Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Північна Колея
    Верхня Вольта
    Канібалія

Хто ще ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Сталкер

Сталкер Well-Known Member

Не, Сев. Корея отпадает. Они же ничего не знают..... Там многие на самом деле уверены, что живут лучше всех. Остальные - тоже вряд ли... А вот некоторые люди с Украины...... Из Киева......... Ну ладно, не будем показывать пальцем :) А то еще обидятся....

3. Войцек

Войцек Well-Known Member

:) :) :) Та нє, ліпше сі живим залишати.

4. Boris_Kiev

Слышали про такое. "Вы, украинцы, нам завидуете".
    Особенно меня повеселила эта фраза из уст бывшей киевлянки, ныне сидящей ведущим физиком в каком-то военном предприятии за МКАДом.

Средний украинец действительно может ей позавидовать: киевский братик-бизнесмен купил ей квартиру в том городке, тачку, мобильник и ежегодно - путевки за бугор. :)
    А она кидает понты: "В вашей Украине братик сгубил научную карьеру!"
    Забыла, что братик на заработанные в первых кооперативах деньги поучился в Англии и сейчас - директор "наукоемкой" технологической фирмы.
    А сестричка - линзочки для ракет проверяет. За рубли.

5. Сталкер

Не надо эти сказки на ночь, уважаемый! Вы же умный человек, прекрасно всё понимаете. Если верить Вашему предыдущему посту, то тогда ехать на заработки должны были бы россияне на Украину, а не наоборот. Вы знаете хоть одного россиянина, который бы поехал на Украину зарабатывать деньги?
    Надеюсь, Вы не будете рассказывать, что украинцы едут в Россию для того, чтобы "освоить новые территории".....? Это я вспомнил сказку, которые придумали наши коммунисты.
    "-В Китае уровень жизни выше, чем в России, потому что там у власти КПК......
    -А почему тогда китайцы едут в Россию на заработки?
    -Они не на заработки едут, а новые территории для своей страны захватывают....." )))))))))))))

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

савік шустер?... [​IMG]

7. Сталкер

Особенно у него фамилия русская.... :) А к "туризму" ему не привыкать - родился в Вильнюсе, эмигрировал в Канаду, оттуда - в Москву, теперь на Украину.... Поработает у Вас года два, надоест - опять куда-нибудь съедет. )))

• Подобається Подобається x 2
  8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[​IMG] можливо.....
    але ви просили "хоч одного", то й згадався савік....

• Подобається Подобається x 3
  9. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Знаю ! Годину тому в дзеркалі бачив, коли вмивався зранку :)
    ( Якщо наявність паспорта громадянина РФ робить мене "россиянином" - :moskali: )

• Подобається Подобається x 4
  10. Boris_Kiev

Все зрозуміли... При чому тут "заробітки" ?
    Та конкретна мадам ще за часів ссср вийшла заміж за росіянина (ненадовго) і за інерцією там лишилася. Знаю ще кількох таких же. Цікаво спостерігати, як змінюється їхня ментальність. Ось про що я писав.

А росіян (не тільки провінціалів), які роками працюють в Україні - теж знаю. Наприклад, команда менеджерів "вище середньої ланки" з однієї телекомунікаційої фірми чудово адаптувалася в кількох великих містах України. І повертатися не поспішають.
    Яка різниця, хто де хоче працювати ?

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

zenyk,
    визнайте чесно, що Ви - український шовініст.

12. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Зенику ! Не перегинайте патика ! Зустрічаються там (тут - :)-:moskali: ) і абсолютно адекватні люди, і з російськими прізвищами... Не варто розпоширювати стереотип "пьяного Ваньки в лаптях" на весь, без винятків, народ. Нема в тому їх вини , що "пьяних Ваньок" - більшість....

• Подобається Подобається x 3
  13. zenyk

zenyk Well-Known Member

вибачайте якшо був необ'єктивним, але просто півгодини тому розмовляв телефономзі своєю клієнткою, яка живе в Москві, то вона нагадала мені, що "....в Масквє нєвазможна встрєтіть рускає ліцо - все вакруг чуркі і чорниє, а єслі і встретіш - так ета ліцо абєзатєльна пьянає!...."

...я не мав причин сумніватись в щирості корінної москвички, тому в написав цей пост....

Додано через 1 хвилину
    ....ну шовініст напевно нє...але ж: "Кожен кулик своє болото хвалить!" (С)

14. Степаныч

Вот именно "хвалит СВОЕ", а не "обгаживает ЧУЖОЕ".

