Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой!піду спати, а то ще почну і я лайкати придурошним кацапам-порохоботам з Тамбова...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Так у мене ж передостанній левел грузчика ;)

Хочете, пісеньку поставлю? ;)

3. Silver bullet

ні. Гуднайт)

4. Gyppsy

Солодких снів!

зі

для тих, хто досі не спить

View: https://youtu.be/XcZpL43a_08

5. Good man

Good man Обычный человек

Фигасе, тут общество анонимных детективов. Все обиженные моим логичным разложением всего и вся по полочкам по ходу взаимных дискуссий. Друг другу соболезнуют. Понимаю, но не прощаю. У вас тут все из России, когда вам по сути возразить нечего. А я чаще всего, надеюсь, потому, что умнее и грамотней всех пишу.:hi:

6. hrim

hrim Well-Known Member

@Good man,

давно хотел вас спросить.
    Вас иногда упоминают форумчане как оппонента.
    Даже предатель Вася, который всю активную фазу противостояния с Россией работал на врага выражая его тезисы, использовал обращения к вам для очковтирательства своей пророссийской работы.
    В ваших ответах «оппонентам» есть отличие.
    В одном случае своего «оппонента» вы называете «борщеварочка», а в другом, величаете - «Дмитрий Анатольевич».
    По моим наблюдениям, именно «Дмитрий Анатольевич» здесь работает и курирует кружок дезорганизационных тролей.
    Почему такая избирательность в употреблении имени и отчества одному «оппоненту»?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

gyppsy-gooodman.JPG
    Одним словом, тролінг на трупах. Буває.

8. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, Ви трохи спотворено сприймаєте поняття "тролінг" :)))

А в тамтому дописі я з Гудменом і справді повністю погоджуюся.

9. medwedo berlogsoni

@hrim, Ви краще поцікавтеся, звідки Гудман пише і з якою метою.
    А мене він обзивав по всякому. Робота в нього така: то тихим фраєром під"їхати, назвати Дмітранатолічєм, як Мєдвєдєва, то розстебувати ширіньку і погрожувати мені в рот насцяти.

Для мене очевидно, що Гудман пише з Росії і з певною метою: сіяти розбрат серед українців. Ви так уважно переглянули дописи Гудмана. Ви десь бачили, щоб він Росію назвав агресором, а Путіна - узурпатором? Дайте посилання.

10. medwedo berlogsoni

Ви давно вже морально розложилися, Гудмане.
    Хто покаявся із тих, хто вбив у малазійському Боїнгові майже триста чоловік, в тому числі - дітей?
    А Ви тут за нещасного Єфремова-алкоголіка вчепилися. Він понесе заслужену кару. А вбивць пасажирів Боїнга російська влада намагається всіма силами вигородити.
    От в чому різниця.

11. medwedo berlogsoni

Тобто, це якби на фронті сиділи один проти одного ворожі армії і раптом із протилежного окопа хтось сказав таке, що Вам сподобалося. Ви вискочили з окопа, підбігли до нього, обняли, поплескали по плечу зі словами "Molodetz!" і гайда знову в свій окоп.

12. Gyppsy

Ви і дальше стверджуєте, що Гудмен сидить у ворожому окопі /тобто він є громадянином рашки і пише свої дописи з рашки?/?

13. medwedo berlogsoni

Він нічим поки що не спростував цієї обставини.

Дуже легко визначити, звідки пише форумчанин, якщо попросити його зробити скріншот новинного сайту. Там будуть банери, розміщені його провайдером.
    От, для прикладу, видно, що я пишу з Києва (окремо для Гріма пояснюю, що звати мене Дмітрій Анатольєвіч Мєдвєдєв-Берлусконі, я - глибоко законспірований російський резидент, і про це ніхто не знає, а Гудман, собака, порушує режим конспірації інколи звертається до мене по-батюшкє).

Коли я попрохав Гудмана довести таким же чином, що він користується послугами українського провайдера, він вдався до образ і відморозився. От тому у мене є достатні підстави вважати, що він пише з Росії (є і інші непрямі ознаки, на них вказала Сільвер Булліт).
    ukrnet.JPG
    Хомчин, до речі, також не підтвердив, що пише з України.

