Справжнє обличчя Росії-7

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Un.Known, 11 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чомусь ніхто не боявся, що його можуть отруїти... .

• Подобається Подобається x 1
  2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Вообще-то он на самом деле боится, что его отравят. В Минске он даже хлеб-соль не ел. И говорят, у него даже есть специальные люди, которые пищу пробуют. А в Австралии - может, он ничего и не ел, так, поковырялся для вида.

• Подобається Подобається x 5
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Елена Васильева: Военные в России ломают себе ноги, лишь бы не ехать на Донбасс

http://life.pravda.com.ua/person/2014/11/24/184538/

Те що виділене червоним показує рівень російського суспільства. Справді продали сина, чоловіка на забій а їх обдурили. "Гроші де?" Виродки.

• Подобається Подобається x 7
    • Тупо Тупо x 1
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це мене вражає більш за все. Хіба цих створінь можна назвати матерями?

Ілля Вальцман про здешевіння енергоресурсів як природній процес. І ніякі "проіскі амєріканцав протів святой Расєюшкі" ні до чого.

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Справа тільки в тому, на що Путен спустить 450 млрд. $ і коли вони закінчаться.

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кажуть, що вже 390, з яких в найближчий час тре сплатити 100. Залишку вистачить не більше ніж на 2 роки. Це крайній термін, коли рейх поверне Донбас. Але, соціальні потрясіння чекають на рашкованський плебс вже навесні наступного року. Про це говорять адекватні російські політологи.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зараз він їх спускає на запровадження "Раша Тудей" на німецькій і французькій мові, на новий ресурс Кисиля - Супутник, з орієнтацією тільки на зарубіжну аудиторію (в планах 34 країни, мовлення на 30 мовах), на підкуп європейських партій і чиновників, ну і на польоти бомбардувальників і також на плавання підводних човнів.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вони в результаті за все будуть платити. І мені їх зовсім не шкода.

• Подобається Подобається x 5
    • Тупо Тупо x 1
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Шкода? Глуха ненависть і нічого не можу із собою зробити. Хочу на власні очі побачити, коли бумеранг прилетить жителям рейху назад. Дуже багато горя і крові вони принесли всім своїм сусідам.

• Подобається Подобається x 6
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Перше, вже запізно бо західна преса вже сформувала суспільну думку що Раша бреше. Можливо не всюди достатньо але не спрацює як і у часи СРСР а тоді вони мали набагато більший вплив на заході. У Франції компартія допомагала окупації Франції Гітлером і подібне. Друге, будуть садити. Може не в Болгарії але там де важливо будуть. Третє, то тільки їм на шкоду, хай літають більше.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Без коментарів.Просто вже нема слів.
    Недавнє його інтерв"ю(частина) :russian_ru:

https://www.youtube.com/watch?v=wPByfFxX0WM

А це - коли воно ще саме носило за собою чумудан. 1996 рік. Ботокса закачали за 20 років неміряно. :)))

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені дивно що ці ресурси не підпадають під заборони і санкції. Путен методично розхитує громадську думку, стирає грань між брехнею і реальністю. Тут ключове слово "методично", по принципу вода камінь точить. Я розцінюю це як дуже небезпечно, бо бюргеру простіше махнути рукою і вирішити "Ну російський Крим так російський, і біс з ним. Тільки залиште мене вже в спокої".

• Подобається Подобається x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пассажиры рейса российской авиакомпании вынуждены были толкать самолет, чтобы вылететь в пункт назначения.

https://www.youtube.com/watch?v=N737R5p6UVQ#t=13

• Подобається Подобається x 4
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

У когось ще знайдуться коментарі? В мене вже немає. І ці люди тягнуть нас у свій руцкімір! :facepalm:

http://kommersant.ru/doc/2619331

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

Одночасно написали. Ги-ги. У дурнів думки збігаються :)
    Нє, рашковани неперевершені довбні!

• Подобається Подобається x 6
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Толкали лайнер 70 пассажиров при температуре -52 градуса. Авиакомпания использовала смазку для шасси, не предназначенную для районов Крайнего Севера.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не знаю за Німеччину але в США для того щоб хтось дивився Раша Тудей потрібно дуже багато платити. Більше чим є в російській казні. Окрім журналістів які працюють із іноземними новинами та деяких емігрантів з Раші про існування Раша Тудей і подібне ніхто навіть не здогадується. Частка емігрантів з Раші дуже низька. Тому воно буде мати 0 ефект. Гімнюки з Ню-Йорк Таймс роблять більше шкоди але ці через те що зараз стратеґія Кисенджера відходить у минуле. І навіть вони вже гадять не у відкриту а тихенько щоб не було дуже помітно.

---------- Додано в 06:52 ---------- Попередній допис був написаний в 06:46 ----------

Перший у світі "Жиґуль" з крилами?

• Тупо Тупо x 1
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

:haha:
    Не вистачає оцієї залізяки, якою в совку заводили машини. :russian_ru:

Вони ще Місяць підкорювати вирішили. :facepalm:

18. Ga Yul

Ga Yul Well-Known Member

Ого. А запрыгивали потом на ходу, что ли?

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Приличных людей по себе меряет. Гэбистская выучка - она в крови.

• Подобається Подобається x 4
  19. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Интерфакс сообщил, что этот самый борт таки вернулся в Игарку. Видать, дверь за собой захлопнуть забыли. :dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  20. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)