Справжнє обличчя Росії-9

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Silver bullet, 27 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому ви намагаєтесь чужими руками вогонь підгортати? Хочете показати себе хитрожопим?
    Вам не подобається Гудман? Так виясняйте з ним стосунки.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не зрозумів? Я Гудмана інакше як кацапським гамнюком не називаю. Але оскільки він бачить тут підтримку Вашу і Хомчина, то він і продовжує тут срати далі. І вже не ховається, що він - путінський посіпака.

І Ви його підтримуєте. Ще й його хамською термінологією користуєтеся. Навіщо Ви вжили гамнюче слово "борщеварка"?
    От гамнюк Гудман і радий, що пише із свого мухосранська всякі гадості на українців, а є придурки, які його в цьому підтримують.
    Ви звернули увагу, що гамнюк Гудман уже підтвердив те, що він - путінський холуй?
    Радіє, що Росія напала на Україну, тому що Хуйло подумало, що Україна ослабла при Зеленському.
    Goodman про Москву.JPG

Причому гамнюк Гудман весь час пише російською, у Вас до нього претензій немає.
    Двайте так, раз Ви назвали Сільвер Булліт "борщеваркю", бо так каже Гудман, назвіть Гудмана "гамнюком", бо так каже Медведо.
    Щоб було один-один. А то мені, як генерал-лейтенанту ФСБ Медведо-Коломойському трохи обидно. (прикро).

3. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, ты ведёшь себя как базарная бабка. Я свою позицию в самом начале пребывания на форуме обозначил. Даже в разгар политических разногласий в 2019-м году я не позволял себе личных оскорблений в адрес Зеленского. Ты это прекрасно знаешь и пытаешься манипулировать людьми.
    Что касается борщеварочки и других прозвищ, данных мной, то неважно, кто дал, важно - приняли ли люди это. Если я тебя назову тысячу раз Генсек ООН, люди не поддержат меня, потому что ничего в тебе похожего на главу ООН нет. А вот кацалапым тебя люди называют, потому что ты работаешь на Россию. И борщеварочку так называют многие на форуме. Потому она себя ведёт себя соответствующим образом. К мнению людей надо прислушиваться, а не игнорировать. Поэтому тоже можешь борщеварочку называть борщеварочкой. Я не возражаю.

4. Good man

Good man Обычный человек

Ведёт себя как баба интриганка. Я ни разу в жизни не видел мужика, который лезет к другим, чтобы обсуждать третьего. Баба интриганка самого противного пошива. Вот только мужского пола уродилась.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Ты вполне уважительно ко мне обращался, когда я появился на форуме. Но когда ты узнал, что я поддерживаю Порошенко и что умнее тебя, то начал распускать свой гнилой язык.

Кацалапый, спасибо за доказательство своей истеричной натуры. Где ты увидел в моих словах какое-то там признание? :facepalm: Где ты увидел радость?:facepalm:Я просто констатировал очевидный факт. Всё остальное - плод твоей больной фантазии.

Начинать надо всегда с себя. Сколько раз ты и борщеварочка использовали придуманное мной обращение "паря"? Не менее сто раз каждый. Хочешь один -один? Отлично. Пусть борщеварочка сто раз назовёт тебя кацалапым, а ты её сто раз борщеварочкой. Это будут ваши авторские отчисления за парю. И только после выполнения этого ты можешь задавать вопросы другим. Сначала научись сам соответствовать, чтобы потом обидно не было.:))):)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте розберемо те, що ви пишете:

цитата: "Я Гудмана інакше як кацапським гамнюком не називаю..."

цитата: "Навіщо Ви вжили гамнюче слово "борщеварка"?"

По-перше, "борщеварка" - не є гавнюне слово. це благородне слово, котре вказує, що людина вміє готувати українську страву, а ви вважаєте, що таке вміння є гавнюне? Вам підходило би слово щіварка?

Далі. Я не слідкую і не читаю всі підряд дописи Goodman. Я і ваші не читаю всі дописи. Те, що Goodman є Путініст ніразу не помітив. Так, Goodman пише російською, але це значно більше зрозуміло, ніж це робить Срібна Куля. Для Срібної Кулі писати російською - це ганьба. Ви згідні?

Друге, я не підтримую Goodman, я ставлюся до нього нейтрально, але інколи читаю, бо він не пише дурниць, подібно, як ті, котрі мають собі кумира.

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. medwedo berlogsoni

А запитайте у нього, чи Путін захопив владу незаконно в Росії, чи ні. Чи є Путін узурпатором, який винищив усіх політичних опонентів навколо себе, чи ні.
    Що Ви знаєте про Гудмана? Звідки він пише? Чому він українського офіцера Василя називав алкашем підзаборним, хоча жодного разу його не бачив і тим більше - не пив?
    Чому він веде себе, як гамнюк, коли колись написав "Я бы на месте двух Михаилов поймал Медведо и набил ему морду"?
    Слово "гамнюче" в контексті означає "слово, вжите гамнюком Гудманом"
    Чому він, коли я називаю Путіна хуйлом, каже, що він Зеленського жодного разу не обізвав?
    Тобто, покумекайте: Якщо він не назвав мого президента образливим словом, то він хоче, щоб я не називав образливим словом його президента - Путіна-хуйла.
    От Ви як особисто вважаєте - хуйло Путін чи не Хуйло? Узурпатор чи не узурпатор. Розв"язав війну, в якій уже загинули сотні тисяч людей і ще загинуть, чи ні?

