Справжнє обличчя Росії-9

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Silver bullet, 27 лют 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та дай боже, щоб вони всі там і повиздихали...це була б помста.
    А коли ви це побачили? Я вже за них забула, ще багато років назад побачила, що їх нема в доступі, мабуть на російський домен переїхали... що їм в українському просторі робити? Проросійське кодло, яке підготувало вторгнення в Донбас.ФСБешна тусовка.

Поки був більш-менш толерантний адмін, був форум, а потім на нього накатали телегу в газету "Донецький кряж" про "помаранчеву Анну-модератора". І він пішов...І я теж, бо цілий підрозділ мій "Свобода слова" Шаман вбив.
    Що там одна тема...Та коли це було? Більше 10 років назад?

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

васіздас ДКР?

4. mypucm

підозрюю шо донецько-криворізька республіка :scratch_one-s_head:

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

мало їм лугандонської народної республіки, так вони ще й у Кривий Ріг вирішили свого п'ятака всунути?

6. mypucm

7. Silver bullet

Можу трохи просвітити, як хто не в курсі того відомого форуму..
    З 2004, мабуть, року цей форум ДКР організували донецькі, назва їхня, навіть прапор у них був з цією назвою, з яким вони на проросійські шабаши ходили в Донецьку.... Проте туди зарегилось багато проукраїнських дописувачів, взагалі він був багатолюдним. З ХФ мої друзі теж заходили "перевиховувати" звірьків)
    Багато спекотних битв там точилося).
    Пам'ятаю навіть був один дописувач, який потім був міністром чогось в першому уряді ДНР, забула вже прізвище) Адміном був коришній "афганець", який був далекий від політики, але взагалі противник сепаратистських ідей та рашу не святкував..Адмін був адекватний, я була модератором.
    Його десь в 2010му донецькі принудили піти, написавши статтю в Донецький Кряж - хазяін форуму став інший, ну і модери звісно...і дописувачі теж, тоді форум став притулком для десятка чи менше одіозних раша- особистостей...до речі не тільки донецьких, а і зрадників з інших міст - з Запоріжжя, наприклад, був один викладач військового університету, абсолютно проросійська сволота.
    Форум мав бути використованим проросійськими колами для заданої мети.
    Як зараз використовується ЛФ адептами Порошенка чи хто там вони є насправді...

Ота вся історія з ДКР мала закінчиться сьогоденням(.
    Пам'ятаю, як донецькі звірьки писали, що якщо Януковичу не дадуть стати президентом, то вони відділяться від України(Донбасом тобто). Над ними ми сміялися: хто в них, непризнаних, купить хоч тону вугілля?
    Але сталося не так, як гадалося. Як ми зараз знаємо - Петро Порошенко, п'ятий український президент, таки дав дозвіл купувати в сепаратистів те вугілля та ще за нал!! - займаючись корупцією та підтримуючи те вороже гніздо.

Для мене цей факт став шоком.... як ви розумієте, і однозначно ще раз за такого президента я б не голосувала...

Останнє редагування: 1 кві 2024
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. mypucm

а ХФ ще є ?
    (мені цікаво, зараз усі форуми у занепаді, чи тільки львівський ? :scratch_one-s_head:)

9. Silver bullet

ХФ - дуже великий форум. І модерується. Там сотні дописувачів і порохоботам разгулятися не дають. Ніяких тупих фотошопів, ненависті до Зеленського, бо викинуть...тому сидять тихо.
    Покоцано їх багато, тому вони дуже не вилазять з військових тем на політичні. В політиці дві-три людини обмінюються інфою з телеграм-каналів.
    А кацапські наративи виявляються зльоту. Десь хто збрехав чи провокує - моментально відстрілюються адміном.
    У декого в підписі стоїть фраза Адміна Дімокса: "Як же за*бали мене ці порохоботи"))

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. mypucm

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо визнати свої помилки не так просто. Тут я згідний. Тому й сидять тихо. А що тепер кричати? Самі собі зробили те, що мають.

12. mypucm

Останнє редагування: 8 кві 2024
  13. mypucm

... з українських біолабораторій :facepalm:

14. Silver bullet

чи то миші упороті, чи то мільярди бульбашкові..
    Але хай поплавають. Це їм за Каховську ГЕС. Бог не фрайєр.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Silver bullet

Я сьогодні їхала на дачу іншою дорогою - по окружній..мало не ридала. Що та русня наробила.:facepalm:Хай будуть прокляті навіки, разом з тими, хто ще народиться в цих уродів, що розвели у себе те кремлівське кубло, яке погрожує всьому світу. Їхала і дивилась на руїни, згорілі богатоповерхівки, заводи без вікон та стін, розбиті дитячі оздоровчі табори, прості хати простих людей без дахів, чорні дерева..
    Що їм зробили українці?

Хай тепер ординці топнуть, горять живцем, взлітають в повітря...
    Що вони хочуть? Землі? Їм мало? то їхня земля за поребриком на цвинтарі.

Останнє редагування: 8 кві 2024
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А де у Вас дача? Я трохи крутився в ваших краях...

17. Silver bullet

18. mypucm

Хроніки дурдому...

IMG_20240409_161045.jpg

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. mypucm

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)