Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Я много до 50-го года рожд.
    Может, и не самый старый. Но почтенного возраста

• Подобається Подобається x 3
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні, Ви помиляєтеся. Його допис був про ВІД'ЄДНАННЯ. Від України. Тому й зник. Разом з автором.

• Подобається Подобається x 1
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

І т.д.

Панове, перепрошую, "Давайте жить мирно" і поміркуємо, чтому влада РФ дивиться скрізь пальці і тим підгодовує націоналістичні сили. І головне: чим це може торкнутись нас.

• Подобається Подобається x 2
  4. Олег Оранжевый

Між іншим, мені "продовжує не подобатись" назва гілки. :no: Справжнє обличчя влади РФ було б справніше.

5. levandivka

Не скажіть...
    Громадяни щось не надто активно протестують. Підтримують?..

6. OldMan

OldMan Well-Known Member

Та не, нормально. Некоторые понимают русский.
    Кто б меня так удивил, чтоб я на украинский перешёл. Пусть даже непроизвольно. :)

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Конечно хотелось бы чтобы в теме были разделены понятия страна, Родина, Отечество, Отчизна и государство, власть. Но многие наверно не согласятся. Вот для меня это разделение существует. Украина это моя Родина, Россия- Родина моих предков. У меня родственники и там и там. И друзья, знакомые с которыми приятно общаться, причем вне зависимости от их политических воззрений. А вот власть не люблю вне зависимости от страны. Почему то и в Украине и в России нынешняя власть преследующая свои интересы, а не народа. Причем пытающиеся разыграть националистическую карту

8. Городецький

Городецький Well-Known Member

Окстіться! Потім понабіжать захисники знедоленого російськомовного населення і скажуть, що кляті нацики застосовують методи залякування і "удівляння" ... Тут вже не відбрикатися. :)

9. Олег Оранжевый

Дехто зомбований... але гадаю, значна кількість розуміє, що відбувається.
    Щодо деяких прибульців на цей форум, то це просто.. команда. У випадковість не вірю. Занадто старий.
    Причому ми навіть не знаємо справжнього стану речей щодо поглядів росіян. Гостайна :)
    Мабуть, найкраще висловився Тим22

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щодо назви:
    В "минулому" житті Форуму модератором було скомпільовано гілку з різних тем.
    Початкова назва була "Гілка П*, який не любить москалів".
    Потім, на прохання П*, гілку було перейменовано - "До Росії - з любов'ю".
    І нарешті 16.01.2007, 13:09 наша улюблениця Соломія (від якої непритомніли фахові російські спецслужбісти) вирішила продовжити її під такою назвою.
    (зараз Соломія опікується малою донечкою, тому рідко нас відвідує).

Ось такі справи.

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Категорично проти! Чому? Читайте тут http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=225420&postcount=113

І зважаючи на Ваш вік Олег, гадаю це Ваше переконання, не зовсім певне, бо ж Ви Українець - мирна людина, в душі у Вас добро, і Ви не усвідомлюєте як це може бути такий злий сусід? А він вже такий є, на жаль. ... Пригадайте: "[SIZE=-1]Да, Азиаты мы! С раскосыми и жадными очами.[/SIZE]"

12. levandivka

Ви знаєте інші випадки, чи Маркса начиталися?
    Люба влада діє у своїх інтересах. А виборці або протидіють, або сидять тихенько "Крівоє зєрколо смотрют"...

Додано через 57 секунд
    А коли вип'ють - вупше, не підходь близько... :)

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

На цю тему гарно висловився Арсен ПАЛАМАР в своїй книжці ДЕГРАДАЦІЯ
    Роздуми над недолею

