Справжнє обличчя Росії-8

Discussion in 'UA-RU' started by Антон РАКИТИН, Jul 14, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Good man

Good man Обычный человек

"Не было времени решить". Зеленский еще не знает, можно ли доверять Путину

Напомни, паря, кого ты поддержал на выборах президента.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гудман, Ви відрізняєте поняття "прогноз" від поняття "уверен"?
    Якщо ні, то я Вам поясню: Прогноз може і не справдитися, тому ті люди, прогноз яких не справдився, не є ідіотами. І лише ідіоти стосовно майбутнього стверджують, що "уверен".
    Єдине що Вас може втішати, так це те, що Ви не один такий. Тут є достатньо таких, що стверджують, що Зеленський розвалить Україну, Зеленський - агент Кремля, Порошенко переможе Зеленського на наступних виборах, Саакашвілі нічого корисного не зробить, а лише говоритиме і так далі.

Так от, повернемося до наших баранів (французькою це звучить красиво і складно: revenons à nos moutons - ревенон а но мутон). Все йде до того, що Путін, якщо доживе, піде на п"ятий термін. Цьому є багато ознак.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Поясняю для лживого провокатора кацалапого.

- Завтра играют Барселона и Динамо из Полтавы.
    - Уверен в победе Барселоны.

...
    -Ты слышал, Барселона не смогла обыграть Динамо.
    -Да, сам удивился, ведь я был уверен в победе Барселоны.
    - Ты теперь "ідіот, мартишка, асьол, казьол і касалапий мішка".

Подобный диалог между людьми у кацалапого в порядке вещей.

5. Good man

Good man Обычный человек

Логику включаем, кацалапый. И не ту идиотскую, которую ты пытаешься прокинуть по поводу прогноза и уверенности. А ту, с помощью которой ты объясняешь своим оппонентам свою правоту.

Ты называешь Путина параноиком, лживым и т.д. В общем, человеком, которому однозначно доверять нельзя. А твой лидер, которого ты так активно поддерживал и который не раз лично общался с ним, заявляет о сомнении в том, доверять ему или нет.
    На серьёзное расхождение мнений. Не прогнозов, а мнений о текущем положении вещей. И я спрашиваю: ты идиот, потому что мнение человека, которому ты доверяешь, о Путине почти прямо противоположное твоему, или ты идиот, потому что поддерживаешь человека, который имеет такое мнение о Путине? Выбирай любое, оба безупречно логичных.

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні. Він один з найродумніших з 73%.
    Ви повинні його знати: це той самий.

View: https://www.youtube.com/watch?v=v7P5X5np6Ko

Під час Майдану він підтримував тітушню з властивим йому інтелектом зебуїна:

View: https://www.youtube.com/watch?v=8IsMlhA3CdU

Палко любить Росію, що теж властиво зебуїнам:

За період правління порошенківській хунти він розжирів та постарів:

Справді, гідний представник 73%?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Blaberus

Взагалі якось дивно, що зебуїн когось в чомусь має нахабство звинувачувати.
    Бо якшо людина є зебуїном, вона автоматично перетворюється на протозоа.

8. medwedo berlogsoni

Взагалі-то я до Гудмана, що пише з кацапстану, звертався. Але якщо Ви хочете також характеризувати себе перечисленими мною епітетами... Тут медицина, як то кажуть, безсила.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Гудман, на мене Ваші образи не діють. Навпаки, стороння людина відразу бачить, хто - в таборі Порошенка, а хто - в таборі Зеленського.

Стосовно того, що Путін - скотина, то це - висновки із минулих його вчинків (розв"язування війни з сусідами, брехня, на якій його неодноразово ловили, і перебування його тепер у дезинфікованій печері, що свідчить про нездорову психіку. Це - ніякий не прогноз, а діагноз.

Стосовно слів Зеленського, якщо на те пішло. Зеленський - політик, а тому йому потрібно залишати можливість діалогу з Путіним. Хоча б для того, щоб знову зустрітися з ним і звільнити з полону українців. А яка може бути зустріч, якщо Зеленський публічно назве Путіна сциклом?
    Я ж - не політик. І ті, хто назвивають Путіна сциклом, ніколи з ним перемовини не вестимуть.

Наведення прогнозів у футболі в якості аргументації недоречно. Тим більше, тогощо кажуть болільники.
    Давайте подивимося на прогноз серйозних людей, а саме - метеорологів.
    Ви ніколи не побачите в їх прогнозах стосовно опадів 0% або 100%.

А слово "увєрєн" саме і означає 100%
    прогноз.JPG

Наводити як аргумент болільників взагалі смішно. Тому що та людина, яка вболіває за Зеніт, бо живе в Пітері, вболівала б за Спартак, коли б жила в Москві. І навпаки. І била б морду тому, з ким вона зараз у бійці стоїть пліч-о-пліч.

