"Нищета философии" Интервью бородатого философа Дугина Такеру Карлсону наделало шуму). И я рискнула и посмотрела - потратила 20 минут. И где-то минуты с пятой-шестой вспомналась фраза из фильма о царской армии про одного генерала: Э-эх, к такой бы бороде - да голову... На мой личный взгляд, борода была явлена миру, но головы при ней не оказалось. Впрочем, судите сами. https://www.youtube.com/embed/GIULmTprQ6o?wmode=opaque
я в цій гілці збираю колекцію таких штук, щоб посилання довго не шукати потім використовую як аргументи у суперечках з росіянами на ютубі...
та ладно... Згідно кацапської проституції, Херсонщина - це зараз росія))) Так шо Ви зараз живете на росії)))
Щось табло людини, яка клала руку на їхню конституцію, не схоже на пуйлове, він молодше років на 10. Бодрячок такий инаугурувався. Що за країна дурнів , що за "насєлєніє"? Та пуйло якось в інтерв'ю прямо і казав, що то гарно, коли "мужык сыт, пьян и нос в табаке (или кокаине - добавил). А вот если не пьян и умный - это сложней..такой опасен."