Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Кому не завадить? Мені чи Адміну?
    :scratch_one-s_head:
    я ще раз перечитав цей пост
    І, незалежно від того ХТО його писав, я знову ствлю +100500
    Тому що я цілком погоджуюся з написаним.
    @Silver bullet, ви сі не гнівайте, але перегляньте свої дописи - ви ж всю дорогу годуєте того троля. І Медведо також ;)
    @Silver bullet, які ваші пропозиції? Я підтримаю будь-яке ваше починання відносно того Гудмена

2. Gyppsy

Навздогін до написаного перед цим
    Я аж тепер дотумкав, що ця фраза стосується мене, а не Гудмена
    Тому хочу уточнити: @Silver bullet, ДЕ я повівся зневажливо до Медведо?
    Тицьніть, будь ласка, пальцем ;)

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Коли б мені таке хтось написав, я б вважала, що мені нахамили. Так що "зневага" - це ще по-божескі.
    Чи спілкувалась би я з людиною після цього - хтозна.
    Звичайно, не мені вас повчати. Тільки я вважала, що у нас є якась душевна команда однодумців, а бачу що замість гудмена та Гріма, що нападають на Медведо, ви раптом долучились до них.
    Здравія бажаю :hi:.

4. Gyppsy

Ви мені пропонуєте захищати і виправдовувати алкаша, безпрєдєльщика, наркота і навмисного вбивцю??? о_О

5. Good man

Good man Обычный человек

За такое правильное отношение расскажу, чтобы у вас целиком вся картина сложилась. Она проста и понятна.
    Я пришёл сюда с харьковского форума. Там общение происходило примерно по следующей схеме: ты доказывал оппоненту его неправоту, доходя до момента, когда это становилось ясно любому пятнадцатилетнему, тут же следовало скатывание беседы в тему Крыма, Путина, России, Усика и т.п. Какое отношение компьютеры, ремонт квартиры или выбор недвижимости имеют к этому всему мне неизвестно, но мои оппоненты регулярно занимались попыткой увязать эти несовместимые вещи между собой. Меня это просто достало и я там уже очень давно не появлялся.
    Этот форум меня привлек тем, что здесь этого не было. Но рано я обрадовался. :))) Как только medwedo berlogsoni,
    Silver bullet , Васи прочие Игорьки (Джипси) поняли мой уровень и то, как они выглядят в дискуссиях со мной, то последовал харьковский ход - везде и всюду пихать вышеупомянутые темы. Больше всех на этом поприще постарался medwedo berlogsoni. И я прекрасно знаю, почему именно он. Человек здесь хорошо устроился, слыл интеллектуалом, рассекающим мечом логики любые слова оппонентов. А тут нашла коса на камень, уже его самого расписывают его же мечом. Задел его за живое. И понеслась. Я не собирался скрывать откуда я, но, увидев такое обиженное отношение, решил никому ничего не рассказывать. Уже не раз встречал как люди через форумы начинают поливать грязью и плести интриги. Я на форумах с 2004-го года, повидал многое.
    Что касается термина «Дмитрий Анатольевич», то я за Порошенко, о чем заявил сразу. А «Дмитрий Анатольевич» за Зеленского. Поскольку ник у оппонента заковыристый, то я решил его тонко поддеть. Самый знаменитый Медведо на просторах бывшего СССР это Дмитрий Анатольевич Медведев (я больше других медведевых не знаю). Руководитель так себе, еще и россиянин. В общем, в итоге родился термин «Дмитрий Анатольевич». Я долго не понимал, почему он не прижился. Сейчас честно признаю свою ошибку. Он был на вы, с большой буквы и по имени отчеству. Слишком много уважения для человека, который так себя ведёт на форуме. Сейчас medwedo berlogsoni с моей подачи называют кацалапый. Симбиоз "косолапого" и "кацапа".
    С "борщеварочкой" всё ещё проще. Если женщина говорит глупости, то пусть хотя бы борщ хорошо варит. Я борщ очень люблю. :good: Её здесь за откровенный бред регулярно матерными выражениями прикладывают. Их выбор. Через термин "борщеварочка" тонко и изящно намекаю на её уровень развития и интеллектуальное наполнение её слов.

6. hrim

hrim Well-Known Member

Спасибо за развернутый ответ.
    Я вам прямо скажу – я вас спросил, так как на основании ваших текстов предположил, что вы - участник группы «Дмитрия Анатольевича». Ваш ответ усилил мое предположение.

Ваша фраза:
    При чем здесь Порошенко?
    Вы называете человека с которым имитируете спор по имени, отчеству. И это объясняете Порошенком.

Это слова зависимого человека.
    medwedo berlogsoni здесь неоднократно конферансировал форумного копрофила Васю.

Ваш «Дмитрий Анатольевич» http://forum.lvivport.com/members/medwedo-berlogsoni.57958/ - деструктивный дезорганизационный троль:

"Воду потрібно подавати рівно в такій кількості, щоб степова зона Криму…
    http://forum.lvivport.com/threads/zelenskij-i-ko-2.116613/page-477

Путін знову почав буцімто висувати територіальні претензії.

розмови сеператистів, що стосуються збиття малазійського лайнера - також фейк.

Розкриття (чи ні) вбивства Шеремета

- "солдати в окопах демотивовані - треба йти вперед" на захоплені Росією міста - для відтворення тези "гражданская война";
    - "Новоросія - то таке, а те, що Путін анонсовував Новоросію, -то це дрібниці",
    - факти державного російського тероризму обстрілами з території Росії, - то було давно, і що скільки вже згадувати ті факти;
    - хай би вони (влада) одна одну перебили;
    - багаторазове гробове мовчання про те, що Шеремет працював на посаді топ російського пропагандизму;
    - порівняння доказовості вбивства Шеремета і акту міжнародного тероризму стосовно Боїнга,
    - використання відношення до розслідування вбивства, маніпулятивно розділивши людей на :"добровольці-патріоти, противники Зеленського", вкидання трьохсотлітньої теми мови "розмовляють між собою непатріотичною російською мовою"...

