Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Пан "з" пропустив? А як же, Таран є носієм особо небезпечної помаранчової чуми! :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

Мы дружбою газов сильны:)

3. kYula

kYula Well-Known Member

Цитування зображень на ЛФ заборонено. :)

Додано через 35 хвилин
    Росія здивована реакцією України на інцидент з Тараном.

"Громадянинові України Сергію Тарану, прибулому в аеропорт Пулково рейсом з України, не було дозволено в'їхати на територію Російської Федерації, оскільки відносно даної особи введені в дію обмежувальні заходи, передбачені російським законодавством в повній відповідності з міжнародною практикою. Із здивуванням нами була сприйнята хвороблива реакція МЗС України з приводу даного інциденту, спроба вельми розширювально трактувати цей окремий випадок в контексті розвитку двосторонніх російсько-українських відносин в цілому", - заявляє МЗС Росії.
    "В зв'язку з цим хотілося б нагадати, що практика заборон на в'їзд, складання "чорних списків" небажаних осіб - це не вибір російської сторони. Дії наших українських партнерів дають нам вельми показові приклади. Так, в грудні 2007 року нотою міністерства закордонних справ України Москва була проінформована, що російським політологам Олександру Дугину і Павлу Заріфулліну "заборонений в'їзд до України строком на один рік". Подібні кроки української сторони дійсно позначаються на атмосфері двосторонніх відносин, і ми закликаємо наших партнерів в Україні займати конструктивнішу і відповідальнішу позицію", - сказав Каминін.

Краще б вони Дугіна і Заріфуліна не пригадували...
    Треба було цим людям заборонити в"їзд на все їхнє життя заборонити або до тих пір, поки не навчились би співати "Ще не вмерла в Україні ні слава і ні воля!"... :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Швейк

Швейк Well-Known Member

Панове, нічого не маю проти демократичної ненависті до Росії. Як не як для справжнього демократа - це ознака доброго тону. Але хіба не можна це робити якось професіональніше? Це нагадує Слона та Моську. Лесь Подерв"янський в своїх мініатюрах "Гамлет" та "Кацапи" зробив це коротко і блискуче. Бо він обіграв там дійсно те, що на мій погляд є. А такі образи державних символів все таки держави, як це комусь не хочеться, просто дитсадок. Послідкуйте за собою. Рік тому неадекватна реакція була тільки на просту констатацію деяких фактів щодо самого Шановного, самого Розумного та самого Дбайливого нашого президента Віктора Андрійовича (дай йому Господь срок і не один).

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ох,не дай Боже...

6. Sandy

Sandy GRAND

:D +100!

7. Львiва

Львiва Well-Known Member

Очень правильно написано, не могу не согласится:

"Разлюбить Украину легко. Для этого надо лишь месяц читать российскую периодику и смотреть передачи по ТВ, пишет обозреватель немецких и австрийских СМИ Татьяна Монтик.
    Если бы я была россиянкой, я бы, скорее всего, уже давно не любила бы Украину. То есть не украинцев как нацию, а украинское государство и все к нему относящееся. Потому что нелюбовь к своим юго-западным соседям пропагандируется в России везде и повсюду."
    http://korrespondent.net/opinions/355915

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК, пам'ятаю, волієте поза політикою.

Я тут картинку надибав... :)

9. Львiва

Львiва Well-Known Member

Мне будет не до выборов. С 23 февраля по 1 марта я буду в Украине (в Житомире, и Киеве):radist: :radist: :radist: Вчера билеты купила, главное чтобы никакой форс-мажор мне помешал.

Приеду как раз в День Выборов 2 марта, но на выборы уже не пойду, а куплю себе с дороги бутылочку пивка и скажу: "Превед Медвед!". А и еще с ДР Вас поздравлю - я помню!!!:clapping:

10. Romko

Дійсно,в Росії ж

• Подобається Подобається x 7
  11. levandivka

Значить, з картинкою не помилився. Гармошка вже є?
    Ух, злопам'ятна... :)

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Може заради обережності повернутись 2-го увечері, після закриття дільниць? ;)

13. levandivka

Ви чо'!?
    Це буде зовсім небезпечно! Якраз почнуть розвантажувати бюлетені за Мєдвєда. Пристрелити свідка можуть.
    Хоча... Якби знали, що настільки аполітичний, то тільки в обєз'яннік запхали б. До проголошення офіційних результатів.

Додано через 1 годину 14 хвилин
    Ще одна виборча картинка.

• Подобається Подобається x 3
  14. Швейк

Швейк Well-Known Member

Для цього ще можна регулярно дивитися 5 канал та виступи президента України.

Додано через 1 хвилину
    И заметьте очередные ...

Додано через 3 хвилини
    Свідка чого? Там вся демократична "еліта" нічого зробити не може, а тут прям: свідки з України наїдуть. Вас ще жаліти почнуть, як жертву нескінчених виборів.

15. Romko

Та не наїде ніхто...
    Спостерігачі ОБСЄ відмовились їхати на вибори до російської Держдуми

16. levandivka

Правильно! Комедії можна і на домашньому телевізорі подивитися. Чо' кататися..?

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А знаєте, що першу свою політичну акцію, пов"язану з виборами, я вчинив у дошкільному віці ? (в місті мого дитинства; Аллах Акбар!)

Батько цілий день фарбував паркани. А я йому посилено "допомагав".
    А на ранок - на щойно пофарбованому паркані (звичайно, не тільки на нашому) були криво приляпані плакати - "Все на виборы!"
    Оскільки наша Мурка народила кошенят, я взяв і червоною фарбою приписав друкованими літерами -

Все на выборы
    К О Т Я Т​

18. Швейк

Швейк Well-Known Member

А толку від спостерігачів? У нас вони ходили табунами і що з того? Хоч одна людина може назвати хоч одні вибори чесними?

Додано через 48 секунд
    Очищена Верховна Рада, наприклад ...

19. Sandy

Sandy GRAND

Відповідь: День Перемоги - це свято?

Цікаво було б почути, що це за місце...

20. Romko

Статус теми: