Справжнє обличчя Росії-9

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Silver bullet, 27 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"відраза" або "гидливість"

2. medwedo berlogsoni

мальчікі должни умєть копать, а дєвочкі - относіться к мальчікам нєжно і ні в чьом мальчікам нє атказивать, поскольку мальчікі всьо равно скоро подохнут "защіщая іх, своїх сєстьор" на Українє.

View: https://youtu.be/DYd4Wus3RGc?t=44

Цікаво, гамнюк Гудман читає ЛФ? Знає про те, що таке відбувається в російських школах? Чи для нього головне - який нік хто вибрав на ЛФ?

ЗІ Лєнін "Учіться, учіться і єщо раз учіться"
    Путін (сільний прєзідєнт): "Копать, копать і єщо раз копать"

Останнє редагування: 22 тра 2024
    • Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

Я ото, слухаючи настанови російського героя дітям, згадав цікаве оповідання Вудхауза, яке зветься "Берті змінює свою думку".
    Учителька закритої школи для дівчаток, помилково вважаючи, що Берті Вустер - друг якогось професора, попросила його дати дівчаткам настанову на майбутнє.
    Ось що сказав Берті Вустер (для тих, хто знає англійську). @VasMT, думаю, Вам цікаво буде почитати ту настанову. Я даю в оффтопі фрагмент оповідання і посилання, де можна прочитати те оповідання повністю.

• Корисно Корисно x 1
  4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Хроніки дурдому :)

IMG_20240523_215727.jpg

5. mypucm

начебто у Львові відбувся "Форум російської опозиції"

а хто приїжжав ? :scratch_one-s_head:

IMG_20240523_233012.jpg

6. mypucm

IMG_20240523_233848.jpg

7. mypucm

кажуть в інтернеті...

путін хоче більше співпрацювати з Китаєм ;):drinks:

китайці кажуть: так а з ким співпрацювати... у вас же там одні корупціонери :facepalm::acute:

тому почалися чистки серед своїх... тіпа з корупцією боремося :yes:

8. mypucm

9. mypucm

«Шесть бюллетеней в секунду». Россияне, живущие на Кипре, через суд требуют отменить итоги президентских выборов на острове

Как стало известно ASTRA, Тверской районный суд Москвы начнет 31 мая рассмотрение административного дела об по отмене решения избирательной комиссии об итогах выборов Президента РФ на Кипре. С таким требованием в суд обратилась живущая на острове избирательница.

По ее мнению, на Кипре были зафиксированы многочисленные нарушения. Так, к примеру, по данным ЦИК, всего на острове проголосовало 42 866 избирателей, однако в день голосования их было только 5 995, а остальные проголосовали якобы досрочно.

При этом всего за рубежом для голосования было организовано 288 участков, на которых досрочно проголосовали 73 199 избирателей.

«Получается, почти половина проголосовавших за рубежом досрочно избирателей выбрала для этого участок на Кипре», - объяснила ASTRA истец.

По ее подсчетам, для того, чтобы обеспечить досрочное голосование такого количества людей, члены избирательной комиссии под руководством посла Мурата Зязикова должны были выдавать 6 бюллетеней в секунду.

Собеседница ASTRA обращает внимание на то, что «подобные электоральные рекорды Зязиков демонстрировал еще будучи президентом Ингушетии, где еще в 2004 году за Путина якобы проголосовали 98,18% избирателей, а на думских выборах 2007 года 98,72% при явке 98% проголосовали за «Единую Россию».

«Однако позже оппозиция провела акцию «Я не голосовал», собрав более 80 тыс. подписей жителей республики (54% избирателей), утверждавших, что они не ходили на выборы», - утверждает избирательница.

«Я думаю, что никаких шансов отмены результатов голосования у нас нет, но есть возможность дополнительно привлечь внимание к тому, каким образом победил Путин, и вообще, как делаются выборы. Это первое. Второе – это доступ к документам, которые дополнительно подтверждают, что выборы проводятся «не совсем правильно»,
    - указала в разговоре с ASTRA организатор экзитпола на Кипре.

• Смішно Смішно x 1
  10. mypucm

11. mypucm

12. medwedo berlogsoni

Коли я додивлявся цей ролик, мене почало трясти.
    Татарка з Росії, бабуся якої - кримська татарка, яку колись виселили примусово з Криму в Мордву, не знає (матюками категорично заперечує), що колись із Криму виселили всіх татар, і не тільки.

Це - дама, у якої є інтернет, яка вміє користуватися соціальними мережами... Я вже мовчу про її відверте хамство і схиляю голову пред українським хлопцем, який вів себе напрочуд спокійно і коректно.

View: https://youtu.be/8d2BhK4B7lY

13. mypucm

Хроніки дурдому :)

1 червня. День захисту дітей. Москва.

Екскурсія для дітей в автозаки...

https://t.me/astrapress/56792?single

14. medwedo berlogsoni

Хроніки дурдому.
    Піп вагою у центнера півтора освячує паству з дитячого водного пістолета.
    Інші епізоди також варті уваги.

View: https://youtu.be/MozEaDzn-M8?t=132

• Смішно Смішно x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, а потратити майже півмільярди гривень на пінгвінів- це хроніки чого?

16. mypucm

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. mypucm

газета "нью-йорк таймс" опубліковала проект стамбульського договору від 15.04.2022...
    https://t.me/astrapress/57619
    ................
    усе що треба знати - це слово проект... ніхто там нічого не підписував....

19. mypucm

мирні пропозиції путіна простими словами:

"погодьтеся з тим, що я вже вкрав, - і я пообіцяю, що більше не буду красти..." ;)

20. mypucm

а де твій аватар? :)