О, за дохлого рашиста родітєлі придбали собі машину Сергій Притула Відео Нарешті якась користь з мертвих російських вояк. Мужик собі Ладу нарешті купив!
було б непогано якби решта сімейства на цій машині розхуячилась об якусь стіну. Щоб вже й коріння ніякого від них не залишилося. А то, не дай Бог, настрогають знову таких самих уєбанів і ті знову сюди через 20 років полізуть
От же ж ніщеброди - то з ноцником по молоко ходять, то в унітазі писки миють, то е/чайник на плиту ставлять... Бидло...
От же ж покидьки - перше вбили і потім вибачаються У центрі тимчасово окупованого Севастополя намалювали графіті пам'яті вбитої рф 4-річної вінничанки.
А ці кацапи поміняли свого рашиста на змародериний український холодильник. Гробових так і не дають View: https://youtu.be/0zZSZ55I2n0
Враньё, в сети уже разбирали это. Парень погиб 25-го числа, просто невозможно было что-то отправить с Украины. Украинская пропаганда нарушает все законы физики.
Від Донецька до Кремля - українська це земля. Наш князь Юрій Долгорукий підкорив болота, луки Він Москву вам заснував, щоб нечистий вас забрав! Ще в Москві хор жаб співав, Київ наш вже процвітав. Жаль, що путін це не знає, на Вкраїну зазіхає. Де стояли шахт громади він поставив свої "Гради". Зруйнував наші мости і наставив блокпости. Там, де соняшник в нас ріс, поле топчуть "Стрілок", "Біс". Де були сади, левади, зараз там його гармати. Де хліба росли високі, вирви там навкруг глибокі. Де малеча тягла санки, розчавили гірки танки. Розбомбив він наші хати, вимусив людей страждати. Надсила на нас конвої найсучаснішої зброї. Він мінує лани чисті - так робили лиш фашисти. Ллється кров в моїй країні та не вмерти Україні, Не здамо землі ні клапоть - пам'ятай це, руський лапоть! Вірю, знаю – прийде час, відповість він за Донбас, За землю мою святую. за пролиту кров людськую, За могили в чистім полі, за всі зламанії долі, За скалічених людей і за смерть малих дітей. Чуєш, віко, стерво сите, Україну вам не вбити! І земля моя, Донбас, прокляла давно вже вас. Я благаю на колінах: "Мир дай, Боже, Україні!" Щастя дай захисникам, її донькам і синам. Матір Божа, я благаю, спокій дай моєму краю, Дай загиблим місце в раю - я молю тебе, благаю! путіна я проклинаю, "щоб ти здох", йому бажаю. В небуття підуть кобзони. путіни і циганови, Та залишиться країна, наша ненька Україна. Вільная і працьовита, не раз кровію полита".
Список рашистів - відказників однієї з військових бригад, близько 350 прізвищ. Вони опозорілі свойо достоїнство і залишуть своїх родітєлєй без білих Лада Гранта
Служба безпеки України Батьки російських окупантів радять синам ламати собі руки і ноги Усе це – щоб їх відправили з війни в Україні на лікування у госпіталь. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ. «Я решил! Сейчас в четыре сменюсь, и как-то по лестнице ногу сломаю. Не могу я, пап, меня трясет уже. Трясет страшно, пипец. Не могу я, нах*й, здесь находиться уже», – панічно розповідає окупант, який дислокується на Харківщині. Батько зрадів перспективі повернення сина, але коли той згодом передзвонив і сказав, що не зміг собі нічого зламати, дав цінну пораду. «У нас, в молодости, косили пацаны: обматываешь полотенцем или тряпкой какой-нибудь руку, мочишь её, подходишь к какому-нибудь углу и об угол прям рукой бьешь. И не так больно, и кость ломается», – ділиться мудрістю батько. Дуже слушна порада – чим більше окупантів «зламаються», тим швидше наші захисники впораються в бою з рештою, щоб Україна перемогла! зі Чомусь старий кацап не хоче білу Ладу Гранта... Та й для чого йому машина, якщо у них там в Мухосранську доріг немає View: https://youtu.be/Ywfplf7NR6w