Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Тим не менш самі наводите мапу Київської Русі, але ж чомусь не Московської чи Мінської Русі?! :)
    Взагалі Ви змінили акцент розмови. Я мав на увазі що все свідчить про те що Московське володіння з"являється в складі Золотої Орди в улусний час 1272р. і відтак Москва як державне утворення повинна вести свій родовід із татаро-монгольського улусу.
    Русь - це слов"яни, назва народу, який витворився на землях сучасної України(якщо точно - сучасної Правобережної України середнє Подніпров"є) шляхом об"єднання племен полян, древлян, сіверян, білих хорватів, волинян, тиверців, улічів, дулібів в єдиний етнос, який можна умовно-підкреслюю, назвати староукраїнською народністю. Руссю завжди називалася лише теріторія теперішньої України. Для Киян смоляки, новгороднці, суздальці були не русами, а жителями "земель верхніх".У свою чергу жителі півночі - суздальці-похід на південь, на Київ, називали "походом у Русь", "до русів".
    Фінські племена(мурома,меря, весь, мещера, перм., нарова та інш.), які мешкали в верхів"ї Волги, згодом стали основою великоросів, немали в історії нічого спільного, господарські не стикалися (до ХVІ століття)з слов"янськими племенами. Ці істини встановлені російськими істориками.:)
    Джерело:Д.Яневський,В.Заруба: історичне досьє:/Загублена історія втрачної держави/2012/
    В.Білінській:роман-дослідження:/Країна Моксель, або Московія
    /2009/

• Подобається Подобається x 3
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Якщо вже вам так хочеться про це поговорити, візьмемо карту Русі до колоніальної експансії

До чого тут білоруси?

А доводити зараз можна все що хочеш, питання тільки - навіщо воно здалося?

• Подобається Подобається x 2
  3. Fedir Vygovskiy

Приймається!.:)

• Подобається Подобається x 1
  4. thinkers

thinkers Well-Known Member

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

коментарі з дурдому?

6. Bambook

Ага, свого часу вже запропонували допомогу Україні - у 1654 році. Кандидатури на губернаторів Чехії, Швейцарії, Німеччини та Австрії вже маєте?

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

По-перше не Білорусія а Білорусь.
    По-друге - так, білоруси найближчі до давньоруського етносу.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Вы это тут раз двадцатый доказываете.
    Что и кому Вы доказываете и как данный факт может повлиять или влияет на сегодняшний день?
    Спрашиваю я в очередной раз.
    Сколько ещё кругов Вы собираетесь пройти за московской морковкой?

• Подобається Подобається x 4
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Я понял, что комменты из Украины.
    Не?

10. Bambook

Ох і підлий же ви брехун, Полковнику....

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

У даному контексті можна і Білорусія, це просто стара назва, ще з совєтських часів.

Не всі згодні з цим!

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Просто пан, як я розумію, хоче сказати що "русскіє" взагалі не мають права називати ТАК себе, бо ми є татаро-монголи, або угро-фіни. Ну щось ТАКе!..

12. Полковник

Полковник миється в бані

Я????
    Читаем пост №2 от Проходного кандидата.
    Если бы это было написано россиянином, то скажите, какое ему было бы дело до "украинских воров"?
    Или Вы, как и многие рагули, считаете, что у Путина и остальных москалей, кроме как об Украине думать, больше забот нет?

• Подобається Подобається x 4
  13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

14. Fedir Vygovskiy

.."Поміркуймо: адже не стали із приходом князів-норманів стародавні кияни — поляни, деревляни, сіверяни, уличі, дуліби — норманами. Ні! Нікому навіть у страшному сні не примариться, що з приходом у Київ князя Олега і його дружини всі слов'янські племена раптом почали іменуватися норманськими, або норманською землею.
    А всі індіанські племена Центральної та Південної Америки не стали іспанцями або іспанською землею після захоплення їх короною Іспанії. Залишилися індіанцями — навіть після того, як на індіанський престол зійшов віце-король Іспанії.
    Але стосовно великих і гордих фінських племен: мокші, мері, муроми, весі, печори, мещері, пермі, марі — великороси вчинили страшний злочин, обікравши все: імена, землю, звичаї, приторочивши їм абсолютно далеке ім'я — Русь, замість їхнього ж таки споконвічного — Моксель! Ще одна засаднича брехня російської історії!"..
    Джерело:В.Б.Білінській/роман-дослідження/Країна Моксель, або Московія/2009/

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Вчора найбільший пік водопілля пройдено.Це Євросоюз, все владнається, бо є кошти.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

15. Полковник

Полковник миється в бані

Хоть на этом, спасибо.
    Зато я знаю от кого этим духом просто прёт.

16. Fedir Vygovskiy

"Історія завжди присутня у сучасному. Інший підхід буде однобічним..."-ректор Російського державного гуманітарного університету Юрій Афанасьєв. "Повість про житиє О.Невського".
    Нічого особистого пане, просто справжнє обличчя Росії.
    .." За 525 років (із ХІV до ХХ ст.) Російська імперія і її попередниця - Московія воювали 329 років. Таку психологію розбою й бандитизму заклав у свідомість московитів "незабутній" О. Невський.."
    "Жителі Московії-це окремий відособлений самобутній народ, який нічого спільного не має з Руссю(Києвом), литвою, поляками тощо.." Джерело:В.Б. Білінській/Країна Моксель..."/

17. Fedir Vygovskiy

18. Bambook

Це "комментарий", а не "комментарии". Усі інші коменти, скоріше за все, з Росії, а не з України.
    І навіть вам, я думаю, це очевидно.
    Тому ви - підлий брехун, полковнику.

19. Fedir Vygovskiy

Чого,"допомогли" ж Жерару:facepalm:[​IMG]

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Намазбек Карабаргы - схоже, що с Казахстану.
    А інші можуть бути хоч звідки - є ймовірність, що і з Росії, а є що і з України чи Білорусі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)