Справжнє обличчя Росії-7

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Un.Known, 11 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  2. Hase

Hase зайчик

Російський депутат звинуватив Кремль у брехні про військових
    Кремль "офіційно бреше" про відсутність російських військ в Україні.
    Про це у п'ятницю у Москві журналістам у рамках конференції "Війна у Чечні: політичні помилки та військові злочини" заявив депутат Псковських обласних Зборів депутатів Лев Шлосберг, передає кореспондент "Укрінформу" в РФ.
    "РФ офіційно бреше про те, що російські війська не беруть участі у бойових діях на території України. На жаль, беруть. На превеликий жаль, беруть участь у війні, вбивають самі, і їх вбивають також", - сказав він.
    "Кількість жертв величезна, їх точна кількість сьогодні ні з українського боку, ні з російського боку невідома. На жаль, враховуючи підпільність цієї війни, довго ще не буде відомо", - сказав Шлосберг і додав, що кількість жертв тільки серед псковських десантників сьогодні обчислюється "тризначними числами".
    Депутат бачить вихід із сьогоднішньої ситуації у негайному припиненні бойових дій, виведенні російських військ з тих регіонів України, де вони є присутніми, переведенні українських військ в режим контролю безпеки, а не в режим бойових дій.
    Крім того, на його думку, з обох боків скоєні воєнні злочини, їх необхідно розслідувати; без суду за підсумками цієї війни не обійтися.
    "За підсумками чеченської війни не було судів, тому досі ніхто не знає, хто і кого вбивав, і хто за що відповідає. І є спокуса повторити це", - зазначив Шлосберг.
    Крім того, він додав, що нинішня ситуація на сході України відрізняється від чеченської 20-річної давності тим, що "в Україні російська сторона заперечує сам факт ведення бойових дій своїми військами".
    Російський депутат вважає, що "вирішальне слово" у війні на Донбасі буде не за Україною та Росією.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/28/7045814/

• Подобається Подобається x 4
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Москаль є москаль. Росія повинна бути засуджена в односторонньому порядку. Українська сторона себе захищає. Сумно що навіть ніби "ліберальні" росіяни не зрозуміли що злочинцями є уряд РФ і російська сторона без всяких відмовок. Ця країна повинна пройти через денацифікацію більше їм нічого не допоможе.

• Подобається Подобається x 2
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Яким чином? Вони повинні пройти через історичну поразку, як німці. Але, не хотілося б, щоби це була війна. Я сподівалася, що їм вистачить соціального потрясіння. Але, межу там перейшли вже давно. Вони практично як один готові затягнути паски заради боротьби проти "кальцаврагофф".
    Схоже, що таки попруть війною.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Війну проти світу вони програють. Хай не тішать себе ілюзіями. Ніякі тактичні перемоги не врятують їх від кінцевої поразки. Війну решті світу вони оголосили самі. В них навіть був час зупинитись.

Щодо того як воно буде розвиватись я гадаю як і всі. За останні місяці відбувалась еволюція в політичному секторі різних країн стосовно Росії. Повідомлення про відставку голови Пентаґону через російсько-українську війну свідчить про те що Білий Дім тримає у секреті те що відбувається що типово для подібних ситуацій. Це значить що окрім дуже невеликої кількості осіб ніхто насправді не знає що відбувається. Порошенко напевне щось знає але враховуючи що український уряд нашпигований рос.шпигунами не думаю що багато. Є багато людей які знають частину цілого але таких які знають ціле дуже мало. Все буде розсекречене десь років за тридцять а дещо навіть пізніше. Я скорше до того часу не доживу. Тоді стане відомим що насправді відбувалось зараз. Так чи інакше Україна зараз в командній грі. І гра відбувається, це відчутно. Час покаже наскільки вона була успішною. Але остаточна поразка Росії в мене не викликає сумнівів. Питання де зупиняться опісля перемоги. Якщо на тому місці де зупинились опісля Рейґана це погано бо Росія і далі залишатиметься загрозою для світу навіть якщо на якийсь час вона "демократизується". Тільки розчленування монстра на дрібні країни і позбавлення його атомного озброєння може ґарантувати безпеку планети. І ось тут я невпевнений в тому що наразі це зрозуміли в Білому Домі не кажучи вже про євродурників. В часи Рейґана були розумні люди які це розуміли ще тоді, на жаль вони були в меншості. Більшість урядовців в ті часи мала хибне уявлення про ту частину світу. Знаю це достеменно, не з преси і переказів. А опісля Рейгана воно все пішло в сторону теорії що Росія "демократизується" до того що навіть становлення диктатури проіґнорували. Не додусили гада тоді тепер він віджив. Але це вже міняється і буде мінятись. В мене багато претензій до Обами але я також багато не знаю на відміну від минулого тому можу тільки сподіватись що розум його не підведе. А він не дурний. До того за два роки буде новий президент. Так чи інакше перегляд зовнішньої політики почався вже при Обамі і це надовго і на часи які прийдуть опісля його президентства.