"Швейцарський психоаналітик К.Юнг — творець вчення про типи людської психіки, про колективні форми психічного запровадив до наукового обігу терміни екстраверсія і інтроверсія.
    Екстраверти — французи наполеонівської пори, німці часів Бісмарка та Гітлера, поляки доби Пілсудського, переважає ця риса і в характері росіян (від Петра І до наших днів).
    Екстравертивність росіян яскраво проявляється у великодержавному шовінізмі, імперській політиці у ставленні до сусідів. Передусім у тому самовихвалянні: «Понад сто народів і народностей навіки з'єднала Велика Русь». Вдумайтесь у те словечко — «понад». Це ж бо треба було мати совість, щоб підбити, підім'яти під себе стільки слабших народів, що аж лік їм втрачено (подумаєш, народ більше, народ менше), щоб накинути їм своє ярмо, свою волю, мову, культуру, церкву, спосіб «мишлєнія», силоміць схиляти до обрусіння, забиваючи голови поневоленим міфічним російським месіянізмом.
    Навіть Бога зробили москалем і впрягли до своєї загарбницької колісниці. В російській православній церкві є навіть окремі відправи-богослужіння, присвячені переможним загарбницьким походам армій. Це в них називається «істим християнством»! Незаперечний факт, що той зросійщений Бог для асиміляції іновірців зробив не менше, ніж внутрішні війська, карні органи, ідеологічні структури разом узяті. Ще порівняно недавно, в середині 20—го століття, зазнавши невдачі на «полігоні сатани» — у претензіях на світову революцію (вважай: поневолення цілого світу), Москва гризлася тим, як би то хоч повернути собі Фінляндію, Прибалтику та Польщу, що мали «наглость» вирватися з її загребущих лап у 1917—му.
    Та що царі Романови та тирани Сталіни, коли навіть російські світочі культури і мистецтва — гордість людства — і ті туди ж! Пушкін відкрито закликав вогнем і мечем покарати польських повстанців 1830 року. Лєрмонтов у вірші «Спор» вимагав так само обійтися з кавказцями, що боронили свою землю, свої бідні саклі від ненаситного російського поневолювача. (Порівняйте з Шевченковим «Кавказом»)."

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Маркса не осилил, да и не модно было среди молодежи 70-х Маркса изучать. А вот в Европе я думаю его внимательно изучили и стали "дикий" капитализм превращать в капитализм с человеческим лицом. И бывшие страны соцлагеря то же это учли. И только бывшие республики СССР решили повторить путь капитализма который критиковал Маркс

15. Олег Оранжевый

Данило, ці Блокові слова нічого не додають до розуміння ситуації. Мистецтво - воно неконкретне... так.. бовкнув.
    Я знаю багато росіян... щодо пиття українці їм інколи хвоста накрутять... ось зараз б"ють сполох по кількості алкашів серед нашіх підлітків-школярів, а друге місце посіли - хто б подумав! - ізраільтяни.:)
    І я людина немирна. За своє можу й порвати. Але й чужого мені не тра.

Додано через 10 хвилин
    Романе, Бога влада завше ставить на службу собі. Це є суттю нашої давньої з Вами дискусії:) ... Але якщо ми з Вами можемо її мирно завершити, то ті пройдисвіти захопили у нашому парку гарний кавал землі та будують церкву сергія радонєжського, не маючи навіть прочан.

16. CoBa

CoBa Member

Чогось ми завше, асоціюєм дії державної влади, з діями окремого громадянина. Дії духовенства з Церкою Христа. Мабудь вже й не діти?

То це, Ви пане ловко підмітили, бо то є українська душа. Мені чужого не потрібно, але й на моє, вам зась! Це притаманно усім слов"янам, бо Бог нам наділив дуже виликий та родючий клап земельки. Нам би із своїм впоратись. Тож ми ніколи чужого й не прагнули. З покон віку, ми тільки боронились і війська за для нападу не мали, та й не хотіли мати. (може в цьому помилка наша, та наших пращурів?) І те, що ми сумирні, теж свята правда, як би не так, то вже давно європейці розмовляли - виключно українською. Бо я переконаний, що їх гарне життя (чи є так на справді, бо в них теж своїх проблем, через край?) це не є їх заслуги,то наш їм подарунок, бо ми такі Є і з цим нікуди не дітися. От вони й ламають собі голови над таємницею "слов"янської душі". Може хтось буде заперечувати, та наводити приклади завойовництва, то подивіться родовид, тих хто очолював. Чи там багато слов"янської крові, чи вони були за походженням УКРАЇНЦЯМИ? То-то й Воно, шановні. І це наш хрест.

За римським право відповідальність ОСОБИСТА, тож давайте відокремлювати михи та котлети (мабуть цим висловом Ющенко ввійде в історію)

17. levandivka

ТАК що, повісте нам, де ж та країна Оз, у которій влада діє на благо народу, а народ за це з неї пилинки здмухує?

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Орабские Эмираты....:cowboy:

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    Там теж нафта є.

20. Олег Оранжевый

Щирі бажання мають властивість виконуватись:)

Додано через 7 хвилин
    На цю тему зустрічав цікаве есе Густава Водички Назва - щось на зразок
    "Украина - родина спящих ангелов", російською. Рекомендую почитати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)