Справжнє обличчя Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Solomija, 16 січ 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Справжнє обличчя Росії.

Військова техніка ссср з самого початку була ненадійною, незважаючи на так звану “військову прийомку” комплектуючих частин.
    Схемотехніка – убого наворочена. Надійність забезпечувалася лише за рахунок навіть не дублювання, а “троирования” (виробничий рос. термін).
    Аж до кінця 80-х років застосовувалися не цифрові, а так звані “аналогові” електронні системи. З одного боку – швидкодіючі, а з іншого – мають “викиди” на робочих характеристиках (згадайте Чорнобиль). Який був популярний анекдот ? Цю кнопку не натискав ? А цю ? Хрін з ним. З тим Занзибаром!”

Була “робоча версія” (і я про це писав), що внаслідок дефекту електронного пристрою, ракета, не влучивши в “умовну ціль”, не самоліквідувалася, а почала сканувати сектор і знайшла іншу ціль.
    Тепер в “закритих колах” обговорюється більш реальна версія події:
    По-перше, ракета принципово не розрахована на пошук настільки далекої цілі. По-друге, американські супутники зафіксували, окрім пуску цієї ракети, ЩЕ ОДИН ПУСК ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ, але ближче до літака з ізраїльтянами. І на кілька секунд пізніше.
    Мета – в такий спосіб знищити (не рахуючись зі втратами та наслідками) якусь “особливу персону”, яка перебувала в числі пасажирів.
    Таке практикується в певних колах і рішення приймаються на дуже високому рівні.
    А тепер вгадайте з трьох разів, ЦЕ ЯКОЇ КРАЇНИ СТИЛЬ ?

Інформація отримана від авторитетної людини з Одеси. Деталей не буде.

• Подобається Подобається x 4
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Boris_Kiev

Полный бред, я не могу рассказать, как все было, тому шо подписал бумагу. Скажите спасибо россиянам, которые этот скандал затихуничали

3. Boris_Kiev

Тим22
    Мене за великим рахунком це не стосується.
    Але ... знаючи, ЩО діється в наших НІІ та КБ, не маю довіри до совєтської та постсовєтської військової техніки.
    Вона робилася тільки за рахунок повного висмоктування сил інженерів, серед яких було 2-5% лідерів і решта - сіра маса, якій платили "допомогу по безробіттю" тільки за те, що на роботу ходили.

4. Sandy

Sandy GRAND

Не маю жодної здогадки... Невже й там були американці?

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та нє... Москалі, однозначно.

6. Sandy

Sandy GRAND

Але підходить не тільки для москалів, погодьтеся ;)

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну да... Але москалі!:)

8. Sandy

Sandy GRAND

Жарти жартами, але пан Boris_Kiev висловив вельми цікаву версію тих подій. Мені, принаймні, не доводилося десь зустрічати подібне трактування. Тільки нажаль відсутнє обгрунтування здогадки щодо

Сам по собі факт, що

напевно теж має чимсь підтверджуватись.

І нарешті постає одне цікаве запитання. Як відомо, українська сторона визнала провину своїх військових. Тобто, це означає, що в літак потрапила ракета (не важливо, чия), яку було запущено українськими військовими. Якщо припустити, що це не так і це була ракета з російської території, то як тоді росіянам вдалося переконати українських військових в саме їх помилці? Кузьмук та генерали понижче навряд чи є мазохістами добровільно та ще й публічно (!) брати на себе такий шалений тягар. Що скажете, панове?

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

...про наших вояк ми будемо говорити в іншій темі...

п.с. і шо то за національна звичка стрілки переводити весь час при будь-якій розмові на будь-яку тему???!!!

Додано через 4 хвилини
    в ракурсі версії висказаної Борисом виникає питання: а яого це росіяни раптом такі добрі стали?
    якось так вибірково добрі.....

Додано через 8 хвилин
    як Кузьмука переконати?? ... :D а Ви не бачили як він пянющий говорив про ожидівські трагедію як про другий Чорнобиль, а на другий день такий самий п'янющий казав що все люкс від аварії екологія тільки покращилась і пив молоко живучи в палатці.....Кузьмук - не генерал, хоч і носить такі пагони... він - раб своїх політичних панів! тому переконати його зайняло не довше ніж 20 хв. часу поважної політичної фігури та випитої пляшки....

