необов'язково печений. Головне, щоб він був МЕРТВИЙ Гарним кацапам - гарні труни, поганим кацапам - погані труни
пластик не дуже гарна річ для екології - дуже довго розпадається. Хоча, і дерево на таке лайно переводити - теж не варіант. Але з пакетами взагалі лажа виходить - сам по собі кацап це вже отрута для природи + ще й пластик...
Десь читав інтерв"ю внука того хлея, котрий додумався до пакувального пластику. Шось тіпа " мій дідо хотів зберегти природу. Тому придумав пластикові пакети для упаковки замість паперу" Тепер проблема - як вберегти екологію від пластику.
Отож ніхто питати не став нічого в кацапа. Мабуть, все ми про кацапів зараз знаємо...Зараз за вікном бахкає, і все ближче і ближче, сцуко. В Росії вже настає справжня жопа, одначе орда все лізе і лізе, все залякує... Я так і не можу зрозуміти: на що кремлівська банда розраховує?? У мене відповіді нема. Ну розвалять ще десяток висоток, що це їм дасть??
у кацапів завжди тактика одна: насрати всім сусідам. Розхерячили Осетію. І шо? І нічого. Сам не гам - і другому не дам. Ось це і є вся суть кацапів
Я живу на Урале. От вас примерно две тысячи км, в зависимости от города. А чем Бурятия так сильно не угодила?
Чим не вгодила? Та всього лише буряти масово приперлися сюди, за тисячи кілометрів убивати, насилувати, мародерити. Голоту, яка ніколи не бачила унітазів і асфальту в селах, заманили убивати хохлів за якісь смішні гроші і браковані сухпайки, і тих, мабуть, не всім дали.