well-Known Member

І так вже справу зробив добре.
    А що прем'єр - то не влада?

16. Сталкер

Почему - влада. Только Вы себе можете представить, чтобы Сталин, Брежнев, Хрущев, Ленин, Гитлер и др. диктаторы взяли и сами ушли в премьеры? )

17. Войцек

Войцек Well-Known Member

Не кажіть гоп, побачимо, що буде далі.
    Але, у будь-якому випадку бажаю вам якнайліпше. Якщо у Росії буде краще ніж є зараз, добре :radist: . Не маю тупої ненависті до нації або країни. Я не проти помилятися, коли маю погані передчуття... :cowboy:

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нація - ніяким чином. Але зауважуємо, що деякі суспільні звичаї є небезпечними для нас і шкідливими для російського ж здоров"я.

Додано через 3 хвилини
    Сталін завжди офіційно був не головним.

Додано через 10 хвилин
    Адже не ми спровокували чеченську війну. А ми й не ненавидимо. Лише міркуємо, як то воно до нас торкнутись може.

Додано через 31 хвилину
    Давайте порахуємо, тільки обов"язково придивляючись, наскільки вони є росіянами. Номер 1. Пушкін - ефіоп+німець. Номер 2. Ломоносов - росіянин. ...

Теорія Православія - то добре. Російська практика, як ми її бачимо у виконанні УПЦ Моск. пратріархату - ні. Так що не бачу приводу для гордощів.

• Подобається Подобається x 4
  19. zenyk

zenyk Well-Known Member

назвіть кілька, які б не були родом з України чи родичі яких не були б з інших країн, зокрема Африканських?

Додано через 2 хвилини
    та воно як прижилось так і віджилось так і поновилось знову: виключно за наказом царя, як би його не переіменовували в процесі історичного розвитку росії - чи цар, чи генеральний секретар, чи президент.....тільки від його волі в росії завжди залежало: вірують люди чи масово руйнують церкви і перетворюють їх на склади, свинарники і т.п.....

Додано через 3 хвилини
    ...не годен всього зігнорувати....тре допомогти людині, а то за завченими мантрами так і життя проживе....

Додано через 7 хвилин
    Гітлер будував свою теорію, маючи намір створити імперію, беручи за зразок володарів росії. Я дописував саме про те, що імперські зазіхання росії - провалились, як неприродні, і неприйнятні вільним суспільством.
    На підставі чого Ви вирішили, що мої дописи мають якесь відношення до "ьеорії Гітлера", зрозуміти не можу....

Додано через 10 хвилин
    а Ви напевно не в курсі, шо він очолює партію яка набрала "за результатами виробів" конституційну більшість голосів в парламенті?
    і в звязку з чим "великодушно погодився" бути прем'ером тільки в тому випадку якшо президентом буде Мєвдєдєв?
    чи що Ви маєте наувазі під диктатом?

20. Халкидонъ

Халкидонъ New Member

Відповідь: Для чого було створено СССР

Откуда эта бредятина? Дайте ссылку на автора.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)