Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А посмотрите что в Беларуси.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

И что там в Беларуси?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я картинки не бачу. Розкажіть своїми словами.

4. medwedo berlogsoni

@Good man , ти згоден з тим, що Рамзана Кадирова слід негайно прибрати з Чечні? Чи хай і далі ріже голови?

Кремль отказался считать ситуацию в Чечне вышедшей из-под контроля

Як ти думаєш, паря, чому силовики не розігнали несанкціонований мітинг?
    Шендеровича (колись, правда) в одиночному пікеті могли пов"язати, Болотну могли розігнати, а от в Грозному - волею Аллаха?
    Як думаєш, покарають когось за організацію несанкціонованого мітингу, чи - на все воля Аллаха?

Чому силовики в Грозному ігнорують закони держави і не розганяють несанкціоновані мітинги?

Останнє редагування: 3 лют 2022
  5. Good man

Good man Обычный человек

Я не особо слежу за Рамзаном Кадыровым. Знаю, что ты его очень уважаешь, знаю, что Зеленский перед ним извинялся.

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

Правильно, що вибачився. Тому що жарт, коли Рамзан плакав за своїм батьком, а це обіграли в Кварталі - не дуже дотепний жарт.
    Але якщо ти не дуже слідкуєш за Рамзаном Кадировим, то Кадиров дуже пильно слідкує за російськими баранами, в тому числі - за тобою. І скоро баранів почнуть різати.
    Сциш сказати щось проти Рамзана. І Путін з Пєсковим сцять. І Бастрикін сцить. Вся Росія сцить перед чеченцями.
    І якщо Кадиров висуне свою персону на президента Росії, його оберуть. Тому що всі сцять.

Чеченці одного-двох баранів заріжуть, а всі інші "егегей, халлі-галлі, цоб-цабе"

View: https://youtu.be/PCivWd3bRMg

7. Good man

Good man Обычный человек

Зеленский много над кем шутил очень плохо, но извинялся только перед Кадыровым. И ты эту важнейшую связку фактов прекрасно знаешь. Эти факты однозначно говорят об уровне смелости Зеленского.

• Подобається Подобається x 1
  8. Silver bullet

Так бачите?

9. Silver bullet

Юрий Бутусов

Вероятный сценарий боевых действий. Что делает Россия у границ Украины
    3 февраля, 11:45

Всього у безспосередній та відносній близькості від кордонів України станом на 2 лютого зафіксовано 87 російських військових баз. В тому числі 63 стаціонарні постійно діючі військові бази, більшість з яких були створені, розширені та модернізовані після початку вторгнення РФ до України у 2015−21 роках (на карті, створеній Цензор. Нет, вони позначені червоними ромбами, дані на підставі фіксації усіх військових баз ЗС РФ, які виявлені по супутниковим знімкам). 24 бази є новими (жовті кола), тимчасовими, і розгорнуті, починаючи з листопада 2021 року. В тому числі серед цих нових — шість баз розгорнуті протягом останнього тижня. Переважна їхня кількість розташована у Криму.

• Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

Ви далі того мудака цитуєте?

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Дякую за "тупо"), я погоджуюсь, що Б. мудак) не примушую вас читати той один абзац). В ньому тільки про військові бази, що видно з супутника. І жовтим - нові. Ось в Білорусі всі воні жовті, тобто нові.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. VasMT

Ви впевнені?
    Я про те, чи ще хтось, крім Б. про це знає.
    Наприклад наша розвідка і ГШ?

13. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Порылся в гугле. Странно конечно но самые свежие данные о дислокации войск рф относятся к 15 января.
    Где базируются российские войска у границ с Украиной: обнародована карта . С чем это связано не знаю буду искать дальше

14. VasMT

Искать конечно можно...
    Но Вы ведь понимаете, что все сухопутно-морские передвижения войск мониторятся онлайн.
    В режиме реального времени.
    ВСЕ!!!
    Но видит их только некий Бутусов.
    Неоднократно забрехавшийся вальцманутый коресбандюга...

15. Rabinovich

Что мониторятся то да. А вот что это спокойно сливается в инет я сильно сомневаюсь. Сейчас попробовал гугл карты . Фотки старые там еще или лето или ранняя осень. Так что если тот же бутусов что то пишет то это слив из спецслужб . А они такие вещи очень не ллюбят если не они сами слили

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви дійсно думаєте, що Зеленський знає більше, ніж Байден?

17. VasMT

У Вас есть фотосъемка за 3 февраля?
    Она же ж есть. И все об этом знают.
    И МО, и НГШ, и даже разведка США...
    Но пишет об этом только, прости господи, Бутусов. РасОвий брехун.

18. VasMT

Я думаю, що знає те, що знає Байден ,і ще трішечки місцевого колориту ,який америкоси не розуміють...

19. Rabinovich

У меня нет данных ни за 3 февраля ни за 2 ни за первое. Так что его данные вызывают обоснованные сомнения в достоверности

20. Rabinovich

А в каком вопросе вы сравниваете их знания? Медицина? Физика? Знание украинского языка?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)