Справжнє обличчя Росії-9

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Silver bullet, 27 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Яндекс в шоці :)))
    IMG_20221004_104636_121.jpg IMG_20221004_104718_905.jpg

Тим часом, на болотах Яндекс проводить примусову українізацію для кацапів.

"Москаль - найкращий корм для хробаків", "Червона калина", "Батько наш Бандера".
    Пукани у кацапів репаються як салюти від побаченого і почутого

@AFUStratCom - найактуальніші і найсвіжіші новини

2. Gyppsy

IMG_20221004_170012_922.jpg

Ха, а й справді - чо? :scratch_one-s_head:
    :)))

Зі

@struk mykola , може Ви знаєте відповідь?;)

3. Gyppsy

Пугачова відповіла хейтерам

https://telegraf.com.ua/ukr/lifesty...ami-pugacheva-derzko-otvetila-svoim-kheyteram

"Боже мій! Яке щастя, що мене ненавидять ті люди, яких я завжди терпіти не могла. Якби я їм подобалася, це означало б, що я співала і жила даремно. Причина ясна. Нехай скрегочуть зубами. БУЛИ ХОЛОПАМИ, СТАЛИ РАБАМИ" — написала Примадонна

4. Gyppsy

5. Gyppsy

IMG_20221006_111748_385.jpg Нам нє нужон ваш галівуд, там одні гєі

У нас свАйо кіно єсть - скрєпноє

• Смішно Смішно x 1
  6. Gyppsy

Якась хрєнь... о_О:scratch_one-s_head:
    Якщо то правда, то капєц шо в рашці твориться :)))

IMG_20221006_175433_296.jpg

7. Gyppsy

8. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

https://www.bbc.com/russian/news-63...hav.ru]-[headline]-[russian]-[bizdev]-[isapi]

Еще дзержинский сказал что построить плотину надо затратить много сил времени и материалов. Нужен совместный труд сотен людей .
    А взорвать ее может один человек
    Что мы сейчас и наблюдаем

• Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Блогеры:
    Прекрасную страну построил Путин. И какую патриотичную!
    Доносят на священников, доносят на учителей... это высший градус патриотизма. Вот интересно - а дети на родителей не доносят?

Довлатова много ругали за фразу Мы без конца проклинаем товарища Сталина, и, разумеется, за дело. И все же я хочу спросить — кто написал четыре миллиона доносов?

Ан вот они, наши патриотичные граждане - все они тут.

Путин успешно вернул Россию в славные сталинские годы.
    И это безусловно главное его достижение к своему 70-летию. Конечно после достижения невиданных и рекордных антироссийских санкций, которыми, как я подозреваю, Путин тоже гордится.

10. Gyppsy

11. Gyppsy

Дебіли, бл@дь... :)))

IMG_20221012_062849.jpg

12. Gyppsy

"Вагнерівці" вже розстріляли більше 40 завербованих зеків, дезертирам – прострілювали ноги

Представники ПВК "Вагнер" вже розстріляли понад 40 завербованих зеків, яких відправили на війну в Україні. Дезертирам вони прострілювали ноги.

Про це заявив засновник Gulagu.net (https://gulagu.net/) Володимир Осєчкін. За його словами, карали тих, хто намагався втекти у бік українських військ.

"Їх, коли везуть в автозаках і привозять на місце, там уже далі включається те, про що говорив сам Євген Пригожин (голова ПВК "Вагнер" – Ред.) у колонії №6 12 вересня. Ось він прямо казав: "Якщо ви доїжджаєте до місця і кажете, тут щось не те, вони одразу розстрілюють. Без суду та без слідства", – заявив Осєчкін.

13. Good man

Good man Обычный человек

Снова мощнейшая аналитика от борщеварочки.

И всё же я хочу спросить - эти четыре миллиона доносов были написаны только в РСФСР или примерно пропорционально населению распределены по всем республикам?

14. Gyppsy

Ну що, перший пішов! З підпалів військкоматів, які результату не дали, не бажаючі гинути кацапи, перейшли на повішання воєнкомів

"В Приморье на заборе обнаружили тело мертвого военкома"

"Повісився" військовий комісар партизанського та лазівського районів примор'я роман малік

IMG_20221015_111931_092.jpg

15. Gyppsy

У русских полным ходом работают "заградотряды".

