Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Тримайтеся, панове, певно зараз ціни на газ підскочуть!:russian_ru:

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

В нас буде сланцевий.

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Не гопника, а Офицера ФСО!!!
    Этот огонь покруче будет.

П.С. Помнится, в Лондоне тоже погас Олимпийский огонь.
    Украинская общественность роптала?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тільки якщо він грек.

• Подобається Подобається x 1
  5. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

"Русских БЬЮТ !"

Азиоповских зверосовков ВЕЗДЕ бьют за одно и то же: их угрёбковое хамство и Ымперцовое жлобство.

Причём, бьют не только тупорылых футбольных фанатов, но и дипломированных дипломатов.

Однако, несмотря на огромное различие социально-культурных статусов азиоповских фанатов и РФэшных дипломатов

бьют их во всех цивилизованых странах всегда за ОДНО и ТО ЖЕ:

за типично совковое, быдлячье ХАМСТВО, за дикие хулиганско-шовинистические выходки в пьяном состоянии.

Примеров бесчисленнное множество:

2008 год: Российский Генеральный консул в Рио де Жанейро ужравшийся водки до потери сознания в РАБОЧИЙ день, в четверг, в два часа дня нёсся с бешеной скоростью 180 км в час(разрешённый максимум в городе: 50 км в час) на служебном "Мерседесе" по одной из центральных улиц многомиллионного года, дико виляя и вылетая на встречную полосу. Десятки машин, отчаянно сигналя, шарахались во все стороны, вылетая на тротуар, чтобы избежать лобового столконовения.

Полицейский патруль, рассмотрев дипломатические номера, логично рассудил, что дипл. автомобиль, конечно же УГНАН и управляется каким-нибудь полоумным наркоманом-уголовником.

Началось преследование отморозка с участием 5 автомобилей полиции и вертолёта:

"Мерседес" с номерами Генерального консульства РФ после бешеной погони был заблокирован и остановлен полицейской машиной, поставленной поперёк его сумасшедшего движения.

Когда к Мерседесу подбежали полицейские, то из автомобиля выскочил пьяный в хлам зверосовок-Генконсул, одетый в джинсы и в футболку, и со всего размаху нанёс удар кулаком в лицо сержанту полиции, выбив ему зуб.

Само собой разумеется, что полицейские, увидев совершенно тупую, ХАМСКУю и быдлячью харю зверосовка даже и подумать НЕ могли, что дикий, пьяный угрёбок с такой рожей, косноязычно орущий по-португальски грязные ругательства и бьющий в лицо полицейского при исполнении обязанностей, может быть высокопоставленным дипломатом, самим Генеральным консулом РФ со статусом неприкосновенности.

Угрёбка, ударившего в лицо сержанта полиции, мгновенно схватили и по причине оказания зверосовком бешеного сопротивления(бил полицейских ногами, кусал им руки и ноги , дико орал на всю улицу) полицейские вынужденно влупили ему по ногам и рукам резиновой дубинкой 3-4 раза.

Российско-азиоповские каналы ТВ тут же начали исходить на дерьмо и гневно орать на всю страну:

"Русских БЬЮТ !"

2010 год: Македония: г.Скопье:

3 высокопоставленных дипломата Посольства РФ пришли около полуночи, будучи уже ПЬЯНЫМИ, в самый дорогой, самый престижный ночной клуб столицы Македонии:

выжрав ещё по 2-3 крепких коктейля, начали по-хамски приставать к девушкам, находившимся в клубе с их мужчинами.

В ответ на требования прекратить хамские выходки "блистательные" дипломаты "Великой России, встающий с колен" начали орать и оскорблять присутствующих грязной нецензурной бранью.

При попытке служащих клуба вывести хамов и хулиганов из бара "Руссо туристо-дипломато" начали бить кулаками и ногами охранников и посетителей.

После чего горячие македонские парни хорошо намяли бока московским дипломатам-отморозкам, а затем, взяв представителей Великой Азиопы за ноги и и за руки, попросто вышвырнули их с крыльца прямо на улицу, на газон.

Российско-азиоповские каналы ТВ тут же начали исходить на дерьмо и гневно орать на всю страну:

"Русских БЬЮТ !"

