Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Если бы вы знали - как забавно читать ваши посты, в которых вы обсуждаете ужасы российской жизни, жителям России.
    Привет участникам форума Львивпорт из Воронежской области!

• Тупо Тупо x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

''Нехай щастить''

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка цікава хореографічна постановка. Холопи танцюють для бояр під пильним наглядом опричників. 500 років пройшло і все по-старому.

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чого це ви втекли з ДНР, там же ваші "освободітєлі", нє?:mocking:
    На ДіалоХє ви теж так "не хило" обсуждаєте українців не маючи жодного до них відношення.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. FourA

FourA Дуже важлива персона

А Вы сами, шановна Alias, приезжайте в Донецк, тогда кое-что поймёте.
    Я, кстати, примерно половину года бываю в Донецке.
    Я не убегаю никуда, но моей жене не очень нравятся обстрелы.
    --А Вы разве читаете Диалог?
    А разве читать его разрешено патриотам Украины?
    Является ли это проявлением патриотизма?
    И разве Вы берётесь судить - кто имеет отношение к Украине и к украинцам?
    Вы считаете, что Вы сделали для Украины больше меня?

• Тупо Тупо x 4
    • Смішно Смішно x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

А путіна ти кликав во благо України?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так, зараз почитаєм Діалох. Хм, дуже цікаві речі там пишуть

• Смішно Смішно x 2
  10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ця гнида даунбаська знову з"явилася, давіть виблядка.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А його ж не забанили до кінця. Його забанили на тиждень, він більше не заходив, і так аж до цих пір чекав шоб зайти.

12. prius

prius Well-Known Member

Як зайшов так і вилетить

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я думав, є межа російським хвантазіям.
    Виявляється, помилявся.
    Яценюк, виявляється, в 20 років був уже терористом-бойовиком. Воював пліч-о-пліч з нині покійним Сашком Музичком.

Цікаво, а фельдмаршалу Кутузову в кулачній бійці випадково не Яценюк око вибив? Ходив фельдмаршал потім з пов"язкою на оці.

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- С кем имею честь?..
    - Я школьный друг Сени. Вы не знаете почему он сбрил бороду?
    - Сеня, давай по-быстрому объясни товарищу, почему ты сбрил бороду после Чечни.

15. prius

prius Well-Known Member

Озброєні в балаклавах на Миколаївщині. У міліції не бачать підстав для втручання – Бойко. ФОТО
    08.09.2015, 19:52 • 2487 • 2

Управління МВС України в Миколаївській області не бачить підстав для втручання, заявив заступник начальника управління Валерій Коба після того, як понад 600 осіб у масках-балаклавах, озброєних автоматами, оточили поля в Первомайському районі та виставили блокпости. На моє запитання, що це за люди, Коба відповів: «Мабуть, якась охоронна фірма».

Після того, як бойовики обстріляли начальника Первомайського МВ та співробітників СБУ, на місце подій прибула рота Нацгвардії. Але при спробі нацгвардійців наблизитись до блокпостів бойовики відкривають вогонь.

Бойовики прибули на автобусах та легкових автомобілях без номерів. Зрозуміло, що пересуватись без номерних знаків дорогами Миколаївщини вони могли винятково зі благословення керівництва області й за допомогою міліції.

А тепер запитання: в яких випадках оголошується антитерористична операція? Відповідь: лише тоді, коли під Верховною Радою протестують проти змін до Конституції. А якщо понад 600 озброєних автоматами бандитів облаштовують блокпости на дорогах і стріляють по нацгвардійцях і міліціонерах – усе нормально. Підстав оголошувати АТО не вбачається.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Впав мені той Донецьк. А от куми із Славянська проклинають ваших путінпройдисвітів.
    Боїтесь щоб бойові буряти не навідались та не переполовинили добро?
    А шо ж такоє? То звали, а тепер "не нравится"?
    Боронь Боже! о_О У мене не настільки міцні нерви...та й забруднитись боюсь тим лайном, що ллєте там.
    Та патріоти його якраз і не читають.
    Патріотизм - не "явлєніє"....зрештою вам того не зрозуміти.
    Бог вам суддя. "Отношение" ви можете мати, але ніякого морального права ним називатися не маєте.
    Ми просто у різних вікових категоріях з вами. І , так...куди мені до вас :crazy: Обіцяю ще більше допомагати нашій армії , фарбувати паркани в жовто-блакитний колір і ще багато - багато чого, щоб вас, запроданців , плющило і тіпало від успішної, квітучої України.
    Слава Україні!
    Героям слава!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кажуть в Хуйлостані підозрюють що Яцик воював в Чечні))

• Смішно Смішно x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

image.jpg

19. prius

prius Well-Known Member

Некоторое время назад я обещал в каждой «Медиафрении» сообщать какие-то хорошие новости из жизни российских медиа. Получалось не всегда, но в этот раз в «Медиафрении» есть светлая краска. Глубоко за полночь с воскресенья на понедельник в программе «Дежурный по стране» ведущий Максимов спросил Михаила Михайловича Жванецкого, который только что вернулся из Одессы, как он относится к назначению губернатором Одессы Михаила Саакашвили. Причем, вопрос был задан таким образом, что явно загонял «ответчика» в негативное русло: мол, величайшего одессита спрашиваем о назначении городским начальником человека, который вообще ни разу не одессит.На что прекрасный Михал Михалыч ответил, что за то время своего губернаторства Саакашвили ликвидировал пять управлений вместе со всеми чиновными обитателями. Потом очень смешно рассказал, как начальник одного из этих управлений сначала заявил, что не держится за кресло, а потом долго цеплялся за ручки и ножки стола, пока его не выковыряли из кабинета. Потом был замечательный рассказ, как Саакашвили превратил личные пляжи, принадлежавшие киевским и одесским чиновникам в пляжи для всех одесситов.А потом он сделал небольшую паузу, обвел зал глазами и сказал: «Надо плохое что-нибудь сказать? Чувствую – надо!» И, улыбнувшись своей удивительной улыбкой сообщил: «Жара там была. Целых 37 градусов».«Дежурный по стране» шел сразу после «Воскресного вечера». Да, поздно. Да, в понедельник на работу. Но кто-то же смотрел. Я не верю, что если людям предложить на выбор кусок дерьма и изысканное кушанье, они в большинстве будут выбирать дерьмо. По крайней мере, надеюсь, что не будут это делать длительное время.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)