Справжнє обличчя Росії (6)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 30 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Експеримент початий в 1917 році по виведенню бидла хомосоветікус продовжуєтся і дає ось такі плоди

• Подобається Подобається x 2
  2. bedazzled

bedazzled Well-Known Member

Вам не до Європи треба а до Близького Сходу разом з Рашкою з вашою гомофобією. Європа, Північна Америка та Латинська Америка рухаються в бік поваги прав людини, а не схильності до традиціоналізму, який проявляється на Близькому Сході та в Ерефії.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

МЗС України шокований розгулом російських неонацистів 1 травня

Четвер, 01 травня 2014, 19:21

МЗС України шокований розгулом російських неонацистів 1 травня
    МЗС України стурбований численними зібраннями російських неонацистів 1 травня.
    Про це йдеться у заяві міністерства закордонних справ України.
    Українські дипломати вказують, що російські неонацисти 1-го травня при повному потуранні з боку влади вільно та безперешкодно марширували вулицями російських міст, "вигукували огидні всьому цивілізованому світу расистські, шовіністичні та ксенофобські гасла".
    "Глорифікація Гітлера одночасно з прославлянням Сталіна, тоталітарні ідеології, гасла реваншизму, ксенофобії, нетерпимості, антисемітизму та великодержавного шовінізму – ці небезпечні явища, які розвиваються в РФ на тлі переслідування та придушення всіляких демократичних проявів у російському суспільстві, є викликом усьому цивілізованому людству". – йдеться в заяві.
    В МЗС наголосили, що Україна категорично засуджує розгул неофашистських рухів в РФ.
    Крім того офіційний Київ вимагає негайного припинення шовіністичної істерії в російському інформаційному просторі.
    Українська правда

http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/1/7024126/

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Заспокійтеся. Мені до Європи не треба. Я вже дальше, ніж в Європі. Ця акція була політична. Чи гомосексуалісти так почали в політиці розбиратися? ;) Чи цим маршем з гомопрапорами показалося, що маскалі праві - всі хочуть в Європу, бо там будуть всі збоченцями? А путінська Раша ще поки що стоїть на сторожі моралі.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. bedazzled

Гомофобія то не мораль - то є порушенням прав людини. Нічого аморального в гомосексуальності немає, й ЛГБТ-активісти Пітера вийшли на захист свої прав.
    Й Рашка повертаючись спиною прав людини лише направляє її на йще дальшу ізоляції й занепад.

• Подобається Подобається x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Нема в мене гомофобії. Ніхто не порушує їхніх прав. Ніхто не лізе до них в ліжко і не вказує, що вони там мають робити. Не говоріть штампами, як путінські рашисти.

Є. Вони пропихають свій звих мозку нормальним людям і заставляють їх признати це під загрозою наказання. Ви ще не жили там, де вони добилися своїх "прав". А ми вже живемо.

Не треба було того робити в середині політичної акції. Їм ваша політика до одного місця. Їм себе виставити напоказ треба. Та і хто їх переслідує? В тій же ж Росії половина бомонду - геї. :crazy:

7. bedazzled

Вже ліпше.

Звих мозку - ви ображаєте й називаєте людей ненормальними лише за те що їм не до вподоби сексуально особи протилежної статі. Це є пропаганда ненависті до гомосексуалів та приниження їх гідності. Я жив там де вони досягли свої прав, в Німеччині я прожив 4,5 роки, де легальні гей партнерства й кожного року в великих містах проходять масштабні гей-паради. Й хочу туди виїхати на постійне місце проживання, однією з причин є також те що там поважають гомосексуалів, й там у гомосексуалів рівні права як і у гетеросексуалів, в тому числі легальні гей шлюби, наприклад в Британію мені б підійшло виїхати.

Їм не дозволяють проводити окремі політичні акції в захист ЛГБТ тому ЛГБТ приєднується до інших політичних сил як то захисників прав трудящих та феміністок.

8. bedazzled

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

Є гарна пісня німецького гурту Рамштайн: We all leaving in America. Так скоро будемо співати "Ми всі живемо в Росії", бо в усіх сусідніх країнах та навіть в США Росія буде продвигати свою мову й рашизм.

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Великосталинский шовинизм:

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Перепрошую, не те запостив. Це репетиція параду в сєвастополі.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Ще раз. На пальцях. Вони є ненормальними не тому, що вони пхають свої члени в місця для виходу калу ( що вже навіть є фізіологічно не за призначенням) :bad:особам своєї ж статі, а тому, що вони то пхають напоказ всім людям. І ще й іншим намагаються втиснути це на рівні підсвідомості. :ireful1:Я знаю за що говорю.

