Справжнє обличчя Росії-9

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Silver bullet, 27 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна:
    1. Вступити в НАТО разом з Прибалтикою.
    2. Заборонити національний паспорт іноземцям, ввести поняття негромадянина України, котрі не мають право голосу.
    3. Не товкти ідею української мови 30 років, а ввести одразу, як то зробили у Прибалтиці і поставити крапку.
    4. Не вести багатовекторну політику, а вступити в Євросоюз, як у Прибалтиці.

Але ж....

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

немає в нас корупції... її вигадали вороги, щоб розхитати українську владу...

ви не згодні?

тоді скажіть яким чином вас особисто стосується корупція ?

берете хабарі ?
    даєте хабарі ?
    чи хтось щось вам сказав ?

:popcorm1:

3. mypucm

1) наскільки я зрозумів, головна проблема в тому, що НАТО не хоче нас вступати :dntknw:
    що треба зробити?
    в ніжки кланятися?
    чи як туди вступити, і яка від того практична користь ? :scratch_one-s_head:
    -------------------------------------------

2) іноземці і так не голосують :dntknw:

--------------------------------------------

3) мову неможливо ввести :pardon: її треба розвивати :uanew:
    чому люди добровільно вивчають англійську? га ? :popcorm1:

---------------------------------------------

4) те саме, що й з НАТО...
    нас хтось запрошує у Євросоюз? нє? тоді які питання? :scratch_one-s_head:
    чому півторамільйонна Естонія повинна висувати умови... а я повинен їх ще й вмовляти? :scratch_one-s_head:

чому Велика Британія вийшла з Євросоюзу, і нічо... ? не зрада? :scratch_one-s_head:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, треба просто побороти корупцію, прийняти закони, котрі гарантують європейські стандарти і подати заявку. Прибалтійські країни, Польща, Чехія, Словаччина, Румунія нікому не кланялася, просто виконали умови вступу і не робили, як ми: сьогодні на схід, а завтра - на захід.

Згадайте Кравчука, Кучму(два терміни), згадайте Януковича, Згадайте Тимошенко, котра їздила в Брюсель і просила не приймати нас в НАТО, по-моєму у 2009 році, бо "ми не готові". На нас постійно Європа дивилася, як на ненормальних.
    Там Путін диктував, а наша влада в більшості була проросійська.

Скільки українських шкіл було на Донеччині до війни? Одна? Оце був розвиток? А у вищих навчальних закладах якою мовою викладали? Чужою - російською? Так що ж ми хочемо? Рускій мір зайшов раніше, а за ним прийшли танки.

Євросоюз - добровільна організація. Якщо ми хочемо вступити в Євросоюз, ми повинні відповідати європейським стандартам. А якщо нам того не треба, то ніхто насильно за вуха тягнути не буде. Ось Туреччина вже давно добивається, але хоче жити за своїми османськими законами. Перед виборами вийшов Ердоган і роздавав гроші, щоб за нього голосували. Тому вони далі варяться у своєму болоті.

В Євросоюзі поважаються права кожної країни. Не хоче - має право. Це СССР, де все вирішувалося в Москві, це Євросоюз.

Чому зрада? Кожна країна має право як ввійти, так і вийти. Євросоюз - не тюрма народів, як в СССР було.

Але ми - не Англія. Нам це потрібно.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Они много чего сделали. По языку сразу - везде и всюду только государственный. Тотально. Со штрафами. Ограничения в правах для русскоязычных. Тест комиссии на знание истории. Отмена 9 мая. Запрет празднования 9 мая. Рождество 25 декабря. Запрет РПЦ. Неграждане. Снос всех советских памятников. Ограничения для тех, кто работал на руководящих постах во времена СССР и был членом КПСС.
    Не надо думать, будто у них всё само собой произошло. Они много делали для этого.

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Russia, a dictatorship, is trying to topple Ukraine, a sovereign nation.”

