Действительно, непонятно о ком речь и почему. Прямо загадка столетия, главный секрет мадридского двора.
Мабуть, Гапсі хоче нас повчити, бо він з тим болваном гудманом не спілкується зовсім. Та ми ж за ним не бігаєм, Гапсі. То він за нами тягається та засирає теми, читати ж в нього нічого. За мною тягається - так без усякого сумніву... он бачу внизу торчить).
Можешь саму себя убеждать сколько угодно, людям со стороны виднее. Да и я прекрасно вижу, вы на меня гораздо чаще реагируете, чем я на вас. Тем более, вы специально заглядываете в мои сообщения, а на каждом углу кричите, что я у вас в игноре. Дебилы.
@Silver bullet Я пропоную до початку Нового року не рухати лайно, не реагувати навіть побічно на дописи гамнюка Гудмана, а також прирівняних до нього Миха і Хомчина. І ми побачимо, наскільки @Gyppsy наївний, попри його солідний вік. Я, у всякому випадку, постараюся ці десять днів не реагувати на путіноїдів і порохоботів
Який Ваш прогноз, виходячи із Вашого досвіду? Коли те гімно засохне і відпаде? Мені не важко і довше почекати. Мається на увазі, що я на тих рідких не реагуватиму, а от цікаві посилання, як оце наразі, викладатиму.
Утечка газа в Чувашии произошла на газопроводе Уренгой — Помары — Ужгород. По нему топливо поставляют в Европу из Западной Сибири через Украину. На место выехали шесть машин МЧС. Из-за высокой температуры пожарные не могут подобраться ближе. По словам жителей близлежащих деревень, рядом находится интернат. Людей там заперли в помещениях и следят, чтобы никто не выходил на улицу. t.me/breakingmash/40754
Яке сумне сурло сучасної росії. Справжнє. Ну, хіба у пєскова, наприкінці ролика View: https://youtu.be/7USahhB6JX4
Эта рожа гораздо лучше? Кстати, до 24.02 мама этого орденоносца жила в Луганске. На своих ходила, уезжать не хотела. Странно, правда? Мама лучшего друга президента не хочет уезжать из города, который не контролирует Украина. А после 24.02 об этом никаких новостей нет. Ставлю 100 к 1, она всё ещё в Луганске, но Зеленский это тщательно скрывает от народа Украины. Кстати, в Луганске живёт не только мама, но и бабушка и родная сестра Кошевого. Они всё время после февраля 2014-го там жили. Что об этом думают сторонники Зеленского? Опять языки в задницы засунут?
❌ На Росію в Європі ніхто не чекає, вона чужа, на відміну від українців та білорусів, - радник Дуди Росія - "чужа" сім’ї народів східної Європи, оскільки "саме вона є причиною багатовікових страждань всього нашого краю", заявив радник президента Польщі із зовнішньої політики Якуб Кумох. Він зазначив, що Росію ніхто не чекає в Європі: "Ні, тому що Росія чужа". "Українці, білоруси, литовці, поляки - наші. Росіяни - не наші. .... У неї (Росії. - Ред.) також немає жодної спадщини, хоча б віддалено схожої на Першу Польську республіку", – сказав радник Дуди. Як висловився чиновник, Росія - "глибоко неєвропейська та нехристиянська, і те, що здається нам європейським та християнським, у ній лише фасад". Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter
У Росії очікують навали узбеків, киргизів, таджиків, або від кого «русскіє баби єсчьо наражают»-2 Нещодавно я писав про те, що згорьованих російських жінок масово втішатимуть "равшани" та "джумшути", і під це Кремль виділяє чималі кошти. Та ось російське МВС нещодавно повідомило взагалі прекрасну новину: за "бабамі, коториє єсчьо наражают" ще й стоятиме черга з вихідців із Середньої Азії. Російське МВС назвало число тих, хто втік за кордон від війни та мобілізації: понад 1 млн осіб, переважно - чоловіки. Це більше, ніж за всю холодну війну. Виїжджають люди з достатком, бізнесмени, креативний клас. Зміцнювати IQ та генофонд російської нації підтягуються азійці - узбеки, таджики, киргизи та інші. МВС вивалило на голову громадян інфо про наслідки: формуються «етнічні» анклави, погіршується криміногенна ситуація, росте тіньова економіка, перевантажується соціальне і культурне середовище. Простіше кажучи, росіяни поступово перетворюються на етнічну меншину: За 9 місяців 2022-го російський паспорт отримали понад 119 тис. таджиків, а ще 114 тис. – право на проживання у РФ. По узбеках і киргизах цифри менші, але загалом торік громадянами Росії стали 735 тис. іноземців, з них майже половина – вихідці з Центральної Азії. За останні 6 років понад 5% населення Таджикистану отримали громадянство Росії. Кожен 10-й киргиз має російський паспорт. МВС закликає уряд Росії щось робити. Кремль відреагував, збільшивши асигнування на зросійщення майбутніх гастарбайтерів. Свій механізм скорочення відтоку громадян у терориста Прігожина: він пропонує їх утилізувати на фронті. Він так буквально і каже: з охочих виїхати за кордон - сформувати штрафбат у ПВК «Вагнер», щоб «вони всі загинули героями». Утилізація - на сьогодні це панівна стратегія у Росії. При цьому, нескладно порахувати, що Росія видає азійцям стільки ж паспортів, скільки втрачає вбитими та пораненими на війні в Україні. Але цього замало, кількість натуралізованих слід збільшити, врахувавши: мільйон мігрантів мобілізаційного розливу; мільйони тих "дорогих росіян", які банально спиваються і теж скоро самоутилізуються. У російському МОЗ констатували – алкоголізм у російській глибинці за рік виріс на 7%, а у прифронтових областях – на 15-20%. РФ несамовито створює умови для заміщення етнічних громадян на неетнічних. З одного боку, це благо для кремля: "нові росіяни" активно плодяться, швидко "єсчо наражают", їм можна менше платити, з іншого - глибинному народу вже час вивчати таджицьку, узбецьку та східні мови, без цього в орді прожити буде важко. UpD: У цій країні Руссю і не пахне, тому її слід називати не інакше, як Московія. Підписуйтеся на «Орестократію». Буде чимало цікавих фактів про деградацію московитів.
Я б сказала, що мусульманами вони ще покращать свій гнилий генофонд, де одне покоління за другим вживало технічний спирт чи одеколон, в кращому випадку "табурєтовку". Жінки теж не відставали. І що з цього вийшло показали Ірпень та Буча. У джамшутів жінки точно не вживають.
Оглядываясь назад, мы понимаем, что большой войны в Украине можно было избежать. Ее могли предотвратить еще в середине девяностых или в начале нулевых, в 2008-м или в 2014-м: если бы тогда западный мир знал о России то, что знает сейчас. Но, увы, история не терпит сослагательного наклонения.
@Мих, забыл сказать. Прошу употреблять слово "борщеварочка" налево и направо, вдоль и поперек, без ограничений. Я совершенно не против, также как и употребление термина "кацалапый". Кацалапый называл борщеварочку "почти профессором", а по факту она считает "2,3" и "8,1" отрицательными числами. Вот вам критерий, кто такая борщеварочка: женщина, которая считает числа "2,3" и "8,1" отрицательными, но при этом лезет рассуждать о геополитики и поучать других. Вы знаете, я никогда не был голословным, вот доказательство.