Хронология: Сначала кимчик утверждал, что поставки по ленд-лизу начались. Потом кимчику не понравилось лицо украинки, которая сообщила новость об отсутствии поставок. Потом украинский посол в США по мнению кимчика брехун. Сейчас кимчик написал целый абзац воды по поводу того, что нужен свидетель, который подтвердит подписание документов Байденом. За всё время обсуждения кимчик не привёл ни одной ссылки в подтверждение своих слов, не смог опровергнуть ни одного моего факта, ни одной моей ссылки на украинские сайты с новостями от украинского посла. Напоминает школьника, которого спросили, сколько будет 5*5, а он начинает отвечать "я знаю, но забыл, точно помню, сейчас скажу, если бы мне дали таблицу умножения, я бы нашёл, поэтому я знаю ответ, точно знаю, это же просто, сейчас отвечу".
А як брехню можна опровергати... Брехня є брехня...а так звані українські сайти це є звичайна інтернетівська херня де примітивні студенти журналюшки пишуть всяку хрень щоб заробити на рекламі. Зайди на офіцний сайт бібліотеки конгресу почитай закон і все будеш знати, але то дрібне пиво Ще раз - розкажи коли і як будете путіна в гаагу здавати. З військовими злочинцями треба щось робити...це важливіше ніз Ленд Ліз
Сайт украинский, посол украинский, посол в США. Прямым текстом сказано, что по ленд-лизу поставки ещё не начались. При этом у кимчика брехню несу я, который предоставил ссылку на заявление посла Украины, а не посол Украины, читаем сама Украина. Дааааа, Владимир Владимирович, жги.
Ще раз... ти коли про здачу путіна розкажеш... Займаєшся маніпуляціями...Закон про Ленд Ліз читати не хочеш...а розказуєш про коментарі якогось журналюги на слова посла...де той журналюга все перекрутив. типічно руска манера пропаганди..Забудь за Ленд Ліз - це закон для України а не для росії. Ви в росії можете тільки підраховувати збитки від цього закону..От можем подискутувати як ви програєте війну
Вам украинский посол прямым текстом сказала - поставки по ленд-лизу будут потом. Понимаете, что такое будущее время и настоящее? Будущее ещё не случилось. Поэтому тот ким, который заявил о уже случившихся поставках по ленд-лизу, это самое обыкновенное брехло.Сначала вы лгали, что они суперсекретные, а когда представили США и Украины заявили, что ленд-лиз только в будущем, то сразу начали обзываться и т.п. Подростковое неумение принимать реальность, виновата не реальность, а тот, кто на неё открыл глаза. Вы - жертва лживой украинской пропаганды.
Гумористичний фронт ⚡️Кадиров закликає президента України Володимира Зеленського видати адміністраторів каналу «WARSHAL». ⚔️ В іншому випадку він буде змушений повести спеціальну операції з ліквідації адмінів. Від себе додам що «WARSHAL» крутий український канал! З інсайдерською інформацією, яку не показують в інших джерелах. ❗️У відповідь Кадирову адміни «WARSHAL» опублікували чергову порцію дохлих ослоєбів у себе на каналі. ✅ Канал хлопців тут - WARSHAL
Лживая украинская пропаганда. Список стран по числу самоубийств на душу населения — Википедия Рейтинг стран мира по уровню самоубийств – Гуманитарный портал Гренландия лидирует с отрывом не на проценты, а в разы. @Gyppsy настолько глуп, что даже Гуглом пользоваться не умеет.
на росії флешмоб: невідомі паплюжать могили російських солдат (ФОТО) У Росії на Забайкаллі невідомі пошкодили могили загиблих в Україні російських військових. Про це повідомляють телеграм-канали. У місті Борзі невідомі вирвали елементи з огорожі, розкидали вінки, а самі могили вимазали фарбою. Регіональний Слідком порушив кримінальну справу за статтею про пошкодження військових поховань. Наприкінці червня також невідомі у Мічурінську розгромили могилу загиблого на війні росгвардійця.
ДРУГА АРМІЯ СВІТУ? СЕРЙОЗНО? 31 липня в рф традиційно відзначається День військово-морського флоту. З нагоди події сьогодні у Санкт-Петербурзі організували парад, під час якого було проведено Кронштадський рейд. Одним з учасників заходу був атомний підводний човен Північного флоту “Вепр”. Після прибуття до порту моряки, як завжди позували перед об’єктивами фотокамер