One student questioned the teacher’s statement and recorded it. When the data was delivered to the police, the teacher was sentenced to five years’ imprisonment, suspended, for defaming the military.

Росія, диктатура, намагається повалити Україну, суверенну державу».

Один студент поставив під сумнів твердження вчителя і записав його. Коли дані надійшли в поліцію, викладача засудили до п’яти років позбавлення волі умовно за наклеп на військових.

Torture and the Dark Ages of the Cold Concentration Camps...Russia's Ultra-Traitor Society: "Students Sell Teachers, Children Sell Parents," a Shivering Reality (msn.com)

Переклад заголовка сторінки:
    тортури і темні віки холодних концтаборів
    росія--суспільство ультра-зрадників
    студенти здають вчителів
    діти здають батьків
    реальність, від якої здригаєшся

За посиланням можна побачити красномовний портрет Хуйла.

@Мих - у, я не знаю, за що Ви поставили гамнюку Гудману вподобайку, бо я його постів не читаю. Але коли гамнюк Гудман був зареєстрований як Аркаша і називав Вас малоросом, це Вам мало подобалося.

7. Good man

Good man Обычный человек

И Мих и я у тебя в игноре. Как ты можешь знать, что пишем мы и как мы реагируем?:)))Тебе даже джиппси, у которого вор и аферист Притула герой, говорил, что пора бы тебе в психбольницу наведаться.
    Навіть простий циган зрозумів твою ідею створювати протиріччя між патріотами України.

8. mypucm

У російському Новочеркаську Ростовської області спалахнув скандал через пісню Вєрки Сердючки, включену на весіллі. Одну з мешканок обурило, що на всю вулицю лунало “Ще не вмерла Україна”, і вона викликала поліцейських.

На опублікованих кадрах можна побачити, як наречена з гостями танцюють під пісню українського виконавця Андрія Данилка (Вєрки Сердючки) “Гуляночка” та підспівують на словах “Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так”

https://player.obozrevatel.com/video/files/videos/0/49/473/240p.mp4

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. medwedo berlogsoni

Как троґатєльно! Чиновник, позичивши у Сірка очі, приніс матері котєйка замість загиблого сина (думаю, з блохами, бо всі коти з блохами).

View: https://youtu.be/hKIyTSYk0vI

Паскуда цей чиновник Хуйловий ще той. Попадатиме бідній матері на очі і кожен раз нагадуватиме їй про загиблого сина.
    котейко.png

Останнє редагування: 26 вер 2023
  11. medwedo berlogsoni

12. Good man

Good man Обычный человек

Ты там в цифрах по регионам скажи. Про свою родную Пензенскую область не забудь. :)))
    И сравнение с Украиной дай.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. medwedo berlogsoni

Для расіянчєгов Путін і Бандера - "на одно ліцо".
    Дивитися всім, в тому числі і гамнюку Гудману - які ідіоти його земляки.

View: https://youtu.be/m2n0-ualVoU?t=206

15. medwedo berlogsoni

Росіяни дурні на всю голову. Вітають з днем народження узурпатора, який забрав у них майбутнє, у сотень тисяч їх земляків і рідних - життя та здоров"я. У їх бабусь та дідусів - доступні ліки, які лікують, та нормальне харчування, а не те, що викидають у контейнери для сміття.
    Узурпатора, який і своїм людям не створив пристойного життя, і людям із сусідніх країн.

View: https://youtu.be/o8t3d__5CYM

16. Good man

Good man Обычный человек

У меня такое ощущение, будто кацалапый не обвиняет Россию и говорит о минусах, а замаскировано её рекламирует.

17. mypucm

я не можу пригадати, щоб ти звинувачував росію

18. Good man

Good man Обычный человек

Подростковым кричалкам я предпочитаю качественный анализ фактов. Поэтому у меня точность прогнозов под 95%.

19. mypucm

хто напав на Україну ?

20. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас самое главное, чем разрешится ситуация с Израилем и за какое время. От этого напрямую зависит дальнейшее состояние на фронте.

а де твій аватар? :)