Справжнє обличчя Росії-8

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Антон РАКИТИН, 14 лип 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не треба кричати. Я ніде не казав, що Ганапольський - мій коханий.
    А звідки Ви знаєте, що сказав Ганапольський? Теж, мабуть, читаєте?

2. prius

prius Well-Known Member

По перше я не кричу ,по друге ви тичете тими кацапами не тількі в цій гілці,по третє я цю мерзоту не читаю і не слухаю,а цей понос гугл видав коли я шукав для вас

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

4. medwedo berlogsoni

Не підбирайте ніякого поносу і не несіть сюди, будь ласка. Це некрасиво.

Якщо я когось слухаю, то це не значить, що я погоджуюся з тим, що той говорить.

А Ваш "понос", точніше, "понос Ганапольського" - вирваний із контексту.
    І крім того, стосовно кацапів Ви мені дуже нагадуєте сапера Водічку (замініть слово "мадяр" на слово "кацап")
    Ви знайшли (вам Гугл знайшов) лише "понос", а я прослухав учора всю передачу.

От, Вам на радість, фрагмент із самого початку:
    За винятком епітета "братских" все інше - правда.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Не цікаво

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На третьем году российской интервенции выяснилось, что Украина успешно противостоит вооруженной агрессии, но оказалась совершенно бессильна перед агрессией информационной. Страна, которая сумела с нуля создать боеспособную, идеологически мотивированную армию, остановившую врага, не смогла противопоставить российской пропаганде во всей ее богомерзкой многоликости ровным счетом ничего.

Российские пропагандисты всегда успешно работали в Украине, чему способствовали глубоко внедренный в коллективное сознание еще в советскую эпоху миф о братстве народов, огромное число потенциальных потребителей пропаганды, а также комплекс неполноценности, присущий многим представителям украинских СМИ, которые всегда держали (и продолжают держать) равнение на Москву.

Война доказала, что из всех видов российского оружия пропаганда оказалась наиболее эффективным и разрушительным. Это стало возможным главным образом потому, что государство до сих пор не обзавелось удобным инструментарием для противостояния ей.

<a href="Последние новости Украины и мира. Последние события в Донбассе">Источник</a>

Тут варто зазначити що комплекс меншовартості притаманний не тільки представним ЗМІ але і багатьом мешканцям. І саме це робить рос. пропаганду сильною. На відміну наприклад від польської. На яку більшості українців начхать.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Несколько дней назад СМИ рассказали о новом виде российской информационной агрессии. Она подробно описана в статье Галы Скляревской “Мы без России пропадем”: как работает новая технология вбросов в украинские СМИ” на detector.media. Прочтите обязательно.

Что можно сделать для того, чтобы привлечь к уголовной ответственности тех, кто этим занимается? Как сказано выше, у нас нет специального порядка, определяющего принципы и механизмы борьбы с вражеской пропагандой, конечная цель которой - любым способом удержать Украину в российском информационном русле. Но мы знаем, что на удержание своих позиций во внутриукраинском общественном дискурсе Россия тратит безумные деньги. Значит, наиболее действенным и логичным методом противостояния подобного рода операциям является следующий: нужно исключить денежный фактор из этой схемы - и тогда она сама собой перестанет работать. Другими словами, Украина должна научиться отбирать "пропагандистские" деньги у россиян и их местных симпатиков. Для это должны быть задействованы все правоохранительные органы.

<a href="Последние новости Украины и мира. Последние события в Донбассе">Источник</a>

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В идеале, нужно принять отдельную статью в Уголовный кодекс, которая введет ответственность за распространения вражеской пропаганды, при этом тщательно пропишет дефиниции и предусмотрит вескую санкцию. Законодательно запретить работать на любых должностях в СМИ гражданам страны-агрессора, не имеющим официального статуса политического беженца. Ликвидировать все российские франшизы, имеющие статус СМИ в Украине, равно как и медиа, прямо либо опосредованно принадлежащие членам так называемой “Семьи”. Заблокировать интернет-ресурсы и социальные сети интервента.

