Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ТАК проти України, як держави, і інститутів влади більше всього пишуть якраз українські націоналисти. Ось дивитесь тему: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=51540 вже три гілки нафлудили! Нагадую, що Янукович став президентом післе всенародних відкритих виборів і є легитимним президентом незалежної України! Так що поливаючи його брудом, Ви поливаєте разом з ним і всю Україну! :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я навіть не сумніваюсь в цьому...
    Їх, таких наближених, валом по світі. Один в Роттердамі похований, другого в Мюнхені прикопали, в торонтах і філадельфіях, мельбурнах і манчестерах...
    І всіх так болить, так болить... Що навіть приїздити, вклонитися Ненці, не хочуть...
    А я що...? :)))
    Я собі живу на Україні, такий далекий від неї, владу вибираю, борюся з нею, податки плачу, пенсію отримую... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

На ліки і памперси вистарчає,Василю?
    Ага,я ж забув,Ви не бикували Стрийським парком і застраховані від суми й тюрми.

4. VasMT

Вистачає.
    І мабуть тому, що не бикував.

5. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Мабуть тому.
    А,ще,мабуть тому,що обхаркуєте інвалідів і їх біль.
    Не дивуюсь.

7. VasMT

І правильно робите. Не Вам, який гадить на вісім мільйонів українців і скаче на могилах двох з половиною мільйонів із них, щось вказувати мені. Знайте своє місце.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Після цього допису

втрачає свою актуальність.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я - українка, в Україні стоїть моя хата, за яку я плачу податки, комунальні послуги, на які не маю ніяких субсидій, до речі. ;) І де би я зараз не проживала - завжди буду українкою. Україна - моя мати і мені, як дитині, завжди болить, що робиться в Україні.

По-перше, мої слова були не про вас, а про кацапську трольню, як форестери, фаусти, пересвєти, невстранці і іже, які ніяким боком до України не дотичні, а приходять сюди тільки працювати, як агенти Путіна, який до України теж ніяким боком не належить.

А, по-друге, якщо ви тим всім агентам Москви, ціль якої знову поневолити Україну, постійно плюсуєте, а значить не проти би здати інтереси України знову маскалям, то те, що ви живете в Україні майже нічого не значить. А те, що пенсію отримуєте, то думаю, що Україна вам платить її не заслужено. Ви віддали свої роки праці на службу імперії. Возилися по прасторам Рассєї. А осіли в Україні. А мої батьки, тьотки, дядьки, дідо працювали ціле життя у Львові і Львівській області і виїхали хто в пенсійному , а хто в передпенсійному віці з України. Так що то ви тепер їхню пенсію отримуєте і не вам мені вказувати, де я живу, андерстенд? Бо всі ми разом, помагаючи родичам і неродичам в Україні, більше робимо для України, ніж ви - споживач.

• Подобається Подобається x 5
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а те бабки и тетки которые прожили в Николаеве - Харькове не в счет? они не для Украины? Вы делаете не для Украины а для своих родственников, для Украины Вы не делаете ничего, ваши родственники с ваших переводов - налоги не платят.
    да и никто не говорит, что - не болит и т.д. но у страны есть граждане и не Вам их упрекать в неукраинскости и т.д. тем более в таком исключительном тоне, сбежали из страны? - сбежали, теперь чего? как дезертир может критиковать в столь грубой форме солдат ? (за дезертира простите - но наиболее подходящая метафора) не проблема в том что уехали, многие бы при возможности сделали тоже самое, проблема в том что позволяете себе говорить нехорошо на тех кто остался ...

11. VasMT

Вау, як голосно :)))
    Болить їм, пенсію я їхню отримую... :)))
    Приїдьте і заберіть, українці всесвітні...
    Повиїжджали на все готовеньке, а хата батьківська хай валиться, бо нікому не потрібна...
    Дітей своїх не в круїз відправте, а хоч разочок у хаті дідовій переночувати, щоби дух український відчули...

• Подобається Подобається x 3
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ми дєлаєм то для своїх і не своїх родичів в Україні. А значить, дєлаєм для України. Бо і родичі, і неродичі тратять ті кошти в Україні в магазинах, а значить платять податки для української казни. Чи вже не беруться податки може при купівлях? о_О

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

Ви завидуєте, що повиїжджали на все готовеньке? ;) Так значить - заслужили. ;) І за те готовеньке вже давно відплатили податками. А тепер ще й іншим місцевим готовеньке готуємо. ;)

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Хата не валиться. Хата щороку добудовується. Вже вілла. :) Хай вам Карабін завтра сфоткає, як буде в Сокільниках на празнику, як доказ. ;)

13. artobstrel

ну ооочень не прямой путь - "деланья для Украины" я думаю что забота о родственниках это не означает заботу о государстве, родственники выедут в Россию о ней также ведь будете заботится, в Польшу/Румынию и т.д.

• Подобається Подобається x 3
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

Йой, таваріщ совіцкий афіцер, які ви відсталі. :) Дідова хата побудована в Сокільниках в середині 70-х. Нова. А тепер ще й перебудована на євролад. Який там український дух? :) І прадідова в Бродівському районі побудована на початку 70-х. Теж нова була. Але продали її людям, як виїжджали. А внуки їздять і на круїзи, і на Гаваї, і в Україні по місяцю-два були мало не кожного року . Зараз вже студенти, не школярі. Нема як їздити. Так що все ви - мимо. :)

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

А ви розкажіть, як ваша "забота о государстве". :mocking: Ми то хоч непрямо займаємося "дєланьєм для України". Але нічого від України не споживаємо. ;)

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тут в не праві, доляри зароблені в Гамериці, тратяться в Україні

16. artobstrel

одну старушку вытащил из огня сам, человек ....гм а хз сколько десятков с сотоварищами: вынес, вырезал, вытащил, и т.д., ликвидировал последствия наводнения в Черновицкой области, потушил в том числе и в качестве руководителя тушения пожара хххрнадцать пожаров, что еще ... лесные пожары тушил, в Харькове строил "зеркальную струю", принимаю участие в антибраконьерских рейдах - вырезаем сети на водоемах нашей страны, два раза голосовал за Ющенко )) ... что еще ... ну наверно многое не стало таким как могло стать из-за своевременного сосредоточения подразделений благодаря моим умозаключениям ... ага, еще, написал лично стонадцать заметок/статей и т.д. про пожары с предупреждениями - "так не надо", глядишь кто-то и проявил благодаря этому повышенную бдительность ... хватит? ну тем же самым занимаюсь чем ваши родственники - трачу деньги - с которых собирают налоги ... так че там про ваш нефигенный вклад????

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

с этим я согласен, но как я говорил тут чистая меркантильность, переедь родыч в Россию - будут тратится там ...

17. Romko

Ви рівняєте свою пенсію і пенсію дитини-інваліда в 700 гривень?
    За які нам треба на 1000 гривень закупити памперсів,ще на 1000 ліків?
    Не маючи змоги на пару годин відлучитись?
    Моя дитина бикувала парками,що їй не вистарчає?
    Плювок на неї зарахований.
    Тьлфу,гидко стало.
    НЕбикуйте далі.

18. Romko

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Мої повмирають з голоду, а в Росію ніколи не переїдуть. Будьте спокійні.

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

На ситу голову таке легко писати... а ось насправді інакше воно буває...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)