Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильно, Боря. Я ж про те саме. Не продавай шпроти москалям ,хай вони своєю тюлькою травляться ,не продавай бальзам, коньяк, вино, хай антистатік глушать, не продавай буженінку чи сальце, хай мерзлу конину гризуть, і буде їм щастя... Ви ж змогли? Змогли. Для Вас гроші пахнуть. А для них ні. От нєфіг тоді на зєрцало пєнять. Знали з ким мають справу.
    З цукерками і моторами - самі замутили, самі нехай і виплутуються. Хай Порошенко, як не буде дурнем, штрафних санкцій на шість нулів зіб'є з чуваків, може тоді порозумнішають...

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Борісе, це нормальна ситуація, коли щоб пітримати власного виробника держава зачиняє кордони для іноземних товарів, або робить для них важкіші умови для торгівлі. Хіба в іншому Світі ТАК деякі країни не роблять теж?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зачиняйте, зачиняйте.
    Тільки чомусь простежується дивна кореляція в часі із провалами російської політики. Тузла, Майдан, перепоховання воїнів в Естонії, вторгнення до Грузії.

Хочете пораду? Нехай Росія будує дирижаблі, надуває їх своїм газом і везе на Захід в обхід України та Балтії. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

Это рынок. На рынке два дурака: один покупает. А купить, как известно, можно только тогда, когда что-то продается. Раз продают, значит покупают. Что не ясно? Не понравится мне рожа барыги, я буду брать у молодой, длинноногой и пышногрудой, а не у этого прыщавого, потного с заскорузлыми руками...
    Да чито Ви говорите?
    А на минуточьку Грузия, Молдавия и Украина не в ВТО? Или там другие правила? А прибалты уже были в ЕэСе, когда им Росия козью морду сделала. Так что не ЕэСе дело, а таки в консерватории...
    О, чувствуется почерк старого сохера...
    Та я Вас умоляю... :pardon: Это таки их дело, не?

• Подобається Подобається x 2
  5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Дякую за пораду, Борісе. Але я у Газпромі не працюю і ніяк на способи перевозу газів не впливаю. Та і ніби сланцевий газ вже незабаром витеснить російський, нє?

6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Это Вам что-то не ясно. Я Вам точно так же могу сказать, что продать можно только тогда, когда покупают и раз покупают значит продают.
    Я за Вас Вася гуглить не буду.:nea:
    Так это же Справжнє обличчя Росії ...:mocking:
    Чувствуется почерк старого антисемита...

Я рад, что вспомнили, что Вы таки с Украины....

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

Таки да, и обратите внимание, не советую евреям на чьих самолетах им летать.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот за это спасибо.:ThankYou:

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв вважає, що якщо Київ підпише асоційований договір України з ЄС, то особливому партнерському режиму України з Москвою настане кінець.
    "Нехай продають свою продукцію в Європу, нехай спробують продати", - зазначив він.
    Глава російського уряду зазначив, що на двох стільцях українському керівництву "сидіти не вийде".
    Як відомо, Україна прагне стати асоційованим членом Євросоюзу. Договір про асоціацію з ЄС може бути підписаний наприкінці листопада на саміті у Вільнюсі. При цьому влада України має намір приєднатися до окремих норм Митного Союзу.
    Медведєв наголосив, що у випадку асоціації України з Європейським Союзом керівництво цієї країни "не повинно обманювати людей".
    "Не потрібно ображатися і на наслідки, а вони будуть. Асоційований договір повинен вступити, за положенням, ще до ратифікації. Хороші і якісні товари з Європи прийдуть на ринок України, а звідти будуть прагнути і до нас. І ми будемо використовувати всі можливості, які надаються і які ми повинні використовувати в рамках СОТ, щодо європейських і українських товарів", - пообіцяв російський прем'єр.
    "Нарешті вони прямо про це сказали, але це означає, що в України немає жодних шансів для розвитку відносин з Митним союзом", - зазначає Медведєв.
    Він додав, що це серйозний вибір влади України і "вони повинні гранично відверто і серйозно сказати про те, що вони будуть в Європі, наприклад, перебувати як на рівні Греції, Кіпру, але в Митному союзі їх не буде".

http://ua.korrespondent.net/busines...u-kinec-privileyiv-pislya-soyuzu-z-bryusselem
    тобто росіянам не дадуть спробувати хороших і якісних товарів....жесть:rock::facepalm:

• Подобається Подобається x 5
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На будь-яких, де можна замовити кошерний обід.
    А також бажано - на russians free.

11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Если Кох обсирает Россию, то ему можно и хохлов простить. :)

12. VasMT

Так и Вы не лезьте в нашу страну со своей торой. И я тоже буду Вам благодарен за это.

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так можете уже благодарить...

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

А усыновить Вас не надо? Так что там с ефшестнадцатыми на северо-восточных границах?? ;)

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вас уматерить не надо? :nea:
    Надеюсь, что Вас это ждёт....:give_rose:

16. VasMT

А вот надееться Вы имеете полное право...
    А решение принимать нам.

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Слава Б-гу шо не Вам...

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Все ж від котексту залежить.

19. VasMT

А уж как я благодарен Творцу, шо такі нє Вам...

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Аминь...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)