Російське суспільство зміниться тільки під примусом якщо говорити про якісну зміну. Інакше вони далі будуть вибирати "царів". В Росії ніколи в історії не було не авторитарної держави. Короткі періоди децентралізації як Єльцин, тимчасовий уряд і все. Весь час одні тирани.

• Тупо Тупо x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Так, відчутно. І. думаю, що Порошенко вимушений робити так, як йому радять. Великої самодіяльності з його боку немає у зовнішній політиці і воєнних діях. Сподіваюсь, що і реформи їх змусять робити. Бо, реформи робитимуться на західні гроші. І це добре.

Знову американці виконуватимить цю брудну роботу, як минулу денацифікацію?

• Подобається Подобається x 1
  7. Ga Yul

Ga Yul Well-Known Member

Думаю, прямая конфронтация и последующее расчленение России возможно лишь в случае катастрофического развития событий, чего не пожелаю никому.
    Обама же, безусловно, неглуп, образован, но игрок откровенно слабый, которого делает свита (мне до сих пор интересно, кто эти люди и с какой целью они в свое время вытащили его из Чикаго). Досидел бы уже до конца каденции, не напортачив там, где еще не успел. А дальше, надеюсь, придут уже совсем другие люди.
    И еще. Бог даст, мы все доживем до лучших времен. Обязательно. Империи неизменно превращаются в пыль. А наше дело не попасть под обломки, выстоять и остаться при этом людьми. Ну, и постараться при этом жить счастливо.:)

8. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 6
  9. Ga Yul

Ga Yul Well-Known Member

Ха-ха.
    http://grani.ru/Events/Crime/m.235460.html

Оно, конечно, "не пойман - не вор", но с лицом нынешней России ассоциируется поневоле...

10. Porucznik Jeblonski

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не мав на увазі атомну війну. Опісля розвалу СРСР Росію можна було під тиском розчленувати навіть якщо не зразу. Не тільки чеченці хотіли незалежності. Річ у тім що не хотіли це робити. Навіть розпад СРСР не входив у плани більшості урядовців. Окрім незалежності прибалтійських країн і звільнення східної Европи. Згадайте Буша старшого де він вмовляв Україну залишитись в СРСР. Не входило це у плани. Якби входило то поступово це б було зроблено. І все одно це доведеться робити тільки дорожчою ціною. Росія до поки не перестане бути імперією буде загрозою для людства. Вона не може демократизуватись тому що частини відділяться а вони не хочуть це допустити і тому завжди будуть будувати тиранію яка через атомні арсенали і неабиякі ресурси становитиме загрозу не тільки сусідам а і решті світу. Не має іншого виходу як їх розчленувати. Згоден що бажано без атомної війни.

Обама без сумніву що інертний. І йде за подіями. Але винною є хибна стратеґія яка домінувала в США що з диктатурою Росії можна будувати довготермінові плани по співробітництву і безпеці. Починаючи із політичних ілюзій старого осла Киссенджера. І це при тому що навіть у часи Рейґана було достатньо людей які розуміли що з монстром довготермінових домовленостей не може бути. Ще би можна було вибачити недалекоглядність у часи обкуреного Клинтона і вічноп'яного Єльцина. Але вже коли Путін почав робити рокіровки з придворним ліліпутом навіть останній балбес міг зрозуміти до чого йде. Моя знайома режисер ще у середині 90-х говорила що Росія йде до нацистської диктатури. При тім вона була американка і навіть російської не розуміла. Навіть я тоді ще думав що це все тільки тимчасове. Чому цього вперто не хотіли бачити політики? Обама тут насправді не першопричина політичної короткозорості. І я якраз сподіваюсь на дії з його сторони. Бо два роки чекати на нового президента в нинішній ситуації це задовго.

Щодо того хто його витягнув це не секрет. Покійний Тед Кеннеді разом із іншими партійними босами його витягнули. І причини до Росії і зовнішньої політики взагалі не мають відношення. Хибна політика щодо Росії існувала задовго до його президентства. І вона буде мінятись бо іншого виходу нема.

