В тебе правильна руска бандитьська логіка --- путаєш хрен з пальцем...одне є написано на папері а друге коли з Маріуполя зробили купу каменів. А на ракетах написано "сделано в росії" не на папері написано а на уламку ракети який розвалив цивільний дім. і мені похер чи там є підпис путіна чи нема. Він відповідає за свої ракети чи вони на складі чи летять кудись, навіть без його підпису. І до речі мені цікаво нахрена рускі побили своїх руских в Маріуполі і інших містечках на донбасі...Українці виїхали звідти ще до початку бойових дій... залишились любителі руского міра...ви їх розхерячили в пух і прах...я взагалі не проти коли рускі луплять руских...тільки ніяк не зрозумію чому...може поясниш
Так ведь я вашу логику применил. Ни одного отличия от вашей не смогли найти. Придумали кино снимать, будто на вас кто-то напал. Обстреливают вас ракетами. Вам же честные украинцы прямым текстом говорили, никаких калибров нет, это мультики. Путин пугал мультиками. Вот вы и не отвлекайтесь, смотрите мультики. Придумали тут, обстрелы, война. Мультик всё.
тобі до моєї логіки далеко ти про паперову хрень де хтось щось написав, а я про реальність...хочеш сказати що 40 тисяч вбитих руских солдатів і 100 тис ранених то мультік....піди на кладовища і в госпіталі і побачиш який то мультік. ти б хотів що б це був мультік але реальність інша...так що там з рускім міром в Україні який розхерячили рускі солдати...то не мультік то реальність
Як в рашці відносяться до учасників війни в Україні https://t.me/c/1402499671/4603 Відео Ті, хто воювали проти України, це просто сміття для росіян. Дуже показове та смішне відео WARSHAL
Прикро... Канал цікавий, всебічний, багато ситуативного відео. До речі, сам кадиров оголосив полювання на адмінів каналу
От же ж кацапська чіхрота сракорука - на відкритці українські десантники Все, зволочі, крадуть https://telegraf.com.ua/ukr/novosti...ursku-osoromilisya-z-privitannyam-do-dnya-pdv
А хто то такий "сам Кадиров"....клоун бородатий, і військо його тік токівське... Звичайні бандити на побігеньках ФСБ
Это не совсем тиктокеры https://www.google.com/search?q=бой...ate=ive&vld=cid:6d729aeb,vid:RI2k8UJZHxs,st:0 Напомню 3 чеченцев 600 бойцов всу при 2 бтр гоняли 5 часов израсходовав более 5000 патронов
https://www.likeme.pp.ua/heneral-vd...mmmmmmmmsz-hanboiu-zvilnenyj-putinom-z-armii/ Генерал-полковник Сердюков, який майже 6 років командував ВДВ РФ, який прагнув обігнати Маргелова і стати двічі героєм, був з ганьбою звільнений Путіним. Причиною цього став повний розгром та некомпетентність сердюківського воїнства в Україні. Кремлівські пропагандисти показують кадри висадки елітної 45-ї бригади спецпризначення у Гостомелі, але не показують того, що було далі. Бригада практично припинила своє існування і в боях більше не брала участі. Відомі псковські десантники прикрасили сотнями тонн своєї згорілої техніки вулиці Бучі та Ірпеня. Російський десант був під 0 розбитий у Василькові. А звірі з 83-ї та 11-ї десантно-штурмових бригад ВВО відповідають за масовий геноцид українців в Ірпені, Бучі, Бородянці, Мощуні.
Жертва лживой украинской пропаганды, я про вас рассказываю родственникам и друзьям. Они сначала не верят, что какой-то украинский идиот может запросить видео с украинским послом с речью, если сами украинские новости опубликовали в текстовом формате слова посла. Смеёмся над вашей майданутостью. Вам в лицо ваши люди, которые погружены в вопрос и отвечают за него, говорят одно, а вы продолжаете повторять своё. Нашим легче. Тем сильнее для вас будет психологический удар по продвижению российских войск на Запад.
На тему могил я уже высказывался буквально на днях и приводил видео. Украинские патриоты на форуме в ответ молчат как партизаны.
Для жертв украинской пропаганды рассказываю, что украинские десантники не носят голубые береты. Главный символ десантников. Такие вот десантники Украины. 21 ноября 2017 состоялась торжественная церемония на Михайливський площади в Киеве во время которой Президент Украины и военное командование вручили новую символику:[20][21][22][23] Была проведена церемония по замене голубого берета на береты тёмно-бордового цвета вместе с новым беретным знаком. Для жертв лживой украинской пропаганды выкладываю видео: View: https://m.youtube.com/watch?v=lUbn9mMvosE Для лживой украинской пропаганды сначала лишать десантников главного символа это нормально. Но этого мало, они потом врут всему миру, что украинские десантники носят голубые береты. Только клинический идиот может купиться на вброс украинской пропаганды на картинке. Спасибо за возможность в очередной раз доказать, что украинская пропаганда врёт на каждом шагу.
Ви перепутали було все навпаки чотири ССОшники ганяли цілу роту бородатих половину завалили як кабанів а половину в полон взяли...і з арихметикою у вас не добре ... 5000 патронів - це більше 150 рожків до автомата. Одна людина може взяти на себе максимум 15-20 і то це цілий рюкзак... тобто 3 людини - це 60 рожків це максимум 200 патронів, якщо кулемет то два короба по 300 патронів і того 600 . ви такий самий клоун як і ті бородаті козлопаси з гір...