Справжнє обличчя Росії-7

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Un.Known, 11 лис 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та я про це давно мєчтав, а зараз тільки впевнився, що це єдиний, причому радикальний вихід з ситуації...
    Думаю, що коли Захід припре, то задля простого самозбереження він так і зробить,.. а ті демократичні ООН-и на якийсь час прикриють в законному порядку, бо якось ця справді порядна демократія зовсім не ліпиться, коли маєш справу з дикунським державним образованієм, яке майстерно використовує елементи демократії на свою дикунську користь.

2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

:yes::yes::yes::yes::yes:

3. Gron

Gron тафгай

А це коли
    Коли на Альбіоні не стане нафти чи в маЦкві захватять посольство США
    Не дурить самі себе, захід звичайно вагомий вежель і чи надто не єдиний, але не вперлася їм ця війна на знищення раісі.
    Це наша справа і зцепивши зуби треба озброюватись, виховутась, та плекати в собі мрію про палаючі самари, з пєрьмями, маЦквами та пітєрами, тільки ми можемо і повинні знищити їх як державу і народ, а не Європа зі Штатами.

• Подобається Подобається x 1
  4. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Что-то в Москве газ бабахнул. Пишут, что уже с десяток многоэтажек горит.
    ББХ вернулся из Австралии... :facepalm:

5. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Щедрый урожай лайков под "божьей росой". :facepalm:

• Подобається Подобається x 5
  6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Отєц нєвєсти, тля...

Хто її хоче, ту нєвєсту?

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Совок нервово курить у підсобці. Там, хоча б, не було такої гидотної лексіки підзаборних гопників у ЗМІ. Країна-гопарь.

• Подобається Подобається x 3
  9. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Із коментів на Цензорі

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я думав, що буду зрозумілий з короткого допису. Добре, додам більше, як думаю.
    Нам самим неможливо це буде здійснювати проти орди більшої тільки по людях втричі. Захід сам буде робити по допомозі нам, що треба. Звичайно тепер треба готуватися Україні до тотальної війни і все, що ви написали з цього приводу правильно. Це, в першу чергу, наша війна і основна жива сила повинна і буде українська. Тільки озброєна та вишколена краще російської. Без світової підтримки тут абсолютно не обійдемося. Що тут неясного?
    І поки вона їм, європейцям, не вперлася, треба самим готуватися не шутєйно і по-повній програмі. А вона Заходу вже вперлася, невже не видно? А далі буде ще жорскіше тому, що Росія здатна поперти так далеко, про що весь світ тіко по історії знає. Це ж зрозуміло.

• Подобається Подобається x 2
  11. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

"Место путинской России в мире определено"

российский журналист Аркадий БАБЧЕНКО:

Место путинской России в мире определено. Где-то между саддамовским Ираком и Югославией коммуно-фашиста Милошевича.

Прямой интервенции и программы "нефть в обмен на продовольствие" еще нет - пока еще нет - но и к разговорам с адекватными приличными людьми крысу уже не подпускают.

Крыса сама загнала себя в угол и озлобленно смотрит оттуда на весь мир. Ненавидит окружающих её людей. Бредит о том, как она сейчас всех бешено и больно перекусает.

Но закономерность истории состоит в том, что из этого угла выхода больше не существует. Этот тупик - конечная точка. За ним больше не будет уже ничего. Каждая оказавшаяся в углу крыса - сколько бы крови она еще не успела выпить и сколько бы людей еще не успела убить за оставшейся ей отведенный срок - заканчивает всегда одинаково. Серую злобную мразь просто раздавливают.

Других вариантов в истории никогда не было.

И ведь до этой ситуации крыса довела себя и страну всего за год… Талант, чо. "

12. Gron

Gron тафгай

Чим ?
    Хіба у них стало розуму врхувати 1-у СВ і не допустити 2-ї ?
    Вони завжди намагатимуться заморозити конфлікт ніж довести його до логічного кінця.
    Доки Фау не впадуть на Лондон, ніхто і не ворухнеться.
    Невже Ви чекаєте щось від Франції ( яка після Бонапарта шмата з понтами ), чи від корупційної Італії, чи газпромовьськії Німеччини ?
    Єдині хто є, це США, але в них саміх купа проблем і з арабами і з Європою.
    Нє, можливо себе втішати фейсбуковькими постами "аналітиків", та статтями з цензора, але дійсність вона трохи інша, нажаль.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Чхав я і на аналітиків і на усіх цензорів разом взятих, але страшенно сам себе підтримую, коли утримуюсь від пустопорожнього трьопа.
    От, як зараз.