• Тупо Тупо x 1
  13. Porucznik Jeblonski

• Подобається Подобається x 4
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Porucznik Jeblonski

• Подобається Подобається x 7
  16. Ga Yul

Ga Yul Well-Known Member

Я и не знала о таком предложении Буша (додумался!), с начала девяностых за новостями из постсоюза следила постольку-поскольку, но хорошо помню, что, впервые увидев по ТВ Пуйла, сказала: "Он же в глаза не смотрит никому, гэбистский выкормыш с рыбьим взглядом".
    Думаю, ни тогда, ни сейчас никакое правительство США или Европы не взвалили бы на себя расчленение России - этой обезьяны с гранатой. Иди, знай, что она выкинет. Посматривают с опаской и держатся на дистанции. Ну, если чеку выдернет, не дай Бог, тогда уж... А так - никому не нужна лишняя головная боль и гиблое болото.
    Киссинджера, кстати, ослом совершенно не считаю.))
    P.S. Этот недовождь всем гадить успевает: снова пообещал поставить Сирии ракеты, прекрасно зная, в чьих руках они окажутся. Ничего, склады с прошлыми поставками наши ВВС разбомбили, и новые ждет та же участь.
    Добавлю. Распад России как империи (по моему мнению)процесс, скорее, внутренний, поэтому может занять время. Это в лучшем случае, эволюционном, так сказать. Как долго протянутся конвульсии - предсказать не берусь.

Останнє редагування: 30 лис 2014
  17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

18. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

:facepalm::facepalm::facepalm:

:facepalm:о_О:preved::nea:

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мавпу з гранатою доведеться роззброювати. Іншого виходу нема. І ніколи не буде. Чим більше їй дозволяти тим гірше буде в результаті. Тоді могли але мали хибне переконання що Росія може демократизуватись в кордонах РФ. І в те що можна буде скоротити атомне озброєння. Росія практично саботувала таке скорочення зі свого боку. До речі передача українського арсеналу Росії була вкрай не розумна. Якраз український арсенал можна було скоротити вже давно. Знову хибний підхід. Хибні спеціалісти і аналітики в департменті оборони, в розвідках, в державному департменті і в уряді назагал. Не всі але більшість. Для того щоб боротись з Росією її потрібно розуміти.
    Щодо тепер та на Обаму не розраховую. Але він не диктатор скоро піде. Америці доведеться переглянути підхід до Росії. Згоден що такий перегляд візьме час. І впевнений що будуть розглядатись різні опції. Необхідність заставить вибрати більш реальну політику щодо Росії. Опції по її розвалу на менші країни можливо зразу не приймуть але все залежатиме від того як розгортатимуться події. Я думаю що це все надовго.

• Тупо Тупо x 1
  20. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

http://argumentua.com/stati/russkie...orosho-tolko-chekhi-tut-lishnie-meshayut-zhit
    С 1 января 2014 года Чехия разрешила двойное гражданство. Большинство рядовых чехов об этом и не знает. И поэтому они не волнуются. Это событие им неинтересно. Это не очередной коррупционный скандал, экзотическое заявление президента и не новости о девальвации кроны. Разрешили и разрешили. Чего особенного? Проблема гражданства волнует очень небольшой процент коренного населения страны.
    Однако боюсь, что уже через несколько лет чехи будут вспоминать 1 января 2014 года как «черный день». День, когда начался конец их спокойной жизни. Потому что именно 1 января началось настоящее нашествие русских, превращающихся в граждан Чехии. А чешского гражданина, в отличие от иностранца, уже нельзя ни в каком случае выдворить из страны. Даже если он преступник, вор или просто ненавидит свою новую родину.
    Конечно, я говорю не обо всех русских. Речь — о той группе, которая живет и вращается в своей среде, общается только с такими же русскими, смотрит только русское телевидение и читает только русские газеты, не говорит по-чешски и даже не может объяснить, почему они в Чехию собственно переехали жить. «Сюда было приехать легче всего», — вот весь ответ. Но та группа, о которой пойдет речь, не просто большая, она огромная. Девиз этой группы: «Все в Чехии хорошо, только чехи тут лишние, мешают жить»...

Если открыть любую эмигрантскую газету на русском языке, то на вас выльется поток грязи в стиле современной московской пропаганды. Репортажи под заголовками: «Чехи обозвали русского профессора курвой», «Чехи избили русского предпринимателя», «В чешском детском саду воспитательница плюнула в русского мальчика за то, что тот говорит с акцентом».
    Ощущение, что многих русских сослали в Чехию в ссылку, они бы рады вернуться домой, но не могут. Когда спрашиваешь: «Почему ты не уезжаешь, если все так плохо?», то на тебя обижаются, называют «агентом Госдепа» и посылают куда подальше.
    Русские не хотят уезжать. Они хотят изменить чешскую жизнь под себя, подстроить под себя и сделать все, чтобы не они приспосабливались к чехам, а чехи к ним.

Статья большая, но стоит прочитать. :sad: И очень похоже, что это правда - я на других форумах общалась с русскими, живущими за границей - они именно такие (слава Богу, не все).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)