Разумеется, это не панацея. Однако эти меры смогут помочь нам создать некий карантин и вырваться из порочного информационного круга, созданного Россией. Со временем у нас с россиянами исчезнут общие темы. А если не будет общих тем, то и говорить будет не о чем.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Forpost

Forpost Стоїк

11. medwedo berlogsoni

А ось як цю ситуацію підносить російська Звєзда. Сміх та й годі:

http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201612241317-pli5.htm?utm_source=smi2

Заголовок гласить, що
    А в тілі тексту:
    Повністю - за посиланням. Кому цікаво. Американських українців не закликаю.

12. prius

prius Well-Known Member

Не знімав він,кацап подер її,в фейсбуку є відео на його сторінці

• Подобається Подобається x 1
  13. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Чим же тепер москалики вавку в голові лікувати будуть ??? :haha:

• Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

На стьоклоомиватєль заборони нема. Напевно айфончик має відкат з продаж :)

15. Centerer

Centerer Well-Known Member

Як там у старому анекдоті: не смакує - не їж. І я не красуня, щоб усім догоджати.

16. prius

prius Well-Known Member

Я то не їм ,але він їх пхає по всім гілках

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Олексій Арестович
    7 hrs ·
    - Чим більше росіянин шендерович, тем більше він небезпечний для України.

Забудьте їх усіх назавжди.

Не шукайте там нічого.

Можна мати росіянина за родича, колегу, навіть, друга (буває), лише не приймаєте від них порад щодо українсько-російських відносин.

Вони - чужі і вони - вороги.

Або стають такими, коли постає українське питання.

Усі ці гуманізаційні розмови, що з іх, що з нашого боку - елементи гибрідної війни проти українства.

На їх гибрідну війну ми маємо відповісти власною тотальною війною, яка, насамперед, має виявитись у формі повній культурній відрази до усього московського, зо всіма їх "докторами" та "девочками, что летели в первый раз".

Жодних компромісів, жодного сприйняття.

Чужі, чужі, чужі.

Саме з "обопільних речей" (православ'я, слов'янство, спільна історія і пр.) завжди відбувалося проникнення сюди московської зарази: у 17 сторіччі, у 18-му, у 19-му, у 20-му, зараз.

Кожного разу, коли ви маєте справу з #онижетожелюди, ви програєте себе і власну націю, наближаєте новий голодомор і нові Валуївські циркуляри.

Російський гуманіст закінчується там, де починається українське питання.

Коли вони критикують війну в Україні, вони критикують власний політичний режим, а не співчувають українцям.

Згодом завжди вилізе #кримнаш.

Проведіть кордон між собою та ними назавжди і ніколи до того не повертаєтесь.

На будь-яку спробу з їхнього боку закликати вас до співчуття, має бути одна відповідь:

- Нахуй звідси, пси.

Людина не той, хто вміє воювати, а той, хто точно знає, хто його ворог (с).

Коли виграємо війну і набудемо власної цивілізаційної певності, знову розпочнемо розрізняти росіян "гарних" та "шкидливих".

Років за 250 повернемось до цього питання."

• Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це лікбез. На жаль в Україні залишилось багато політично безграмотних українців. Це наслідки сувітської влади. На початку 20 таких було теж багато. Вони також думали що на росії живуть люди. Закінчилось одним із найбільших ґеноцидів в історії людства. Ґеноцидом українців. І цього разу буде ще гірше якщо вони виграють. І їхня найсильніша сила це брехня яка розповсюджується ними усіма не зважаючи на їхні політичні переконання.

• Подобається Подобається x 1
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Скорбят бля*і....

20. Centerer

Centerer Well-Known Member

Я теж думаю, що на росії є люди. Їх, на жаль, менше ніж нелюдей. Бо геноцидом і брехнею займаються саме останні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)