Ги! :))) І де я пропагувала ненависть, приниження їхньої гідності? Хворі люди. Їх мені шкода... :sad:

Ви - гей?

Слава Богу, що поки що не дозволяють. В Україні теж ще не дозволяють, чи вже дозволяють.
    А те, що вони приєдналися, то тільк дискредитувало ці політитчні сили, що не відхрестилися від таких демонстрантів. Бандити, злодії, наркомани, насильники теж владу не люблять, бо вона їх в тюрми садить. Їх теж треба було приєднати до борців за свої права? ;)

bedazzled, у вас у підписі стоїть "права людини понад усе!". І я частково згідна. Але є такі права, що межують із Законом, мораллю, порушенням прав інших людей і вони не повинні бути задоволені. Бо потураючи "правам" геїв порушуються мої права - я не хочу, щоби мені нав"язували переконання, що ЦЕ є нормально і заставляли мене ще у цьому приймати участь, бо я знаю, що то не є нормально і великий гріх, який знищить Землю. І знищить і зараз, якщо люди підуть у цього гріха на поводу. :sad:

п.с. А взагалі, тут тема не про "задніків", як каже на них мій один знайомий.

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У-гу...
    А Клим Чугункин чей продукт?
    Хреновенько Вы Булгакова поняли...

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

І що характерно, кляті алкоголіки, мракобіси, балалаєшники в кірзачах і куфайках, рузьке бидло... (це мізерна частка тих епітетів, у вигадуванні яких хизуються один поперед одного деякі тутешні, для визначення цілого народу) не кинулось, гублячи гранчаки і трєухи на беззахисних "бандерівців". І якби не мєнти, то так і дійшли би, з Прапором і Гімном до самого Кремля.
    Ну а мєнти кругом однакові.

13. Feba

Feba Well-Known Member

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василю, ти ше б### не давав нам свою трактовку Булгакова. Заре візьму паперовий пакет і можеш розповідати.

Кинулись.

15. bedazzled

Ви не випячуйте свої релігійні забобони, не мішайте поняття прав людини з регілійними переконаннями. Те чим ви займаєтеся називається, на пальцях пояснюю, навязуванням своїх релігійних переконань іншим. Ви не маєте жодного права навязувати свої релігійні догми будь кому в світській правовій державі. Якщо ви в Україні будуть релігійно мотивуватися при прийнятті законів та в державотворенні - то Україна не буде правовою державою, Україна стане теократичною та традиціоналістичною державою.
    Так вам будуть навязувати що то є нормальним, й будуть привчати вас гарно ставитися до ЛГБТ. Бо гомосексуали то такі ж люди як усі ми й вони також мають право на кохання. Якщо в Україні й надалі буде процвітати гомофобія, в тому числі релігійно мотивована, то в цій державі не місце гомосексуалам та також багатьом інтелигентам. А це значить що з держави до Європи та інших гей-френдлі держав будуть масово виїздити гомосексуали та багато інтелігенції, яка не хоче жити серед людей яка не поважає права людини, серед людей які навязують іншим свої релігійні переконання, нав'язують свої релігійні переконання при законотворчості та управлінні державою. Й я буду всіх довкола в Україні пропагувати виїздити звідціль до країн Заходу, якщо не будуть поважати ЛГБТ. Так що: Права людини понад усе, й понад традиції й понад релігійні догми!

16. MangmangAkpa

MangmangAkpa Active Member

оно було на сторінці зверху, то як глянув - то злякався.
    оце так маеовку розкрило.:)

17. bedazzled

...Что касаеться жителей города - они обещают защищаться и превратить Славянск во второй Сталинград... (с) Таких продажних шльондр що чоловіків що жінок, вихідців з Британії та США (англійська мова без акценту), повно на телеканалі RT.
    http://youtu.be/-0NSQXYhBlE

---------- Додано в 04:54 ---------- Попередній допис був написаний в 04:30 ----------

Спитав мене якось модератор групи в Фейсбуці "Коммунистическая партия Украины - г. Стаханов": "А что такое правда?". На мої слова що Сталін організував массові репресії, Голодомор та інше. Тепер розумію що він мав на увазі про питання що таке правда, дехто з них й справді вважає що Сталін не винен в Голодоморі, массових реперсіях тощо. Навіть є ті хто вважає що в Північній Кореї не існує деспотизму на рівні фашизму.

