Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Истинные анти-нацисты? :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 2
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Десь читав... Реальне.

Москальську дитину питаються, чи йому подобається якась там фігня.
    Дитина відповідає:
    - Да я-то ладно, лішь би Путіну понравілось.
    :suicide:

Останнє редагування: 20 бер 2016
    • Смішно Смішно x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Якось мав розмову з деякими родичами-совкодрочерами, які паром сцють за кацапстан і вважають себе русскімі.
    І коли зайшла в нас мова про бєндєрафцевхфошистовнаціаналістав, то я їх порвав як мавпа газету. Вони мені так і не змогли пояснити, як так вийшло, що націоналістохфошистобєндєрафци прийшли до влади у Києві, а пам’ятники і меморіали ССвцям чомусь не в Києві стоять, а в Москві і в Ростовській області. В МОСКВІ, КАРЛ!!! В МОСКВІ!!!
    А міжнародний з’їзд неонациків проводиться чомусь не у хфошистскобєндєрафской Коломиї, а в Санкт-Петербурзі. В Пітері, КАРЛ, в ПІТЕРІ!!! В місті-блокаднику, яке чи не найбільш постраждало через дії тих самих нациків. Точніше їхніх папєрєдніков-вдохновителів, яким зараз ті самі, сучасні, нацики поклоняються.
    P.S.І після спілкування я зрозумів, що таке не лікується...

• Подобається Подобається x 2
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

киньте ссылки на пруффы, буду тролить бибизяноф ...

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Про недавній циганський бунт під Тулою образно розказав Михайло Вєллер.
    Раджу послухати, дуже весела оцінка.
    І висновок із того, що відбулося:
    Взагалі, Веллєр дає дуже дотепний аналіз подій, що відбуваються і в Росії, і в толерантній Європі, і в Штатах. Слухати цікаво.
    Интервью / Михаил Веллер

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Болтуны-либералы в РФ даже людям с самыми демократическими принципами уже внушили осознание несостоятельности их "программы" и "методов".
    Чётко видно и ясно, что стадо, выходящее на улицу с плакатиками, а потом покорно заполняющее автозаки и получающее покорно протоколы о несуществующих преступлениях, ничего не изменит.

Власть боится лишь силу. Так как живёт по понятиям, а не по закону.

Цигане тоже живут "по понятиям". Поэтому и отношение к ним, как к социально близким. :)

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Це дуже контраверсійне твердження....
    Яку силу може протиставити суспільство (особливо російське) владі, з її поліцією, армією, спецслужбами і тітушками?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Навпаки, владі вигідно "боротися з тероризмом" )

12. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

Веллер жжот, але цікаво знати, що він звинувачує пуйло в тому, що він знищує рашку. Так і каже, хватить балакать, іди і завоюй. А балакать не треба. Він хоч і єврей, а ще той російський нацик. Я б не радила ним дуже захоплюватись.

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Возможно.
    Но весь опыт жизни в РФ свидетельствует, что когда по улице идет 20 футбольных фанатов и громят магазины - полицаи прячутся.
    Когда по городу носятся пару камазов с бухими ВДВшниками- никто их не останавливает.

Но вот когда на улице стоит старушка или девушка с плакатиком на листочке А4 "Нет войне!"- её волокут в автозак.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Он "жжёт" ещё и потому, что цыганский бунт ,на самом деле, был подавлен очень жостко, с привлечением гигантского количества "правоохранителей" .

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

@UNIA А у вас там кто то поднимает вопрос по упавшему в Ростове Боингу, или молчат,поддерживая оф.версию? Там просто много вопросов.

16. UNIA

UNIA Well-Known Member

А кому это надо в такой стране?

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене не склалося враження жорстокого придушення. У каталажках мало б сидіти з півсотні тих, хто кидав камінням, а не порожніми пластиковими пляшками, як це мало місце на виступах опозиціонерів.
    Каспапрова і Навального кидали в заки, хоча ті взагалі нічим не кидалися і не чинили опору.
    А тут - каміння летить, палиці луплять, а влада лише подорікала циганам за негарну поведінку.