Это свидетельства подрывной работы, а вы, Good man, "Дмитрий Анатольевичу" подыгрываете.

Останнє редагування: 16 чер 2020
  7. prius

prius Well-Known Member

Обригана знайшла тут однодумців, з твоєю фєнєю шукай однодумців на зоні коло параші і можеш кацалапого з гандошею прихватити

8. Silver bullet

:haha:ой,бачу @prius почав щось коментувати, не приходячи до тями. Яких яскравих друзяк мають місцеві порохоботи, це ж антикваріат))
    Гаспі, ось хто "оживляє форум")
    @prius, як приступ закінчиться, чекаємо ще на твої викиди))))

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Ваше право так считать, но я уже говорил, что при встрече с удовольствием набью кацалапому мордасы. Как это стыкуется с пребыванием в одной группе с ним непонятно.

Не надо вырывать фразу из контекста. Я ща Порошенко, он за Зеленского. Мой оппонент.

Много хуже. Считаю его врагом Украины.

Не вижу фактов это подтверждающих.

10. Silver bullet

там речь шла не о Ефремове. не надо врать.
    Ну тема о раше благополучно засрана.

• Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

https://apostrophe.ua/ua/news/societ...bu-foto/200364
    Між Україною і Росією розгорівся новий дипскандал через троллінг СБУ: фото
    Понеділок, 15 червня 2020, 23:21

У День Росії, 12 червня, СБУ розмістила біля кількох дипломатичних установ Росії в Україні білборди, які покликані нагадати країні-агресору про те, що відчувають по відношенню до неї українці через її дії. Москва у відповідь направила Києву ноту протесту.
    Про це повідомляє "ТАСС".

Росіяни заявили, що плакат і патріотичний мурал СБУ "заважає нормальним умовам роботи диппредставництв і порушує їх спокій".

12. Silver bullet

13. Gyppsy

Від самого початку мова йшла про порядність і моральність.
    Єфрємов тільки наочний приклад.

Мені дуже сумно і прикро, але я в черговий раз не помилився, коли на старті цієї розмови про випадок з Єфрємовим сказав:
    спочатку хотів це запостити в якийсь "моральний" розділ, бо подібне явище національності і громадянства не має.
    Але передумав. Це показово - КАЦАП ЗАВЖДИ КАЦАП!

зі

такі да,
    КАЦАП ЗАВЖДИ КАЦАП!

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

не повірите, але серед НЕКАЦАПІВ таких також вистачає. Це я Вам гарантую на 101%, бо сам через таке пройшов...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Gyppsy

Вірю. Тому і сказав подібне явище національності і громадянства не має.

Але от розмова в темі пішла передбачувано. Сумно...

16. prius

prius Well-Known Member

Бачиш обригана ти згідна що твоє місце коло параші

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зразу зауважу для тих, хто середини не читає. Єфремов вчинив злочин і має бути належно покараний. Але особливості обличчя Росії саме і полягають в тому, що не всіх однаково карають. На Єфремові відтопчуться всі, кому його творчість Гражданін Поет стояла поперек горла, потім Єфремова посадать.
    Але Невзоров наводив вчора "на вскидку" кілька подібних вбивств людей п"яними водіями в Росії, але не було і близько такого плачу і "оторвали Мишке лапу, посадили Мишку на кол", як у випадку із Єфремовим.
    Взагалі передача Невзорова була цікава. Неясно лише, кого він називає Гномом Гномичем. Сподіваюсь, Гудман пояснить - він більше в курсі російських справ.
    Александр Невзоров — Невзоровские среды — Эхо Москвы, 17.06.2020

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Gyppsy

Повторюся...

Якби /каби... гриби... і т.д. ;/ "творчість" Гражданін Поет комусь стояла поперек горла, то тотого Єфрємова по плаксивому проханні його же найближчих родичів відправили би на примусове лікування від алкоголізму і нарк.залежності до якогось фешенебельного закладу з міцними стінами і решітками на вікнах. І без права переписки.
    А свідомі громадяни рашки дякували би партії і правітєльству за піклування про такого гіганта мислі і пера ;

Але алкаш і дегенерат Єфрємов був потрібен владі рашки для того, щоб
    - всі бачили, що в країні є свобода слова
    - випускати критичний надлишок пари з черепків насєлєнія
    - та й прикольно, бо в расєє завжди були в пошанівку беззубі басні про Царя

А Єфрємов взяв, і вбив срєдєстатєстічєского гражданіна. От же ж курвий син...
    Тепер треба буде просити Аллу Борисівну, щоб вона благословила на посаду блазня свого Максимку )))
    /це чисто моє припущення, воно скоріше за все помилкове. Просто я більше підходящих клоунів в рашці не знаю /

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Одне другому не протирічить. Путін веде правильну політику випускання пари. Є дві-три пісочниці (Ехо Москви та Дождь), де бавляться пара-трійка не прикормлених Путіним, а дійсних противників Путіна. Але "голос єдініци тоньше піска" (все той же Маяковський).
    Оскільки всі ті Шендеровичі, Альбаци, Навальні - ніколи не піднімуть на спротив сотні тисяч, я не кажу вже про мільйони, як, наприклад, в Україні, то хай собі балакають.

Ну, а Єфремов - алкаш, наркоман, але не дегенерат. Талановита людина. Просто зелений змій його переміг.
    Я сподіваюся, що у в"язниці його вилікують, і згодом він ще порадує людей своїм талантом.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, що з Вами нині таке робиться?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)