Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Я шукав в інтернеті,ніц не знайшов

2. manur

manur Well-Known Member

Я не можу стверджувати, що це - факт. Але, точно десь читав в павутині.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене також риторичне запитання, точніше, два:

1. Чому раптом Росію так затурбувало, що відбувається з "украинскими юридическими лицами"?

2. Якою була б реакція МЗС колишнього СРСР, коли б який-небудь Гімлер стрельнув собі в ногу?

І ще третє запитання напрошується: Чому МЗС Росії має вказувати, як діяти українським правоохоронним органам?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 2
  8. medwedo berlogsoni

Баян
    З того часу у Рамзана борода на півметра збільшилась.

Тільки не біжіть до нього з лінійкою, а то я знаю - Ви точність любите.

Останнє редагування: 18 бер 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. medwedo berlogsoni

А що Аксьонов отчибучив (Путіна царем)?
    Тут учора почув, як його процитували, так заснути не міг від сміху:
    Интервью / Николай Сванидзе

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мих, ти дітвак чи шо? Чи просто недалекий такий? Скільки тобі років, хочеш тупі старі перероблені сокирою відео постити - засмічуй гілки гумору блін, а не тут.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Він вже не знає як відробляти гроші однотурового ,ось і постить все що бачить,засрав Львів ,тепер засирає Львівський форум

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

"Игры разума". Є чудовий фільм з такою назвою. Хто не бачив, рекомендую подивитися.
    Людина може бути адекватною у багатьох відношеннях, але мати шизофренічний "пунктик", з якого її неможливо збити жодним чином. Вона бачить щось по-своєму. І скільки завгодно можна переконувати, але надаремно. Це все одно,якби вам вказувати на білий сніг і намагатися переконати, що він зелений.

У Поклонської такий пунктик - цар Микола Другий. Гарний чоловік за зовнішністю, Вона в нього закохалася до безтями. І захищає все, що з ним пов"язано. І вірить у все те позитивне, що про нього мовиться.
    Впевнений, що вона про Нього (це я навмисне з великої літери) багато читає, переживає щиро його смерть, думаю в неї є багато всяких Його портретів, бюстиків і тому подібного. А якби їй хтось подарував оригінальну носову хусточку з вензелями (якщо припустити, що вона її ще не має), її радості не було б меж. Вона щодня б милувалася тією хусточкою, кожною ниточкою.

Є ще один цікавий, здається, французьський фільм у цьому відношенні. Одна молода особа була закохана у якогось молодика. Він з нею не бажав мати нічого спільного. То в неї була нав"язлива ідея. Її помістили в психлікарню, давали ліки. Через багато років вона сказала, що вже байдужа до того чоловіка, і її випустили. Коли відсунули шафу в палаті, то побачили, що на стіні таблетками, які їй давали багато років підряд, був викладений портрет того мужика.

Приблизно те ж відбувається, на мою думку, з Поклонською. Вона ідентифікує своє життя з Ним. І чим далі, тим більше.
    І жодні погони на плечах цьому не зарадять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. medwedo berlogsoni

Деякі міркування, до чого воно йде.
    А тут уже всі політологи як один говорять, що справа з Путіним іде до "табакерки".
    Давайте (уявно!) поставимо себе на міце російських мільярдерів, які під санкціями.
    От, скажімо, я - мільярдер під санкціями. Я що, збирав гроші на те, щоб безвилазно у смердючій Москві сидіти? Причому, слово "смердуча" - не образне, а віповідає моментам, коли Москві рівень сірководню в атмосфері в кілька разів вище норми, або горять торфяники, що світу божого не видно. Ну, власне, це мої заводи викидають гадость в повітря, це з моєї вини горять висохлі торфяники, бо я так гроші заробляв. Але заробляв не для того, щоб усим цим дихати.
    Я хочу на власній яхті зайти в порт Ніцци-хуріцци, зійти на берег, зайти в пристойний ресторан, коротше, користуватися своїми грошима собі і сім"ї на задоволення.
    Ну, правда, я з нетерпінням чекав, коли той Обама покине пост, а щоб мати "свого" президента США, давав гроші.
    І пив шампанськоє з радості навстоячки, коли узнав, що "наша взяла".
    Але, виявляється, я буду під санкціями ще мінімум 4 роки, а прокляті американці ще й кажуть, що "навсєгда" (фор евер), допоки Росія (Путін) не поверне Крим Україні.
    Але життя іде. Діти-жінка там, а я здєсь.

Правда, Путін пробачив мені податки з 2014 року і навіть поверне мені їх взад.
    Але навіщо вони мені здалися, якщо я не можу на свої гроші жити по-людьськи?

Коротше, треба щось вирішувати.

Але і Путін не дурний, і знає, що будуть вирішувати. Тому вирішив і не появлятися на людях. Ні на Гробцьових (!) горах, і в Криму.

А тут ще й паскуда Пєсков заявляє, що всі рішення по Криму Путін ухвалював одноосібно. Живий Путін, а не ті генерали, які трагічно скоропостижно закінчили свій життєвий шлях.
    Є Путіну над чим задуматися.

• Корисно Корисно x 1
  16. Alias

Голышев: Путин опять уходит. На этот раз у него должно получиться.

17. Alias

Нефть это не всегда залог успеха страны
    1. Конюшня в Дубае.
    2. Городская больница №1(10 км от МКАД), отделение детской хирургии.

• Подобається Подобається x 2
  18. hrim

hrim Well-Known Member

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ви думаєте на росії таких конюшень не може бути?

20. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Скоріше справа в тому, що в Дубаї таких конюшень, як на росії дитячі лікарні, не може бути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)