Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дивіться, що робиться в РФ.
    Обличчя міняється!
    Поліція гребе всіх: і тих, хто стоять тихо, і тих, хто кричить. І неповнолітніх - для остраху батьків. Головне, що не забувають про війну, яку вимагають зупинити.

В России во многих городах проходят массовые акции протеста. ФОТО, ВИДЕО

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Десь раніше вже буянили....Моя думка-нічого з того не буде)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Фігня то всьо... Все під контролем.
    Кремль дозволив зтравити пару, тиск якої трішки зріс після кіна про Дімона.

Все одно "Кримнаш", "Спасіба дєду за пабєду" і "Расєя впєрдє!"

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Але ж буянили кацапи колись під час ГКЧП, і барикади були і танки, і то в той час в Києві сиділи всі ціхо як воші в кожусі :dntknw: , де ті люди потім пропали? Чи то просто була "многахадовачка" однієї частини КГБ проти іншої?

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

6. Silver bullet

• Подобається Подобається x 1
  7. Silver bullet

Да вроде не одна Москва и Питер митингуют. Если массово бунт перекинется на регионы - то РФ как карточный домик разрушится. Их полезные ископаемые не под Москвой и Питером лежат.
    Мне этот слив о виноградниках Димона в Тоскане кажется санкционированным, Немцова вон как демонстративно прибрали, а Навальный себе такое вдруг позволил.
    Но после Майдана и на фоне обедненения населения этот спектакль кажется слишком рискованным.
    И вот вам - получите. Оттеснили на обочину питерский ОМОН.
    Если по населению начнут стрелять - быть у Пуйла беде.

Останнє редагування: 26 бер 2017
  8. ІгорМ

То ви кажете шо? Расєя почала запрягати, чи шо?:scratch_one-s_head:

9. manur

manur Well-Known Member

Йно почала думати, де вона по п"янці ліца зоставила........ Як знайде ліца, тоді почне думати, на якому то пасовиську коні пасутьсі.......

Карочє, не так всьо скоро......

10. Silver bullet

Відповідь вище, я відволікаюсь) Може і почала. Росіяни від Димончика не очікували такої зради, чи що :)))
    Що тоді у серйозних людей, якщо в цього поля і замки як у "маркіза Карабаса"?)) За три роки від нашКриму у людей доллар впав, бізнес страждає від санкцій, щось в дефіциті, а тут Димон скирдує...
    Не пам'ятаєте, як одна росіянка з глибинки жалілась, що вони гречки не бачать, бо дорого, а кримчанам такі пенсіїї?))

11. Silver bullet

Хто зна. Росія дуже непередбачувана. В 1991р, коли комуняки в Москві вирішили, що досить тільки натиснути, як завжди, кнопку - і все буде по-іхньому - їх танки були зупинені голими руками і курячими яйцями. Я це пам'ятаю чітко - як горів будинок Думи.

12. ІгорМ

Дімона злиють і буде всім добре

13. Silver bullet

Його б і так зняв Путін. Десь прочитала, що перед президентськими виборами там завжди прем'єра в відставку відправляли. Така у них добра традиція))
    Буде щось цікаве, мені здається. Бо і Беларусь бунтує сінхронно.

14. ІгорМ

Інтервенція?

15. Silver bullet

Ні. Тоді спектакль був би професіональним. А так ні.

16. manur

manur Well-Known Member

В комуняків тоді була сурйозна опозиція. Той же Єль Цін, який на той час ще був досить серйозним політиком, а не вічно п"яним маразматиком.

А зараз нормальної опозиції в пуйла НЕ Є !!!!!!!!!!!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Silver bullet

Та ну! Коли б цей Путін не зник. Я в цю сторону думаю. Вже і про його хворобу вброси пішли частіше.
    І цей двійник Путіна таки погано виглядає (чому двійник - тому що раніше і губки "бантіком" були, і очі великі і вуха інші, і програмою "старіння суб'єкта" виходить ну зовсім інше обличчя). Ну та це не новина.

• Смішно Смішно x 1
  18. manur

manur Well-Known Member

Відповім словами, які щойно прочитав в ФБ.

Слова ці сказав бурят, який у віці чуть більше 20 років попав в Україну, жив і працював в Україні. Зараз живе і працює в стані Конектікут на досить серйозну урядову організацію США.

І ось, бурят каже :

Протести у Росії. OMG. Не смішить моі капці. Вибачте, я скептик. Я просто дуже добре знаю коньюнктуру.

19. Silver bullet

Ну, до таких бурятів мені як до Києва рачки. :)
    Мануре, ми тут пишемо, задивляючись в майбутнє - своє, чуже, і частіше бачимо те, що нам хотілось би бачити.
    Інколи це збувається.

20. Silver bullet

Ігоре, я що ви смієтесь? Так - це жарт, але в ньому тільки доля жарту) Бо він вже зникав на 10 днів після вбивства Нємцова. І шо там творилося в Москві, пам'ятаєте (не хочу перелічувати)?
    Якась серйозна криза, яку вдалося владнати і сховати від росіян. Хай ще раз зникне - на тлі цих многолюдних протестів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)