Справжнє обличчя Росії-9

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Silver bullet, 27 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені здається, сюди ще можна добавити "українці гинутимуть на війнах за московські інтереси".
    Прикладів досить: придушення Чехословаччини в 1968 році (я добре пам'ятаю, як у нас одного (відслужив строкову танкістом) визвали в військкомат), перед цим - один із односельчан брав участь у Карібській кризі (пізніше він мені, як кращому учневі школи, подарував "Зачарована Десна" О.Довженка), є також пара могил тих хлопців, що загинули в Афганістані.

Тому, якщо капітуляція, то українці все рівно воюватимуть, але вже ті, кому зараз дванадцять років, а тоді, років через десять, їх мобілізують для війни з "фошиздами" в Прибалтиці. Пліч-о-пліч з бурятами. Або, можливо, десь там, на острові Даманський...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Можливо. Я ж не веду глибокий аналіз... Так, тезисно. Для розуміння тенденції.

3. hrim

hrim Well-Known Member

Варіантів у таких провокаторів як Вася дійсно дуже небагато.
    Нагадаю 7.03.18 під час сплеску провокацій у Закарпатті Вася запостив жалісливий допис з приводу ймовірного вбивства на мовному грунті.
    Цитата Васі: "…вбивати за язьік".
    Аферист винахідливо імітував гнів українською розкладкою.

4. medwedo berlogsoni

Не "можливо", а майже напевне.
    Москва створить новий Союз, або ж так і залишиться Російська Федерація з Київською губернією в складі Росії.
    І ми (наші нащадки) гордитимуться хокеїстами із Росії, як колись гордилися радянськими хокеїстами.

"Моголи, моголи...
    Накололи шведи наших,
    наче дітей голих.
    Накололи, ще й сміються
    І тикають пальцем -
    Нема у вас хокеїстів,
    Тільки один Мальцев"

Гордилися українці Мальцевим? Гордилися.
    Дивилися фестиваль в Сопоті? Дивилися.

От на це все Путін (ака Хуйло) і розраховує.

Хтось там із мобілізованих українців воюватиме в черговому Афганістані, а більшість стоятиме і бурчатиме в чергах за туалетним папером (шість рулонів в одні руки).

5. hrim

hrim Well-Known Member

А ще дуже багато ще більш зворушливих історій тут на цьому форумі розказував поплічник VasMT про жахливих українських націоналістів, якраз саме напередодні 2014 року.

6. VasMT

Я використав слово "можливо" не в сенсі того, що сумніваюсь в правильності Ваших слів, а в сенсі, що треба це додавати до мого списку..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. VasMT

Ось і вуха наших форумних useful idiots вилізли...
    Kremlin runs disinformation campaign to undermine Zelensky, documents show
    https://www.washingtonpost.com/world/2024/02/16/russian-disinformation-zelensky-zaluzhny/
    By early March, dozens of hired trolls were pumping out more than 1,300 texts and 37,000 comments on Ukrainian social media each week, according to one of the dashboard presentations. Records show that employees at troll farms earned 60,000 rubles a month, or $660, for writing 100 comments a day.

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

тобто ніколи

9. medwedo berlogsoni

Ви неуважно читаєте мої надзвичайно розумні думки.
    Для того, щоб вилікуватися від великодержавного шовінізму, держава, в якій вони живуть, повинна перестати бути великою.
    В малих державах великодержавний шовінізм присутній в гомеопатичних кількостях і не впливає на державну політику (зокрема, загарбницьку).
    Коли утвориться Білгородська народна республіка, то їй навряд чи захочеться завоювати Казань. Або Кокчетав (я, правда, Кокчетав від Сиктивкару не відрізняю).

10. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

11. VasMT

Блін, там дніще...
    upload_2024-2-22_19-41-41.png

12. Capitoshechka

Мені здається, що кого не кого, а Вас це не повинно дивувати.
    Якщо населення країни в більшості своїй йобнуте, то які там ще можуть бути варіанти?
    Ви не чули шо вони мололи про секретні біолабораторії в Шостці? Про Кузьмінова це ще херня...

13. VasMT

14. Capitoshechka

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

це щось неймовірне... голий візьме шефство над неживим.
    Господи, коли вже ці варвари перевиздихають, де та карма забарилась, коли вона їх настигне?
    Скільки те чорне зло буде переповзати з своєї бідної та брудної території до територій, де все побудовано для нормального життя людей? Третій рік дохнуть, і продовжують лізти, ніхто з цивілізованого світу їх не зупинить...:facepalm:

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Маша - радость наша:)))
    Если кто врубился не сразу, я про Захарову.
    Она провела брифинг, т-канал ТАСС выделил главное
    Главное из заявлений Марии Захаровой на брифинге:

[​IMG]Капитуляции России никогда не будет;
    [​IMG]Соглашения Киева и Запада по безопасности говорят о долгой конфронтации с Россией;
    [​IMG]РФ внимательно отслеживает военные приготовления ФРГ против Москвы;
    [​IMG]РФ адекватно ответит на любые военные действия ФРГ в отношении Москвы;
    [​IMG]РФ потребует от Греции выполнение соглашения о непередаче российских вооружений;
    [​IMG]Практические действия Швеции в НАТО определят характер ответных шагов РФ;
    [​IMG]Слова Пашиняна о призывах со стороны РФ к госперевороту в Армении не имеют оснований.

Капитуляции не будет))) А что ж такое - уже про капитуляцию заговорили в раше. А был "Киев за три дня":suicide:

Останнє редагування: 29 лют 2024
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А вам нагадати слова Зеленського:

Расіянє - тоже люді....
    "Росіяни теж люди. Вони не зможуть піти на війну в Україну", - Зеленський у Мюнхені | Новини Еспресо (espreso.tv)

18. VasMT

Ти розумієш, всі забули, що кацапйо знаходитья в іншому вимірі. Припустимо про ХАМАС чи іншу хезболлу ніхто і не заморочувався. Всі знали, що у цих фанатиків клепки нема, вони здатні на все... А от про країну, засновницю ООН, на голову нормальній людині не налазило...

• Подобається Подобається x 1
  19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

З якого біса рашка стала засновницею ООН? Засновниками ООН серед інших були СРСР, УССР та БССР. Ніякої рашки.

20. medwedo berlogsoni

Ну, формально Росія не була засновницею ООН. Був СРСР. А Росії те все дісталося у спадок. Як синові-гуляці - від розумного батька.
    Все, що своїм розумом нажив розумний батько, син процвиндрить.
    Я не вихваляю совок, але у керівництва совка було трохи більше клепок в голові, ніж у керівництва нинішньої росії.

а де твій аватар? :)