Останнє редагування: 15 чер 2020
  14. Gyppsy

Але і Ви не надали підтверджень своїм припущенням ;)

При теперішніх можливостях можна зробити всякі знимки і адреси.

Он, пані з мітлою колись була впевнена, що я пишу з Британії :)))
    А я з часів народження ЛФ не написав ні одного допису не з цієї от адреси ;)

Один з більш-менш достовірних методів - трасіровка. Але і він не дає 100%
    Бо 100% не дасть ніхто ;)

Тому для мене критерієм легітимності юзера є його право знаходитися на форумі. Якщо Адмін вважає, що так має бути - значить так має бути.

15. medwedo berlogsoni

Адімін - явний противник нинішньої української законно обраної влади. І він сам це підтвердив якось своїми постами.

Стосовно Гудмана, то є ряд ознак, які у сукупності дають підстави думати, що він - російський провокатор, що пише з Росії.
    По-перше, він жодного разу не назвав Путіна - узурпатором, злочинцем, що захопив владу в Росії і всіма силами намагається її утримати.
    По-друге, він жодного разу не сказав, що Росія - агресор, яка незаконно анексувала Крим, розв"язала війну на сході України і винна в тисячах смертей невинних людей.
    По-третє, він - грамотна людина, яка пише російською дуже грамотно, а отже - освічена. Кожна освічена людина сорока років, що проживає в Україні, не може не знати української мови, яку його ровесники вивчали в школі. В усякому разі - розуміти деякі речі, сказані українською, які невірно зрозуміти може лише той, хто ніколи не чув, не вчив і не бачив української мови.
    По-четверте, він дуже уважно слідкує за всіма учасниками форуму, і якось звернувся до Вас "Ігорьок".
    Ніколи Василя не бачив, але обзиває його алкоголіком, як інші порохоботи.

Він на форумі займаєтся не обговоренням подій, а приниженням законно обраної української влади, образами в бік тих, хто бачить і обговорює позитивні кроки нинішньої влади.

Він завжди принижує тих відомих людей, що проживають в Росії, які відразу засудили російську агресію.

Він бігає по інших темах, намагаючись зачепити тих, кому важко заперечити (мене, наприклад) з метою викликати опонента (а фактично - об"єктивного патріота України, який бачить і плюси, і мінуси того, що відбувається в державі) на безглузду суперечку з ображеннями один одного.

При всьому при тому, що я з Вами не у всьому погоджуюся, а Ви - зі мною, у мене і у Вас вистачає культури звертатися на Ви.
    Те ж саме - у моїх незгодах з Василем.
    А Гудман відразу переходить на ти і вдається до відвертих образ опонентів. Кожному приліпив ярлики (борщеварочка, плантктоша, кацалапий тощо) і відверто ними користується.
    Уже за одне це (грубе порушення правил), йому давно мали дати попередження, але зараз на ЛФ склалася інша атмосфера.

Ви можете Гудмана вважати хоч "нєгром прєклонних годов", але я вважаю його російським провокатором, що всі свої зусилля направляє на руйнацію України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Gyppsy

Не подобається Адмін - НЕХАЙ ЩАСТИТЬ

Бла-бла...

Мені десь Ваше Ви

зі

середини я не читав

17. medwedo berlogsoni

Можливо, своїми словами Вам розкажуть це ті, хто ставить мені за цей пост лайки. Щось у моїх словах раціонального є :dirol:

• Смішно Смішно x 1
  18. Silver bullet

Дивна картина складається,@Gyppsy.
    Ну адміну зайвий раз подлизнути не завадить, а Гудмену навіщо?
    Це російський провокатор, троль, який слова українською тут не написав, а ви ж слідкуєте за цим на форумі?
    Зневага на рівному місці до Медведо, і пару лайків - хай буде для оживлення- кацапській погані?Яка має право бути на форумі?:)))А що він тут загубив?
    Дуже дивна картина.

• Смішно Смішно x 1
  19. Silver bullet

До речі, я ж не бачу, а Хомчин ще не здувся? Його стільки ж, як і раніше?

20. medwedo berlogsoni

Йому на зміну прийшов "юрисьпуньдент" Бляберусь

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)