Путін зараз уже має комічний, жалюгідний вигляд.
    Я собі уявляю, як завтра чи коли там, йому доведеться підніматися на трибуну Мавзолею, а він захоче послати замість себе двійника.
    А двійник також не хоче заразитися. І от дюжі хлопці, думаючи, що хватають двійника, щоб поволокти силоміць на трибуну, хватають Путіна.
    Той кричить: Я - Путін! Я залишаюся в печері!
    А двійник кричить: Він бреше! Це я - Путін! Волочіть його, паразита! До чого вже обнаглів!
    А хлопцям ніколи розбиратися, їм аби Путін на трибуні стояв. Вєлєно.
    І волочать вони Солнцелікого по коридорах і в машину пакують.
    Відразу зазначу, що це - не прогноз і не впевненість. Це - мої ідіотські фантазії.
    Хоча ймовірність таких подій існує.

• Креативно Креативно x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Мы говорили о выборах и не надо передергивать, уводя беседу от сути. Я не очень хорошо отношусь к Трампу, но я был уверен, что после победы в 2016-м, он при любых раскладах будет баллотироваться на следующих выборах. Даже если его рейтинг упал бы до 20%. В Турции, по-моему, Эрдоану сроки обнулили. Если так, то я тоже уверен, он тоже будет баллотироваться на следующих.

11. medwedo berlogsoni

Коли Ви раптом згадуєте чомусь слова Зеленського про Путіна, це і є відхилення бесіди від суті.
    Є два суб"єкти бесіди:
    Ви, який голослівно стверджує, що Путін в 24-му році не буде балотуватися. Причому, використовуючи слово "уверен"
    Я, який вважає, що все йде до того, що Путін (якщо доживе, звичайно), буде балотуватися на п"ятий термін. І наводжу обставини, чому так вважаю: його страх за своє майбутнє, скоропостижні зміни в конституції, які його обнуляють, його особиста заява, що він не виключає свого балотування, щоб зберегти спокій в Росії, щоб всі спокійно працювали, на не шукали "прєємніка".

Дві протилежні думки стосовно одного і того ж предмета.
    При чому тут Зеленський, його висловлювання?

Ви чомусь не знаходите інших аргументів крім тих, щоб обзивати мене ідіотом.

У Вас є які-небудь вагомі аргументи стосовно того, цитую
    На чому грунтується така впевненність (уверенность)?
    Ви - Путін, який знає, що буде робити через чотири роки?
    Ви - довірена особа Путіна, якому він сказав, що він не піде?
    Ви знаєте "прєємніка" Путіна, і стовідсотково "увєрєни", що цей "прєємнік" стане Президентом?
    Чи ви - особистий лікар Путіна і знаєте, скільки йому залишилося ще топтати ряст?
    Подякуйте мені, що я (хоча і ідіот, і зебуїн, на Вашу думку) навчаю Вас із Бляберусом красі української мови.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Зачем городить огород, всё гораздо проще. На мой взгляд ты просто хуже разбираешься в людях. Я уже много лет считаю, что сильные мира сего руководствуются самыми обычными и понятными любому из нас мотивациями. Исходя из моего понимания личности Путина, я сделал вывод о том, что он не будет выдвигаться. У меня даже есть кандидатура возможного приемника. Но в ней я уверен куда меньше, чем в уходе Путина. Я прекрасно знаю, что 99,9999% считают, что он останется, но моё твёрдое убеждение - он уйдет.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Загорелась российская антарктическая станция
    На антарктической станции «Мирный» произошел пожар, сообщили в Арктическом и антарктическом научно-исследовательском институте (ААНИИ).
    Пожар произошел накануне в 16.40 по московскому времени в метеокабинете Дома Радио. Несмотря на принятые меры по борьбе с огнем, Дом Радио был полностью уничтожен огнем.

«Среди потерь: метеокабинет, кабинет аэрологии, лаборатория ФИАН программы стратосферного зондирования космических лучей, серверная, гидрометеорологическая лаборатория и радиорубка», — говорится в сообщении.
    Отмечается, что огонь перекинулся на кают-компанию, но ее удалось оперативно потушить.

Пострадавших в результате пожара нет. 11 полярников, проживавших в здании, переведены в другие корпуса. Всего на станции «Мирный» находятся 23 человека.

14. Blaberus

Взагалі, зебуїни тупе та хамське бидло. Ала будь яке хамство з боку зебуїна, це, як мінімум, комплімент.
    Ось дегенеративний зебуїн Джиппсі, наприклад, мені нахамив в бидлячому стилі, який властивий зебуїнам. Але я на нього не образився, навпаки! Мені було би прикро якби зебуїн сказав би про мене щось добре.

15. Blaberus

А я пишаюсь тим, що проголосував проти падлокловуна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Чого тоді ви сховались з ХФ сюди, якщо вас б'ють, а ви радієте?
    Запинали зовсім? Ще б пак)

• Тупо Тупо x 1
  18. Blaberus

Ще можу додати що зебуїни не лише бидлуваті, але ще й брехливі.
    Дуже дякую шановну зебуїнку Silver bullet за підтвердження підступної та брехливої природи зебуїнів.

19. Blaberus

Але падлокловун є.

20. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, а ты чего принесла сюда манеру общения ХФ? Теперь расхлёбывай.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)