Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ви хочете сказати, що він схожий за мавпу? о_О
    Дивно... ви стільки балакаєте, а толку - ніякого. Бог - не фраєр: якщо сказав, що зробить - то зробить, на відміну від вас..
    @Мих правильно каже. Сказано: не мстіться за себе, мої улюблені, але дайте місце гніву Господньому.
    Підтверджую, що так було і буде.
    Не бажай іншому того, що собі не побажаєш.

Не спокушай... бо взнаєте.

Останнє редагування: 17 лис 2017
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Кацапина Мартовская, нова швойгівська шльондра, з якимось попом бистрава реагіраванія гундяівского атдєла, і з силіконовим вименем.

10602888.jpg

3. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

"Кілько тої зіми"

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це тіпа білочка за Сапчак мазу тяне, чи що?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. iso

iso Well-Known Member

Тобто, по Вашому, у Світі нема жодного порядку?

А це нічо, що земля бігає навколо сонця, як і бігала мільйони років. Камень згори падає додолу. Весна-літо-осінь-зима. Живі організми працюють як дзигарики…. І це нема порядку?
    Молитва складена здається ще старозавітними отцями. Але людьми, а не Богом. А людям властиво помилятися. Або ми не той зміст вкладаємо, що 2 тисячоліття тому. Принаймі зараз почали вносити правки в молитву. Не так давно французи замінили Et ne nous soumets pas à la tentation (І не піддавайте нас спокусі) на Et ne nous laisse pas entrer en tentation І не давайте входити в спокусу). І нічо:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я саме це і мав на увазі. Все відбувається у всесвіті згідно із законами. Чіткими і незмінними.
    А по воді аки по суху ніхто не піде, бо це протирічить законам.
    І непорочне зачаття, у яке вірять багато віруючих, протирічить законам.
    І піднятися в небо, якщо не використовувати спецтехніку, ніхто не зможе. Тому що існує закон гравітації. І неба немає. Через кілька десятків років люди житимуть на Марсі і на Місяці, там неб у біблійському розумінні немає.
    І мертві не воскреснуть. Як про це пишеться в біблії.
    Молитва - лише автотренінг, а на молитви ні Діва Марія, ні Микола Угодник жодним чином не будуть реагувати, оскільки давно, які і всі смертні, померли.

• Не подобається Не подобається x 1
  10. iso

iso Well-Known Member

"Ти кажеш: "Це неможливо" - Бог каже: "Все можливо" (Луки 18:27).
    Ти кажеш: "Я не зможу цього зробити", - Бог каже: "Ти можеш все" (Филип'ян 4:13)"
    Віра не потребує доказів. Вона або є, або її нема. Довести існування Бога так само проблематично, як і протележне. Нехай про це дискутують собі фахівці із спеціальною освітою.

11. medwedo berlogsoni

Я є прихильником еволюційного розвитку життя на землі. Колись було перекладено на російську серіал, підготовлений БіБіСі на цю тему. І показували по телевізору.
    Там все логічно (логіка -це також закон).
    Коли починаєш читати Біблію, то маса питань, на які дають універсальну відповідть "так треба".
    На кому одружилися Каїн і Авель, другий етап після Адама і Єви?
    Якщо бог створив людину по своєму образу і подобію, то виходить, людина похожа на бога, а бог - на людину. Саме цей зміст вкладено в слово "подобіє".
    Знову ж таки, питання стосовно "непорочного зачатія", "вознесіння тіла Христа на небо" - де воно знаходиться зараз, коли неба, як такого, немає.
    Якщо аксіоматично допустити, що небо - це твердь, по якій можна ходити, тоді там і ходить бог, архангели, ангели і святі, там же ходить і Ісус, і його мама.
    І тоді якщо кадити ладан в церкві, то дим піднімається вгору, бог і святі радіють з цього, і тому, хто палить ладан, допомагають.
    Християнство - агресивна релігія. Всякі міссіонери їздили по всьому світу, знищували релігії тих народів і нав"язували свою. Хоча, наприклад, буддисти не такі агресивні, нікуди не їздять, своїх хрестових походів не влаштовують, а їх релігія давніша від християнства. А християни гризуться навіть між собою, хто більший християнин. Католицизм чи православ"я, якщо православ"я, то якого патріархату, якщо не те і не третє, то лютеранство, то адвентизм, то два пальці, то три пальці, як правильно хреститися.

Ви сказали, що Богу все під силу, і як припечатали. А доказів цьому немає. Хоча б незрозуміло, чому, якщо він всесильний, не наведе лад на Землі.