Зэков расстреливают мобилизованные новички, а их - регулярные войска.

"У нас зеков привезли с тюрьмы. Их куда-то завели вперёд-вперёд. А мы сидим, как заградотряд: если кто назад побежит - замочим. У нас так поставлено: то есть, мы сидим вторые, охраняем первых, сзади нас ещё линия. Туда тоже не вернёшься. То есть, убежать нереально – свои пристрелят", — рассказывает оккупант в новом перехвате от СБУ.

Украина 24/7

16. Gyppsy

IMG_20221019_221603_262.jpg ‼️ Правительство РФ готовит ликвидацию компании "Роснано" из-за убытков в 95,8 млрд руб. Общий объем господдержки компании с момента основания составил более 404,6 млрд руб.

Никаких нанотехнологий в России как не было, так и нет.
    Выделенные "Роснано" 400 млрд. рублей "исчезли".
    Сейчас "Роснано" ликвидируют - и концы в воду.
    Вот это и есть путинское "возрождение экономики России".

17. Gyppsy

18. Good man

Good man Обычный человек

19. Gyppsy

За неповний тиждень рашисти втратили уже два нові бойові літаки в «небойовій» обстановці: 17 жовтня – Су-34 у Єйску, що впав на житловий будинок, і от сьогодні 23 жовтня Су-30СМ в Іркутску

Наскільки важкою зараз для орків є втрата бодай 2 нових бойових літаків, покажуть ось такі цифри.

У 2021 році російський ОПК «видав на гора» для армії РФ всього 21 бойовий літак – 6 літаків Су-34, 5 літаків Су-35С, 4 літаки Су-30СМ2, 2 літаки типу Су-57, 2 винищувачі МиГ-35 і 2 навчально-бойові Як-130.

А от за 9 місяців 2022 року рашистський авіапром поставив лише 7 бойових літаків - 4 типу Су-34М та 3 типу Су-35С, і то це був «хвіст» за поставками, що мали бути виконані ще в 2021 році. (Ну і ще справедливості заради – завод «Авиастар» в Ульяновску здав 3 транспортні літаки Ил-76МД-90А, що мали бути насправді поставлені в армію РФ ще в минулому році). І все.

Такими темпами росіяни будуть мінімум 20 років відновлювати втрати свого «люфтваффе», отримані за останні 8 місяців війни проти України. На такому тлі навіть 2 бойові літаки для рашистів – буквально на вагу золота. Тому хай так і продовжують в такому ж темпі «гробити» свої літаки в небойовій обстановці.

Свого мобілізаційного «аналога» Т-62 в авіації у росіян нема. Тому їм доведеться користуватись «ерзацами».
    Наприклад, на початку жовтня ворог зняв із консервації до 30 літаків типів МиГ-29 та МиГ-29СМТ, але цього достатньо лише на авіаполк. У росіян до війни було десь до ста навчально-бойових Як-130, можливо і цей «паліатив» армії РФ доведеться пустити у бій.

На початок квітня 2022 року Білорусь тримала на зберіганні до 20 одиниць Су-27 і Су-24, знятих з озброєння ще в 2012 році. І є всі підстави припускати, що скоро і ці «борти» опиняться в розпорядженні росіян.

Росіяни можуть буквально «вичавити всі соки» із себе, щоб повернути в стрій максимально можливу кількість розконсервованих літаків. Але кваліфікацію льотчиків їм вичавити нізвідки. І так формула «недостатньо літаків + некваліфіковані пілоти» приводить до результату, що в наступні півроку армія РФ точно може не розраховувати на досягнення переваги у повітрі. Необхідної для проведення успішних наступальних операцій.

Так, Росія біля лінії фронту має «на папері» аж 800 літаків та гвинтокрилів усіх типів та призначення – бойові, транспортні, допоміжні та інші. Але по факту це аж 80% всієї військової авіації, яку мають рашисти, інші 20% - «розмазані» по іншій території.

Максимум, яке спромоглось показати авіаційне угрупування РФ на кордонах з Україною – це порядка 290 демонстраційних літако-вильотів за добу 24 серпня 2022 року, і то без заходу в зону дії нашої ППО. А так, що не день – то збитий рашист.

Такі справи.

Іван Киричевський

ОПЕРАТИВНІ НОВИНИ

• Інформативно Інформативно x 1
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

а де твій аватар? :)