Стосовно Вєллера - єврейсько-російського націоналіста, то я частково згоден. Йому хотілося б, щоб Росія була правовою державою, сильною і справедливою. Але так не буде. І він про це також говорив. Він порівнював держави зі структурою давньо-римських задється фаланг.
    У першому ряду воїни з короткими мечами, в другому - зі списами, що виступають перед першим, рядом, в другому ряду - ще довші списи і так - до шостого ряду. Воїн із шостого ряду може штрикнути списом того противника, що наблизиться до першого ряду.
    Щоб фаланга була боєздатною, має дотримуватись пропорція між кількістю воїнів у кожному ряду.
    Те саме і з державою. Має бути пропорція між дурнями, ледарями, жуліками, працьовитими, винахідливими, ініціативними і так далі.
    В Росії цієї пропорції немає. Занадто велика частка дурнів, ледарів і хитрозадих. І занадто мало чесних і добросовісних. Тому Росія час від часу скочується до авторитаризму і хаосу.

Це - не моя думка, а думка Вєллера, і я загалом знаходжу її вірною. Тому Росія ніколи не буде такою, як наприклад Німеччина чи Чехія.
    В Україні постійно протистоять "російські" і "німецькі" тенденції. І навіть зараз не зовсім зрозуміло, чия візьме.

Я інколи задумуюсь над роллю лінгвістики в поведінці народів.
    Наприклад, в російській чи українській мові слово ледачий означає лише ледачий, нероба.
    А в німецькій ледачий - faul означає ще і "гнилий". Тобто, лінгвістично слово ледачий асоціюється із гнилістю. А кому хочеться, щоб його називали гнилим. Faulenzen - ледарювати і faulen - гнити, загнивати, це однокорінні слова.
    Українське слово "праця" - нейтральне. А російське - "труд" є однокорінним зі словом "трудность".
    Тобто, по-українськи "працювати", це просто працювати, а по-російськи "трудиться" несе відтіноу "преодолевать трудности, сталкиваться с трудностями". Але трудностей краще уникати. Тому підсвідомо і не хочеться "трудиться".

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Не путайте сам момент подавления и последующие санкции в отношении участников.
    Палками те от полицаев получили весьма не мало . Некоторые просто за слова.
    На видео хорошо видно, что вокруг ходят координаторы, которые по рации говорят, когда и кого бить или хватать. Была установка бить...

View: https://youtu.be/qT4VjUmS-Bo

В России власти бросили полтысячи силовиков на подавление "цыганского бунта". ВИДЕО
    Кого-то видимо это очень развеселило, что такую музыку наложили.

View: http://coub.com/view/bf7hi

"У каталажках мало б сидіти з півсотні тих, хто кидав камінням..."
    Вот за это, что ли полсотни в тюрьму должны были отправить?

View: https://youtu.be/9VkKEtX8uoc

Их выстудить просто, заморозить в домах захотели, чтобы они ушли, а дома затем снести. Поэтому газ им и отключили.
    Вы понимаете, что это за зверство, при минусовой температуре отключить отопление?

Останнє редагування: 21 бер 2016
  19. Capitoshechka

http://www.profi-forex.org/system/user_files/Images/News/05-2014/260514/ce49bee2f6f7.jpg
    Ліворуч - Ростовська область (встановлений в 2008-му році). Праворуч - столиця кацапстану Москва (встановлений в 1994). Справедливості заради варто сказати, що останній пам’ятник був розбитий невідомими напередодні дня пабєди (з 8-го на 9 травня 2007 року). Після чого прокураторую була порушена кримінальна справа за статтею "вандалізм". От і видно відразу, де хфошисти сидять.

• Подобається Подобається x 1
  20. Capitoshechka

гєроічєскі прєодолєвать трудності, коториє ми самі сєбє создалі

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)