10. Boris_Kiev

Sandy,
    пригадайте збитий південнокорейський Боїнг на Далекому Сході (перша половина 80-х).

Найавторитетніші генерали заявляли: "Літак змінив курс в напрямку моря і зник з екранів радарів".
    Коли через багато років російський журналіст нагадав про це формулювання генералу (вже у відставці). той відповів: "Я не збрехав. Адже рухатися в напрямку моря можна і по вертикалі" :)

Ви ще вірите заявам совєтських / російських військових високопосадовців ?

11. Sandy

Sandy GRAND

Можливо й так... Але все це лише здогадки й не більше. Я собі не уявляю як можна погодитися взяти на себе провину у загибелі десятків людей навіть у мертво-п'янючому стані.

Ні, я вірю доведеним фактам. І заради справедливості мушу зазначити, що українських військових високопосадовців розглядаю точнісінько також, як і совєтських/російських. Адже й вони з того ж самого радянського гніздечка вилетіли.

12. sslonn

sslonn Well-Known Member

Якби рильце - не в пуху, точно б не змовчали, імхо;-)

• Подобається Подобається x 3
  13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не стверджую про цей випадок, бо не маю точної інформації. Але мені особисто доводилося отримувати для роботи під грифом секретно дані, що згодом виявилися брехливими. А щоби мене перевіряли як у фильмі "Ад"ютант його превосхдительства" нема підстав.

Тому гадаю - обидва джерела можуть бути непевні, і де "бред" ще невідомо.

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Слівце якесь новеньке?... Не зовсім зрозумів, ми з московитами наче у різних державах живемо, і на різних мовах отримуємо з різних ЗМІ інформацію. Що там де вони замовчували? Волали на весь світ з всіх матюгальників, що буцімто "хахли сбілі" жидівський літак. За що Ви їм вдячні? За версією наведеною Борисом_Київ саме спецоперація "вгадайте якої держави":) Це все Ваше типове блюзнірство, рабська психологія перед міфічним величчям, та "добротою русскава народа".

• Подобається Подобається x 2
  15. Sandy

Sandy GRAND

Погоджуюсь. Тоді що ж нам залишається? ІМХО, орієнтуватись на офіційну версію інциденту. Яка вона - відомо.

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Однозначно бред!Я бы даже добавил "сивой кобылы"!!!
    Борисе?Та зенитная ракета летит на максимальное расстояние 140 км.
    Т.е второй комплекс должен был находится на расстоянии не более 280 км.А с учетом того ,что самолет Ту-154 летит на высоте 12 км.РАстояние сокращается еще километров на 40.Кроме того,цель надо вести километров за 50.Так что получается ,что обе пусковые установки должны были находится "дупа к дупе".
    Так что не свистите про "ЩЕ ОДИН ПУСК ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ,
    Может Вам напомнить про снайперов?:cowboy:

17. Boris_Kiev

Читателю,
    про снайперів ЩО я писав ? Те, що мені показали фото, зроблене плівковим апаратом з екрана телемонітора.
    Експертизу на наявність монтажу я не проводив і навряд чи сам провів би. До речі, слідство надає перевагу саме ПЛІВКОВИМ фото.

А щодо літака - то його довбанули з території Росії (Кавказ), тип ракети невідомий.

"Наша" шукає ціль не тільки в обмеженому секторі, але й з обмеженням дистанції, яке вводиться при запуску.

Тож краще зосередьтеся на майбутньогму бойовому завданні - безперебійному постачанні військ НАТО якісним ... самі розумієте чим.

• Подобається Подобається x 1
  18. dmitry

dmitry Active Member

Удивил, у меня почтовый ящик был на мейл ру
    Как только открываешь какую нибудь новвость об Украине,
    так коменты читать просто невозможно.

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

...та ні...жаліти їх не потрібно....тут дуже доречним є допис п. Касі:
    тому слід припустити що в них голосові зв'язки розвинулись виключно під мат і образи....їм яку поживу для роздумів не дай - всерівно перетвориться на мат і образи опонента...

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Це не питання, адже це не тягар для таких насправді, так дрібничка. Кузьмук себе нормально відчуває, морально та матеріально, наче "с гуся вода".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)