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

...ой та де я шо обгадив?! я тільки задав питання, на яке не отримав відповідь, та тільки докори. Якшо відповіддю на питання буде - так бачив, то так і скажіть! (наприклад Путіна по телевізору в щорічному зверненні до народу), якщо ні - то також буде відповідь. Але для чого на одне моє питання стільки докорів та й ше від людини, яка в росії не проживає?!

16. Степаныч

Де Ви бачите докори? Констатація факту!:radist:

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Трохи на захист Зеника. А може таки є вина? Адже жодне свято чи горе чи зустріч (чи просто для тренування?) не проходить там без алкоголю у неміряних кількостях. (В лапках: потроху, в міру - я теж ЗА, бо корисно для здоров"я.) Треба рятувати народ, природно по уму, не за способом Лігачьова.

18. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Трохи :) не погоджуся з Вами. Кохання до горілки - то тільки одна з неприємних рис , котрі псують "справжнє обличчя Росії". І в порівнянні з іншими (середьостатистичний Ванька не тільки п'яний , а й лінивий, з непомірною закоханостю в себе і собі подібних, з непомірною агресією до собі не подібних ...), пияцтво - то не самий тяжкий гріх..
    Чого встидатися, я й сам випити не дурень. І дози, котрими звик за двадцять років житя в Росії "оперувати", Вам можуть здатися страшенними. Але з вищевказаним Ванькою себе не ототожнюю.

• Подобається Подобається x 5
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Для чого було створено СССР

Цей народ ненавидить волю, протестує, якщо йому накидати її. Якби якийсь їхній цар царював так, як королі в Європі, тобто керував би державними справами, не втручаючись у приватне і громадське життя своїх громадян, то москвини такому не корилися б і напевно вбили б.
    Ця нація, народжена і вихована в рабстві, скаженіє, коли хоч трохи послаблюється деспотія царя. Москвини покірні лише тоді, коли загнуздані і в ярмі. Визначаючи право царя на їхнє майно і життя, москвини цю засаду застосовують також і до чужинців, що опинилися в Московщині. Москвини накидають їм ярмо і вимагають рабської поведінки.
    „Всі народи ненавидять рабство та деспотію. Москвини ж люблять деспотію, а рабську покору вважають за велику чесноту. Деінде Івана IV вважали б потворою, що її виригнуло пекло, і огида до нього жила б у наступних поколіннях. Москвини – навпаки – люблять і поважають Івана IV. Коли він помер, то вся нація його оплакувала (як і смерть Сталіна.– П. Ш.). Покора москвинів своїм царям – це справді релігійний культ, незнаний європейським народам. Знаний хіба азіатським. Москвини мають свого царя справді за земного, непомильного бога і тому не коритися йому вважають за великий, неспокутний гріх. Вони плазують біля його ніг і благають його берегти те, що кожний європейський народ ненавидить – це деспотію і рабство. Вони з сльозами захоплення та любові заприсягаються коритися деспотові без найменшого вагання. Присягають усі стани: вельможі і жебраки. Благають царя правити „твердо“, тобто деспотично, бо передчувають, що лише деспот може загнуздати московський дикий, жорстокий народ, що лише деспот може втримати лад і не допустити до розвалу імперії... Справді, москвини люблять рабство більше, ніж інші народи свободу. Не те що волю, свободу, але навіть звичайну лагідність уважають москвини за небезпечну, руйнівну для ладу слабкість. Жорстокість уважають за необхідну силу. Обеззброює москвина лише страх. Страх та користь є єдиними спонуками всієї діяльности всіх москвинів. У Московщині нема середини між деспотом і рабом. Як не дивно, москвин є раб і деспот водночас. Мене жахає не катівська жорстокість московських царів та можновладців, але жахає незрозуміла європейцям тиха покора жертв тієї жорстокості, готовність їх умерти без слова протесту. Коріння цієї покори лежать у непохитній вірі москвина, що сам Бог дав владу цареві, і тому цар завжди справедливий (тисячі московських вельмож і мужиків в СРСР, засуджених владою на розстріл, кричали перед смертю: „Да здравствует советская власть“.– П. Ш.).

• Подобається Подобається x 4
  20. Сталкер

А, то есть Вы считаете всех москвичей, или большинство москвичей - похожими на эту мадам по менталитету? Или большинство россиян.... :) А не хотите ли Вы этим сказать, что русская нация - неполноценна?

Ну сравните количество тех украинцев, которые работают в России с россиянами, работающими на Украине.
    Вы думаете, что украинцы едут в Россию работать только потому, что они там хотят работать, что ли.....? ))))))))))))))))) А не потому, что просто Украина, несмотря ни на какие оранжевые революции не может обеспечить своих граждан работой? (
    З.Ы. Вроде тема серьезная, на юмор не похожа.... А пишете еще смешнее коммунистов, извините уж... :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)