От тут История жизни на Земле — Википедия
    більше зрозумілого і логічного, ніж у древніх письменах іудеїв.

PS. І якщо Бог створив все живе на Землі, то чи немає пояснення, навіщо він створив віруси гепатиту. Невже не можна було обійтися без такої живності?
    Зрозуміло, що в Біблії про це нічого не сказано, мікроскопів, тим більше, електронних, не було, тому древні іудеї писали лише про створення гадів повзучих.

Останнє редагування: 25 лис 2017
  12. Latana Royal

• Подобається Подобається x 2
  13. iso

iso Well-Known Member

Зверніться до богословів за роз'ясненням. Або у відповідну тему
    Я сказав?о_О Ви мені лестите
    І яке це все має відношення до обличчя Росії?

• Смішно Смішно x 1
  14. medwedo berlogsoni

В Росії зараз християнство піднімають на щит. Покарання за "оскорбление чувств верующих", хрестні ходи міліціонерів, щоб було менше аварій на дорогах

Путін молиться за мир по монастирях. Разом з Гундяєвим і Медведчуком (з цього й почалась ця частина дискусії).

Коли в середні віки виникала епідемія холери, лікувалися хрестними ходами і дзвонами на церквах.
    Потім вчені виявили збудника холери (холерний вібріон) і навчилися боротися з цим божим творінням (адже, згідно з віруваннями, все живе на цьому світі створено Богом, в тому числі і холерний вібріон).
    І навчилися лікувати успішно і віруючих, і атеїстів. Без молитв і хресних ходів.

Ми зараз спострерігаємо, як Росія повертається у середні віки. Будуть біблію в школі вчити.

15. manur

manur Well-Known Member

Не християнство, а православіє!!!!

Причому, більшість тих "праваславних" навіть не уявляє, що існують Антиохійська, Александрійська, Польська і інші православні церкви. Які ніяк не менш православні від російської.

Я вже розповідав, як я на Камчатці на роботі зустрів православного батюшку (ряса, пузо, хрест, борода - все як положено) і, проходячи повз нього, привітавя, як чемний християнин : "Слава Ісусу Христу!".

На що від попа почув : "Здрастє". :dash1::dash1::dash1:

І що тоді хотіти від пересічних "праваславних"?

16. medwedo berlogsoni

Я Вас не зовсім зрозумів. Читаємо:
    Один із трьох головних напрямків у християнстві.

Добре, хай буде православіє.

Для атеїста молитви і хресні ходи православних нічим не відрізняються від католицьких мес. Як явище. Між собою вони, звичайно, щось там відрізняють. Два пальці хреститися, три пальці хреститися. Прикладати руку до серця, не прикладати руку до серця. Сидіти в церкві, стояти в церкві. Бити поклони, не бити поклони. Цілувати ікони, не цілувати ікони.

Ніхто мені не сказав своєї думки стосовно того, навіщо Бог створив холерний вібріон, і чи боротися з ним хімією, чи молитвами.

17. Latana Royal

:))) цікаво як...
    Атеїст, по суті, такий саме, як і релігійний фанатик: вперся лобом у стіну, тільки з протилежного боку. Обом притаманне поверхневе знання питання, бо головним є перебодати стіну зі свого боку.

Та ніхто й не стане казати. Хіба що отримаєте відповідь а-ля Мих, бо питання на цьому рівні.
    Навіщо Вам взагалі піднімати тему, якщо Ви в ній не розбираєтеся і не збираєтеся?

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Холеру людство перемогло?Авжеж. Гепатит тех вже виліковний. Для прогресу потрібна важка мотивація. Чом не промисел Божій?
    Щоб людство не загнивало, а просувалось в технологіях.
    У Бога нет религии (Махатма Ганди)
    На деяких пан-отців гріх і дивитись.

19. medwedo berlogsoni

Ну, це якби я побудував будинок, а тоді подовбав стіни киркою, повибивав вікна, повиривав дошки з підлоги і розбив унітаз, наловив жаб і скорпіонів і запустив у спальню, щоб у тих, хто живе в цьому будинку (моїм дітям, моїм створінням) була мотивація чимось зайнятися. То був би мій промисел для нащадків. І ще споглядав би, як корчиться від болю моя дитина укушена скорпіоном і молиться, щоб не так боліло.

Як би мене після подібних дій назвали?

• Креативно Креативно x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

@medwedo berlogsoni Але з іншого боку нема нічого гіршого для дітей як дати їм грошей і всі умови для життя без всяких зусиль з їхнього боку ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)