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Дякую за розуміння, се-е-ер:good:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Москалі давно готові йти воювати проти України. Готові зробити все, що плешфюрер накаже.
    На питання «готовы ли вы, в случае объявления Президентом РФ всеобщей мобилизации, отправиться воевать с Украиной?" більшість жителів мацкви відповіла "так". І це - липень. Зараз, мабуть, ще більше.
    Господи, невже на нас випала місія лікування москалів від фашизму?

https://www.youtube.com/watch?v=h_gnJxPU6Mk&app=desktop

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://dialogforum.net/showthread.php?t=1477&page=35&p=213940&viewfull=1#post213940

17. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  18. Мікі

Мікі Well-Known Member

19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коли у цього москвича запитали, кого він не любить, то відповідь була така: "Дураков и путиотов. Впрочем, это одно и то же".
    Я порився про нього і зробив висновок, що поки там є такі люди, то може ще не все там втрачено?
    Людина надзвичайно високоосвічена, як на мене і прекрасний журналіст, і потолковий політичний географ (я сам почув вперше, що є таке), і дуже якісний, до речі проукраїнський, політолог - Дмітрій Орєшкін. Ось його вчорашня думка про візит Пуйла:

То, что президент РФ Владимир Пуйло досрочно покинул саммит G20, это очень плохой признак. Об этом в эфире телеканала "Дождь" заявил политолог Дмитрий Орешкин.
    "Надо исходить из официальных сообщений. Раз господин Песков говорил, что Пуйло не собирается уезжать заранее, значит, в Кремле понимали, что это плохой диалог, что это неправильно, что надо досидеть до конца", – рассказал политолог.
    Как пояснил Орешкин, раз Пуйло не смог "высидеть до конца", это свидетельствует о его слабости.
    "Просто, по-видимому, не выдержали нервы у человека, и это очень плохой признак, потому что Пуйло, загнанный в угол, ведет себя хуже, чем коала", – продолжил он.
    По мнению политолога, на Западе решили, что пора продемонстрировать российскому президенту свою сплоченность.
    "Пуйло не привык, когда ему демонстрируют такое вот неприятие. Я среди прочих фактов еще напомню вам, что в сети поместили фото Пуйла на ланче, когда он сидит, бедняжка, один за столом, а напротив него – только один человек, дама. По-моему, это президент Бразилии. А все остальные там сидят, беседуют. То есть для Пуйла, по-видимому, действительно была нестерпимая ситуация", – пояснил Орешкин.
    По мнению политолога, это удар по эго российского президента – человека очень злопамятного, который не прощает обид.
    "Пуйло понял, что его сделали изгоем. Ресурсов для атаки на Запад у него нет. Зато есть ресурсы для того, чтобы, вежливо выражаясь, зачморить всех, кто мешает ему жить в России. То есть будет поставлен, скорее, все-таки новый железный занавес и начнется наведение порядка внутри. Мы сделаем еще один шаг в сторону Северной Кореи, довольно широкий. Но Запад, по-видимому, не видит других вариантов взаимодействия с таким представителем нашего истеблишмента", – добавил он.

Я почитав Орєшкіна трохи по "Ехо Москви", де він дуже є, і зробив висновок, що більше увлєкацця чтєнієм деяких мєстних політологів і, особливо, "політичних географів" не буду, бо після Орєшкіна вони окончатєльно зіпсують мій смак.
    А Орєшкін з тої маленької, зле загранично толкової московської плеяди, яку я завжди поважав...

• Подобається Подобається x 3
  20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Путин признал, что российская армия блокировала украинские военные части в Крыму перед проведением "референдума"
    http://auth.ostro.org/general/politics/news/458395/

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)