---------- Додано в 04:58 ---------- Попередній допис був написаний в 04:54 ----------

Та йще трохи фото з комуно-фашистського 1 травня в Москві:

Вже одного татарина мешканця Криму вбили російські терористи за те що стояв з одиночним пікетом під адміністративним будинком Сімферополя:

18. bedazzled

Прапори цієї політичної сили явно натякають - про прихильність ультра ліво-націоналістичним ідеям. Ті представники партії антикапіталістичною, але в той же ж час вони надзвичайно націоналістичні. Такий собі ядерний гібрид крайнього комунізму та крайнього націоналізму.

19. bedazzled

НАТО вынужден рассматривать Россию как противника — Вершбоу

Альянс будет укреплять безопасность восточноевропейских членов НАТО и защищать право на свободный выбор соседей России

Заместитель генерального секретаря НАТО Александр Вершбоу заявил, что альянс вынужден будет рассматривать Россию как противника. Об этом сообщает Fox news.

«Очевидно, что русские объявили НАТО своим противником, поэтому нам тоже придется начать рассматривать Россию уже не как партнера, а скорее как противника, нежели как партнера», — заявил Вершбоу, который был послом США в России в 2001-2005 годах.

«В Центральной Европе, мы явно имеем две различные точки зрения на то, какой должна быть европейская система безопасности», — заявил заместитель генсека НАТО, находящийся в настоящее время с визитом в США. Он подчеркнул, что альянс намерен «защищать суверенитет и право на свободный выбор соседних с Россией государств», и обвинил Кремль в том, что он «пытается восстановить свою гегемонию и ограничить их (соседних государств) суверенитет под предлогом защиты русского мира».

Вершбоу отметил, что альянс рассматривает новые меры обороны стран Прибалтики. «Мы хотим быть уверенными в том, что можем прийти на помощь этим государствам в случае, если возникнет какая-нибудь угроза, пусть даже косвенная», — сказал Вершбоу. В Восточной Европе на основе ротации или постоянного размещения будут развернуты дополнительные военные контингенты альянса.

Заместитель генерального секретаря также сообщил, что альянс больше не считает себя связанным договоренностями 1997 года с Москвой, согласно которым НАТО отказались от размещения ядерного оружия и значительных военных контингентов на территории новых членов альянса. Это непосредственно связано с нападением России на Украину и аннексией Крыма.

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/18052280/?frommail=1

20. bedazzled

Й що оці "мирні протестуючі" дурні можуть зробити проти бійців спецпідрозділу "Альфа"?

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 07:43 ----------

В России назвали настоящие результаты референдума в Крыму

Явка составила 30-50%, а за присоединение к России голосовало 50-60%, говорят наблюдатели.
    [​IMG] Референдум в Крыму. Российские наблюдатели назвали явку и результаты / obozrevatel.com

Российские наблюдатели заявили, что на "референдуме" о присоединении Крыма к России за него проголосовало не более 60%, а не 96,77%, как официально заявлялось.
    Об этом говорится в обзоре "Проблемы жителей Крыма", размещенном на сайте Совета при президента Российской Федерации по развитию гражданского общества и правам человека.
    В частности, в разделе "Референдум" документа говорится:

Скрин-шот​
    "По мнению практически всех опрошенных специалистов и граждан:
    - подавляющее большинство жителей Севастополя проголосовали на референдуме за присоединение к России (явка 50-80 :wacko:, в Крыму по разным данным за присоединение к России проголосовали 50-60 % избирателей при общей явке в 30-50 %;
    - жители Крыма голосовали не столько за присоединение к России, сколько за прекращение, по их словам, «коррупционного беспредела и воровского засилья донецких ставленников». Жители же Севастополя голосовали именно за присоединение к России. Опасения перед незаконными вооруженными формированиями в Севастополе были больше, чем в других районах Крыма".

Скрин-шот​
    Обзор подготовлен членом Совета Бобровым Е.А., руководителем сети «Миграция и право» ПЦ «Мемориал» С.А. Ганнушкиной и адвокатом Сети Цейтлиной О.П. по результатам посещения городов Симферополь и Севастополь в период с 15 по 18 апреля 2014 г., встреч с должностными лицами органов государственной власти, духовенства, журналистами, общественными деятелями, адвокатами, правозащитниками и гражданами.
    В целом документ посвящен проблемам и особенностям переходного периода и содержит рекомендации.
    Напомним,председатель комиссии по подготовке и проведению общекрымского референдума Михаил Малышев заявил, что в голосовании на референдуме в Крыму приняло участие 1274096 человек, что составляет 83,11%.
    Свой голос за воссоединение Крыма с Россией на правах субъекта Российской Федерации отдали 1233002 человек, что составляет 96,77% от общего количества голосовавших.

http://news.bigmir.net/world/813141-V-Rossii-nazvali-nastojacshie-rezul-taty-referenduma-v-Krymu

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)