Я саме це і припускав. Тоді звичайне питання: Як Ви гадаєте, якби Ви спробували вигнати цих "хорошьіх рускіх" з цього блок-поста, ви би довго прожили?
Що це міняє? Попереднє питання я адресую і Вам: якби Ви спробували вигнати цих "хорошьіх рускіх" з цього блок-поста, ви би довго прожили?
80 мільйонів радянських громадян жили в окупації під час ІІ світової війни. Працювали, отримували аусвайси і рейхсмарки, навчались в школах... Дід моєї дружини працював на колії під час окупації. Отримував зарплатню і пайок. Це являється виправланням нацистської окупації?
Не знаю. Я його не слухаю. Але факт є факт - і нікуди від цього не подінешся. А Соловйов не казав, коли саме українці приходили до кацапів на їхні землі їх вбивати? Бо те, про що я писав вище - відбувалося саме у нас. Кацапи приходили кожного разу до нас, а не ми до їх Коли кацап заходив в нашу хату, Бідою це кінчалося для нас. Приходив грабувати і вбивати, В часи козацтва, і в недавній час. Згадай Батурин, спалений дощенту, Заколотих штиками немовлят. Такі трагічні і страшні моменти З історії ще досі нам ятрять. Не можна пробачати і забути Всіх злодіянь кацапської орди, Як стали Фермопілами в нас Крути, Бо призведе байдужість до біди. Кацапський чобіт перетис нам горло Вбирати кров земля вже не могла. Забрали збіжжя, щоб замовкли жорна, Хребет ламали нашого села. Життя ламали, долі і надії, Голодомор створили у краю Де споконвіку жили гречкосії, Зробили пекло у земнім раю. Голодомор, вбивали, катували, Вивозили на північ, в табори, В Сибір з дітьми малими виселяли – Реалії радянської пори. Нас кидали в атаку тисячами, Лише з кусками цегли у руках… І дно Дніпра, засіяне кістками, Ховає в собі досі весь цей жах. Мільйони закатованих та вбитих Вина яких була лише у тім, Що народились жити та любити І душу українську Бог дав їм. Звести зі світу, душу розтоптати Кацапам клятим так і не вдалось. Про ці страхіття треба пам’ятати, Страшну ціну сплатити довелось. Бо ворог свої спроби не полишив. В умовах сьогоденної війни Цинічним став, підступним і підлішим, А в звірствах завжди славились вони. Тому усі, хто каже про братерство, Міфічну дружбу і якусь рідню У собі мають гени людожерства І нам готують нову западню. Тож будьмо пильні, в пам’яті народу Хай закарбується назавжди постулат – Одвічний ворог в нас живе зі сходу, Ну а кацап – ніякий нам не брат.
Скоро "ювілей" російської агресії. Хто скаже, кого VasMT назвав антигероєм №1 для України кілька років тому?
я відповідав на ваше питання: "чи спілкувався я з росіянами" відповідь: "так, кілька разів спілкувався" (крім того, на ютубі їх повно) збройний напад ніяк не можна виправдати війна - це провал дипломатії... якщо хтось знає, шо робити... воювати вічно... будь ласка, подалі від моєї хати
Варіантів у нас не багато. І всі погані. Капітулювати. Що чекає. Чергова хвиля нищення патріотів, нищення культури, нищення еліт(не плутати з політичними). При цьому, ІМХО, найжорстокіша за всю історію України. Корейський варіант. Віддати на поталу Лівобережжя, де пройде все, описане вище. На правому березі крах демографії, крах економіки, крах політичної ваги в світі. В один ряд з Албанією, Чорногорією і Сербією. Ще й сепаратизм на заході. Не вступ західних областей в НАТО чи ЄС, це марна справа, а анексія. Буковина, Бесарабія, Полісся, Волинь... Прецедентів в історичній практиці хватає... Які варіанти ще є?
питання: ну а самим росіянам добре ? вони комфортно себе зараз почувають? який страх, який внутрішній біль штовхає росіян на війну? ну от перед вами - хулігани, двієчники..... у них мізки ще не виросли... треба одразу стріляти, чи може дешевше буде їх чимось мирним зацікавити... на їхній території... я у ютубі в них співчутливо питаю - у вас щороку у Сибіру згорає кілька мільйонів гектарів лісу... нашо вам ще більше землі? цікаве ж питання? росія і так найбільша за площею... нашо їм ще більше території ? і чи дійсно потрібна їм наша територія?
Який страх? Там комплекс. Бьілоє вєлічіє імпєріі, асвабадітелі, рускіє фсєгда пабєждалі, священная вайна с націзмом, нє ваєвать за Расію - западло, священная вайна с піндосамі... Ну і скрєпноє: путін - прєзідєнт Міра. І подібний набір пропагандистських кліше. На їхній території, нехай хоч повбивають один одного.
Це у всіх. До 14-го року ми могли спостерігати (потім почали блокувати ЗМІ) зміну свідомості росіянців на державному рівні. В усьому. І героїчно-мачовські фото їхнього президента, і концерти, і паради, і ТБ, і кіно, і "дєдьіваєвали, і школи, і валдаї... Вся потуга державної пропаганди була направлена на зміну свідомості росіян. На фашизуацію суспільства. Це і дало результат.
Думаю, застрелили би на місці. Під час німецько-радянської війни німці у нашому селі прив'язали російського полоненого до стовпа. Одна бабуля підійшла до німця і запитала: "Нашо нємці плємці прив'яземці до стовпемці!?!" Німець дав коротку чергу із шмайсера в землю, а бабця - навтьоки. Стосовно ж мене і руських, то, враховуючи мій досить поважний вік, можливо, і не застрелили б, а просто дали прикладом по спині. Чи нижче. Втім, все це - гіпотези. Я, відверто кажучи, не знаю, чи я би взагалі до них підходив. Руські перестануть бути кацапами, коли вилікуються від великодержавного шовінізму. А для цього найкращі ліки - розпад ерефії. Вони гордяться тим, що живуть у найбільшій за територією державі, що Гагарін полетів першим у космос тощо, і не помічають, що живуть у лайні. Це - як гордитися хокеїстами чи фігуристами, що ті завоювали медалі. І не задумуються ті болільники - а ти тут особисто при чому? Тільки шкоди від того, що людина гордиться тим, що "наші наваляли канадцям" ніякої, а от від того, що людина гордиться, що її Мухосранськ - частина найбільшої у світі держави (за територією), яку всі повинні боятися і поважати, - велика.