Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy , це я зрозумів, що для Вас є лише чорне і біле.
    Як на Вашу думку: чому на підтримку Єфремова виступають ті в Росії, що засудили агресію проти України, а "по всєй строгості" вимагають ті, хто гаряче підтримав цю агресію, анексію Криму, виправдовує у цілком очевидних злочинах, як наприклад, збиття малазійського Боїнга?

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Значить, погано Ви мене зрозуміли ;

3. Gyppsy

Так от, @medwedo berlogsoni, для мене є не лише чорне і біле.
    Є ще 51 відтінків чорного і 51 відтінків білого.

Але тлущ завжди залишається тлущом ;)

зі

От тому у мене так мало аж стільки друзів ;
    :rock:

4. Good man

Good man Обычный человек

Что бы ни говорили про Ефремова, про его роли, про его стихи, нужно быть гнидой, чтобы этим оправдывать его поступок. По степени опьянения в нём была целая бутылка водки, при его деньгах он мог заказать супер такси, где ему бы ещё налили и он бы всю дорогу выносил мозг водителю, а тот бы улыбался и кивал головой. А для тех уродов, которые считают моё мнение необъективным, говорю в лицо - я заберу свои слова о вас обратно и извинюсь, если вы найдёте слова оправдания для такого же убийцы вашего ребёнка или родителя. На этом месте все оправдывающие обычно куда-то пропадают.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Gyppsy

+100500

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ніхто не оправдовує.
    Єфремов має понести заслужену кару. І понесе. Але не слід на цьому заробляти політичні бали сумнівної якості.
    Єфремов не збирався вбивати. Вбив по дурості.
    Путін свідомо віддавав наказ убивати. Хотів би я побачити тих любителів Путіна, з подачі якого вбили його дитину, матір, брата. Щоб вони сказали на це?

Ще раз повторюю для тупих кацапів: Єфремов убив ненавмисно і розкаюється в содіяному. Путін вбивав ненавмисно і не розкаюється в содіяному.

@Gyppsy , Ви так і не відповіли, чому, на Вашу думку, Фатєєва виступила з моральною підтримкою Єфремова? Та Фатєєва, яка називає Путіна узурпатором?

На совісті Єфремова одна смерть, на "совісті" Путіна - тисячі смертей. І кінця-краю цим смертям не видно. Ні в Сирії, ні в Україні, ні будь-де.

• Подобається Подобається x 1
  7. Gyppsy

Хто є тепер Фатєєва? Так склалося, що нічого про неї не знаю

Останнє редагування: 14 чер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо вже підходити до питання вперто, то думка росіян, будь-кого, з будь-якого приводу, в будь-який час, не повинні турбувати українців. Росія - ворог. Громадяни росії не можуть бути апріорі друзями України. Так звані друзі України, чи так звані сочувствуєщіє, це або агенти, або резиденти. Всі. Гудмен - показовий приклад. Перший курс, перший семестр - вивчали цей тип агентів.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Gyppsy

А Гудмен є росіянином /в смислі - жителем РФ/?

10. Good man

Good man Обычный человек

Тебя несёт. Какой Путин? Какая Сирия? Речь идёт о конкретном ДТП. Или Порошенко виноват в ситуации с Зайцевой? Ерунду говоришь.

И ты и другие, которые избегают простых и очевидных слов в этой ситуации, а начинают говорить о заслугах,и о количестве дтп и т.п. - это всё оправдания.
    Никогда не говорил, но сейчас скажу. Все звания, все регалии это не дополнительные права, а дополнительные обязанности. Ты должен быть примером обществу, общество тебя выделяет, на тебя смотрят, на тебя равняются. Поэтому фраза "он же такой актёр, поэт и т.п. - давайте его пожалеем" не имеет ни логической, ни моральной основы. Я бы лишил его всех званий, он их опозорил, и отдал под суд как обычного человека.

11. VasMT

Маскаль, адназначна...

12. Gyppsy

Москаль - це вже діагноз, але ще не вирок ;)
    Ви сказали:
    Гудмен є Громадянином росії чи ні?

13. VasMT

Я не знаю, чи є Гудмен громадянином росії.

14. Gyppsy

От бачите...
    А берете і кажете

Гудмен москаль і поц, адназначна.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А чого не задати питання самому Гудмену? Може вам він скаже чьотко: я пишу з Пермі, чи з Купчино.
    Ми між собою давно дійшли до висновку, що Гудмен пише зза поребрика.Жорстка російська мова, інколи українську не розуміє, не має української розкладки, характерні кацапські слова, що в нас не використовують, не зміг на прохання Медведо дати скриншот, та ще деякі моменти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Gyppsy

@Silver bullet, при бажанні можете промоніторити, відколи я перестав вести діалоги з Гудменом.
    Мало того, що Гудмен сам є поцом по своїй суті, так він ще й думає, що його співбесідник має бути його рівня.
    Ф топку...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. VasMT

За правописом правильно писати "фтопку", одним словом.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Gyppsy

То певно щось нове в правопис ввели...:scratch_one-s_head:

Коли я вчився, то писали окремо :)))

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

отож і я ігнорю. Однак від гудмена є своєрідна користь:він здорово-таки підсерає своєю кацапездною особою місцевих патріотів-порохоботів))

• Смішно Смішно x 1
  20. Gyppsy

@Silver bullet, скажу тільки вам: я Гудмена нині лайкнув чисто з корисливою метою - щоб більше активувати двіж в темі ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)