• Подобається Подобається x 3
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

«Вы теперь всегда будете наказаны»
    Я цю статтю вже прочитала у нас в газеті "Панорама". :sad: Хоча в мене змішані почуття. Ну от нащо тій Наді Толоконніковій треба було отаке витворти в православному храмі? :sad: Хай би повистьобувалася так з подругою перед Кремлем. А то в храмі, навіть якщо і той Кіріл заодно з Путіним. Людей простих проти себе настроїла, які може до політики і не пхаються. А тепер про умови в колонії розказує. Вона що, сьогоднішня? Не могла знати, що з нею буде, як в таку руску "прєлєсть" потрапить? Чи думала, що фільми "Зона", "Зечка" - то чиїсь фантазії? ;)

7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

:russian_ru::)))
    http://www.youtube.com/watch?v=Ol3CWoZjhIQ

8. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

За те, що вони зробили, максимум - 15 діб, а не 3 роки. Але це не головне. Головне - сама колонія і умови перебування в ній. Вироком є ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ, а не кожноденне знущання. Мені дивно, що досі ніхто не "грохнув" того начальника, показового сталініста. Хоча...Класичне російське: "Так і повинно бути, бо як може бути інакше?" У таких закладах з радянсько-нациською системою йде виховання, але виховують патологічну жорстокість і ненависть до ближнього.

Останнє редагування: 8 жов 2013
  9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Толоконнікова і її чоловік Вєрзілов, так званий Арт-гурт "війна" - це провокатори, які працюють на Крємль. :pardon: Ви думаєте вони просто ТАК потрапили на всі російські ТБ канали, які повністю контролюються Адмінстрацією Путіна? ;)

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Який Путіну і Ко. толк з провокацій Пуссі Райот? :scratch_one-s_head:
    Показати себе захисником православ'я?

11. -Erebus-

А дуже просто. Просто деякі росіяні ТАК і думають, що опозиція це ті, хто танцує у храмі, а ще Злодій-що-вкрав-ліс Навальний. Але потрапити реальній тямущій опозиції на ТБ нереально (я сам це знаю по собі).

Якщо цікава ця тема, раджу прочитати: http://www.gazeta.ru/column/milov/4731417.shtml

12. Dred

Dred Well-Known Member

13. І.Павлович

Ні, не просто так. Щоб на всю РФ показати: хтось щось пердне (пробачте) проти влади,буде теж таке от мати!

14. -Erebus-

До речі, Zippo вже використала цю подію для свого піара: :)))

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Ось це про що Ви пишете вже показали з Політковською (най земля їй буде пухом).

15. І.Павлович

Від рангу супротивника залежить реакція влади.Хоча...З Політковською не все так ясно, адже мертвий супротивник стає сильнішим, бо він стає СИМВОЛОМ.І Путін людина достатньо розумна, щоби це розуміти. У табір за кримінальною статтею - саме те, що треба. Морально згвалтувати і знищити.

16. -Erebus-

Я просто не думаю, що це було головною метою. Бо їх акція не спиймається позитивно у більшої частині росіян.
    І та... Яка би не була їх мета - то не відміняє того, що Толоконнікова є маріонеткою Крємля.

17. І.Павлович

Зрештою, я не про Толоконнікову хотів говорити. Мене вразив сам опис колонії і її законів.Нео-фашизм...Нео-соціалізм...Все в купі...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все він розуміє...

Путин вписался за бухого Бородина?

19. І.Павлович

Я тільки-но прочитав про священника, вбитого у РФ. Він був проти судилища над дівчатами і говорив, що справжній християнин повинен вміти прощати і ніколи не жадатиме крові.

20. -Erebus-

Судовий вирок з їх Справі, якраз і є зайвою доказою роботи провокаторів на Крємль, бо він не просто суворий, а надто показове суворий! І після того вироку їх прирахували до політв'язнів, забувши про справжніх: Даню Константинова, в'язнів 6 травня тощо....

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

У... давайте не чіпляти пенітенціарні системи, бо тут ледве не в кожній країні є свій скелет у шафі!..
    В Росії вона не найкраща в Світі - може і ТАК, але буває (і багато), де все ще гірше. Україна не думаю, що тут буде винятком...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)