Арестович: Але відтоді там вжили заходів. 14 млн – це кожен 10-й росіянин. Я думаю, що реально більше тих, хто симпатизує. Просто завжди видно піну, видно тих, хто найбільше кричить. У будь-якій країні. Це хибну картину світу дає. А вирішує насправді мовчазна більшість. Я розумію людей, які не хочуть ризикувати. І тут діє принцип радянських дисидентів: "Якщо ти нічого не можеш зробити і сказати – мовчи, не погоджуйся, не давай себе обдурити". Повірте, складно тримати цю лінію. Тому що багато українців кажуть, що, якщо пів години подивитися російське телебачення, починаєш ненавидіти Україну, а за 45 хвилин хочеш застрелитися, щоб одним українцем було менше. А ці люди десятиліттями під такою пропагандою, Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/publicatio...gaduvav-zrobmo-yak-arestovich-um-1652553.html
Китай вирішив допомогти Росії: Він побудує залізницю від Магадану до Пекіна, щоб було зручно вивозити з Росії в Китай природні ресурси. Якути тим часом нехай виздихують на Донбасі. View: https://youtu.be/kU2LJYGzt-Q?t=187
Без палева наш кацалапый поддержал тесное сотрудничество Китая и России. Штирлиц ещё никогда не был так близок к провалу.
Канєчна паддєржал. Расєю нада разграбіть (кітайци ето дєлают савєршенна аткрита) да ніткі, чтоби у нєйо нє била рєсурсав ваєвать. Паскольку дєнєг расія не палучіт (бартер - вам дарога, нам - рєсурси), а что-то там перепадьот в Мааскву, чтоби кацапскаму бидлу било что пакушать, чтоби не бунтавала, а также кремльовскай вєрхушке, то скора рассєє придьот полний піздє№
Где это ты видел сейчас торговлю, когда ресурсы продают, а денег не получают? Ты об этом? Доходы России от экспорта энергоносителей в 2022 году выросли на 38%. Кацалапый, как ты ни стараешься, но всё равно видна твоя работа на Россию. Все страны Запада прилагают колоссальные усилия, чтобы Россия сейчас не получала огромные доходы от торговли ресурсами, десять пакетов санкций ввели, а ты заходишь и говоришь - это хорошо, когда Россия во время боевых действий получает дополнительные доходы. И при этом называешь себя патриотом Украины. Из тебя патриот Украины как из Кошевого дистрофик.
Можливо, інтерв"ю і цікаве, але у мене дві години дивитися немає натхнення. Я ролики, які триваліші за двадцять хвилин, майже не дивлюся.
От цікаво було б, якби Китай оті природні ресурси з Якутії купував у Росії за копійки, а потім перепродував у США та Японію. Ну, звичайно, не в чистому вигляді, а у переробленому, щоб на переробці ще й заробити. Купує у Росії ліс-кругляк, потім виготовляє дошки, рейки. шпон, фанеру, брус усякий і перепродує Америці на будівництво житла. "Одноэтажная Америка" Я думаю, Китай і США знашли б порозуміння в цьому відношенні. Без санкцій, без шуму. без пилі. Ще одна цікава річ - коли Росію виженуть зі всієї території України, а далі не наступатимуть. Скажуть: ми Росії не загрожуємо, на її територію і ресурси не претендуємо - живіть, як знаєте. Тоді у росіян, можливо, виникне здивування (не у всіх, звичайно): блін, а на що ж тоді пішли трильйони доларів і сотні тисяч життів? Нам казали, що Захід і Україна загрожують Росії, а от залишилося десять танків, п"ять сорокап"яток і сім кукурузників, а на нас някто ни нападаить?
Если у тебя один покупатель готов заплатить десять центов, а пять других покупателей готовы купить это же за доллар, ты станешь продавать за десять центов? Ерунду говоришь. Природные ресурсы нужны всем. Видна твоя поддержка России - чтобы Китай в сложный для России период покупал у неё ресурсы. Я же мониторю реальную ситуацию, а не то, что лохам впаривают. Индия начинает покупать за рубли. Тем самым этот оборот вообще выпадает из-под контроля США и ЕС. А более 10% мирового рынка танкеров внезапно пропало с рынка. Хотя танкеры это очень дорогое и специфическое изделие, там все контракты на десятилетия вперёд. Кацалапый очень хитрый, говорит слова, которые на первый взгляд против России, но если разобраться по сути, то они ей только на пользу. Это как какой-нибудь один из тренеров теннисиста, который советует своему подопечному бить сопернику под право, приговаривая, будто это приведёт к победе, прекрасно зная, что удар справа у соперника самый сильный. Но при этом этот тренер строит из себя ярого сторонника своего теннисиста, желая ему только победы.
Нє вєзьот Воронєжу... Байден всі вулиці позасцикував, паразит View: https://youtu.be/Xh6hfzExAAY?t=273
Так вже. Китай посідає перше місце за експортом деревини у США, при тому, що у самому Китаї ліси рубати суворо заборонено. Китай купує за безцінь нарасєє кругляк, у себе його розпилює на дошки, дошки продає у США. Індія теж кацапам прутнем по губам водить: купує з шаленими знижками нафту, на своїх заводах робить дизельне пальне, і це пальне продає. Тут взагалі бінго. Мало того, що Індія є прямим конкурентом рашки на ринку пального, так вона ще кацапам за нафту рупії платить, на які кацапи нічого придбати не можуть.
Ще у ту саму дірочку: кацапський дизель, який вжє торгується зі знижкою у третину світової ціни, не може знайти покупців. 4 мільйони барелів вже накопичено у танкерах та ємностях. І обсяги непроданого зростають. Це давить на кацапську нафту, яку для підтримання рівня видобування доводиться також тримати у танкерах та ємностях.
Слухав Євгенія Кисельова. Розмовляв із кимось із російських опозиціонерів у вигнанні. Головне - щоб після того, як Хуло здохне, вони не рятували єдіную і нєдєлімую. Тому що, не приведи господи, якщо, і росія залишиться в тих межах, що зараз (мається на увазі - без Криму і Донбасу, звичайно), і всякі навальні та пономарьови витягнуть її із лайна в більш-менш пристойну державу, то кацапське бидло через 20-30 років, або й раніше, знову обере собі Хула-2 (популіста), і той знову почне собірать ісконниє зємлі. Ні, нехай уже краще на нашій пам"яті раша розвалиться. Там один український політоглядач казав, що раша в такому стані як зараз не є стабільною. В Союзі Захід (Україна, Прибалтика) урівноважував Схід Росії, а Південь (Середньоазіатські республіки) - Північ. Зараз рашу перекосило: ресурсів на Сході багато, а робочої сили і інтелекту з Заходу - йок. Тому раша у нинішьному вигляді нежиттєздатна. Буде щось на Сході відвалюватися від Московії. Так чи не так, сподіваюсь, побачимо. Отій Бурятії та Якутії зовсім нема чого робити в компанії з Москвою. Їх столицею, можливо, буде Владивосток.