Яка користь Вам від того, що тут на форумі якийсь хрєн Гудман із Росії, якому не має бути жодного діла до того, кого українці обрали президентом - Зеленського чи Порошенка? Чого він тут пасеться?
    Вас не обурює те, що Гудман-кацап взяв собі в якості аватара український прапор?
    Чому він не взяв собі в якості аварара герб свого мухосранська?

У мене жодних сумнівів в тому. що Гудман тут з провокативною метою, пише з Росії, немає.
    А Ви рота роззявили. Про Хомчина я вже мовчу. Чоловік гроші заробляє.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

насправді мені це "фіолетово". В мене ніщо не "йокає" на "борщеварку". То наш Ванька підкреслює моє "українство", і палить свій запоребрик, бо в Кацапії борщі ж не варять. Мих з глупоти його підтримує. Та байдуже.
    Борщ — всьому голова.
    В Білорусі ще років надцать назад теж не варили борщу. Якось приїхала чоловікова стара тітка до його мами, і я чула як вона бубоніла: " Накидають усяго, і ядять як свині".
    І ось перед війною (2014) ми були у Мінську, і наша родичка борщем пригощала. І борщ був добрий, наваристий. Зрозуміли, сподобалось, навчилися...
    А от деякі суто білоруські традиційни страви мені не сподобались... Наприклад: пече невістка штук сто великих млинців, на салі жарить з десяток або більше яєць на величезній пательні. Потім виделкою переколачує з тим натопленим жиром, і туди треба вмочати ті млинці і їсти...Аж здригаюся)) Я таке просто не можу ні їсти, ні навіть дивитися. А комусь подобається, а шо ж.

«У всякого свій смак: хтось любить диню, а хто кавун, а хто свинячий хрящик.»

Останнє редагування: 19 гру 2022
    • Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Доповню. У нас у кожному селі хоронятьчоловіків, які загинули на війні, розв"язаній Хуйлом, а я ще не маю права називати того кремлівського ідіота Хуйлом. В райцентр поїхав - там центральна площа перекрита. Похорони військового. Сотні людей стали на коліна, прощаються. Я - також.
    Через тиждень - знову похорони. Сирена регулярно виє.
    Син сусіда знаходиться в полоні в Росії. Захищав Азовсталь.

Зеленський - законно обраний президент країни, що захищається. Путін - нелегітимний президент Росії, яка напала на сусідню країну.
    Тому казати, що не треба називати Путіна хуйлом, тому що Гудман не називає Зеленського образливими словами - це лицемірство.

А от до чого Хуйло довело пенсіонерів в Росії, і що пропонує молодим, можна подивитися в ролику.
    Старий чоловік все життя пропрацював, причому - добросовісно, раз колись купив Жигуля-копійку, а зараз немає за що хліба купити, вирішує продати свою "ластівочку", щоб не вмерти з голоду.
    І тут влада "геніально" пропонує онукові піти в Україну вбивати українців, онук отримає гроші і дасть дідові на хліб та молоко.

View: https://www.youtube.com/watch?v=Sm-aIzOYCSM

І після цього я ще не повинен казати, що Путін - хуйло. Хуйло стовідсоткове.

Останнє редагування: 19 гру 2022
  11. Good man

Good man Обычный человек

Они не понимают простых вещей. Сторонники Порошенко - это НЕ значит во всём и всюду соглашаться с Порошенко. Если Порошенко выступит против НАТО, за таможенный союз, то от него отвернётся почти 100% его сторонников. А вот сторонники Зеленского это секта. Соглашаются с каждым словом. Не знал о войне заранее? Молодец. Знал? Тоже молодец. Вместо закупки вооружения строил дороги? Молодец? Не строит дороги? Опять молодец.
    Где критическое мышление?:facepalm:

12. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Вот ты истеричка.
    К черту, просто слать к чёрту. Любой другой ответ будет слишком большим уважением к истеричке.

13. medwedo berlogsoni

Та я знаю. Просто мене дивує Мих, який не бачить, що то за фрукт Гудман.
    Мені також до лампочки, як мене той Гудман чи Хомчин обзивають.
    А тим більше - зараз, коли Україна добивається значних успіхів і на фронті, і у міжнародних відносинах.

14. Good man

Good man Обычный человек

Вы такие смешные. Вам даже пациент Рабинович и чмырёныш джипси открыто в лицо говорили: ставить человека в игнор, а потом постоянно читать его и отвечать - это клиника.
    Ты сейчас говоришь "фиолетово", в при этом десятки раз высказывала возмущение. Это тоже клиника. Вы больные люди, не можете придерживаться своих собственных слов. Поэтому противоречия в поведении Зеленского вам не видны.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

"Я трі дня вас доганяла чтоби сказать, что ви мнє бєзразлічни" (с)

:)))

• Смішно Смішно x 1
  16. Silver bullet

Грязюка, варвари та злидні...На чомусь нормальному така притирена влада не затрималась би довго.Українці інші. Он Януковича як поперли - аж загуло.
    Врешті - до Вашої цитати - у діда не буде ні хліба, ні молока, ні навіть онука.

17. Good man

Good man Обычный человек

Тебе нравится ситуация на фронте? Мне тоже нравится. Как так? Если я кацап, а ты нет, то у нас должно быть прямо противоположные мнения об этом.
    Это я тебе просто, навскидку, чтобы показать идиотизм твоих слов. Можешь в ответ не закатывать истерику.:)))

18. Good man

Good man Обычный человек

Ладно бы три дня. Тут три года догоняют.:))):))):)))

19. Silver bullet

@Gyppsy, то ви до мене?

20. medwedo berlogsoni

Розшифруйте. Хто тут кого любить і три дні бігає, щоб сказати оте? Адже в оригіналі мова йде саме про любов.

а де твій аватар? :)