Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

До речі ось мапа Києвської Русі з накладенним на неї кордонами сучасної України! З мапи одразу можна побачити, що територія, що розташована нині на території сучасної України, складає ледве четверту частину, а більшість на сучасних Білорусі і Росії...

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Накладіть ще кордони сучасної Британії на територію Британської імперії :) Хто, по вашому, справжні британці - індуси чи північноамериканці? :)))
    Хочете більш близького прикладу - візьміть Золоту Орду.
    Усе це фігня, дискусія беззмістовна за визначенням, навіть якщо мені доведуть, що я останній нащадок Рюриковичів, це не змусить мене взяти меча і піти воювати болгар, попередньо написавши їм електронною поштою "Іду на ви" :)

4. -Erebus-

А що Золота Орда? Її частина потрапила у склад Московського князьства, але культурну основу складала саме північнослов'янська частина країни.

• Подобається Подобається x 2
  5. Max_

Max_ кл. москаль

Фигасе вы все тут в военных делах разбираетесь :) А наши то дураки и не знают, что системы во время передвижения беззащитны...
    Будучи в общем совершенно гражданским (все военное образование заключается в институтской военной кафедре, где научили как устроены КамАЗ, ЗиЛ, Урал и мтлб и как эти шушпанцеры эксплуатировать), могу выдвинуть сугубо гражданское предположение, что доставить комплексы можно не только баржей со сторожем, вооруженным берданкой.
    А развертывается эта штука (не берданка) 5 минут (если гугл не врет, конечно).

6. Bambook

Еребусе, вам справді цікаво, хто з нас більший русин? Якщо виявиться, що ви, мені до вас можна буде звертатися тільки "ваше благородіє" і то пошепки? :)

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

5 минут более, чем достаточно что бы уничтожить "эту штуку" ракетой выпущеной с самолёта, находящегося за 100 км. И это не единственный способ борьбы.:nea:

8. -Erebus-

Звісно, що ні! Взагалі можете і на "ти" до мене звертатись - на Вас не ображуся! :)
    Просто я своїм постом хотів сказати, що між нинішньою Україною і Київською Русью ніяк не можна ставити знак рівності, хоч в них і однакова столиця! Все ж це і за теріторією, і за етничним і культурним складом це є різні держави. В цьому плані взагалі найбільше прав спадкоємців Київської Русі мають саме... Білоруси!

9. Max_

Max_ кл. москаль

Линк понравился. "Мы знаем, как нейтрализовать ваше оружие, поэтому подумайте, продавать ли его Ирану".
    А покупателя то потенциального предупредили ? Вдруг он не знает, что ему под видом качественной вещи пытаются всучить бесполезный и негодный аппарат ?

10. Bambook

А я вважаю, що цей висновок такий же висмоктаний з пальця, як і будь-який інший.
    Це взагалі тема, де щось довести практично неможливо, а робити це малюванням кордонів по картах просто смішно. Після того минула тисяча років, впродовж якої люди переміщалися, змішувалися, асимілювалися. От почитайте Василя Яна - він описує, як слов'яни з Поволжя і Суздальщини тікали від монголів аж до Києва і західніше. І хто вам сказав, що в Новгороді жили русини, а не просто завойовані ними народи? І чому берете 11 століття, а не 10? Повторюся, але за таким принципом британцями мають називатися індуси, а не мешканці британських островів. А греками - не греки, а мешканці Туреччини і прилеглих країн, вони ж в певний час у Давній Греції займали більше місця, ніж Греція сучасна.
    Дурниці це все - ненаукові і бездоказові.
    Застовпити за собою назву давньої імперії важливо було Петру, оскільки він будував нову імперію. А зараз навряд чи хтось особливо прагне робити з України імперію, тому з точки зору національного інтересу це питання абсолютно неважливе.

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Извините, что поставили в известность...:sorry:
    Вот и предупедите.

12. -Erebus-

Власно я згоден з ТАКою думкою, тому і відповів Fedir Vygovskiy на його зауваженя про то що Київська Русь = сучасна Україна, намалював мапу з якої виразно можна побачити, що це не зовсім так

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Таки Ви, пане Кліберне, виступаєте за чесну торгівлю!? Хм... це дивно для представника Ізраїля! ;)

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тепер дивимося густоту населення і етнічний склад. Або просто рахуємо к-ть князівств на кожній із сучасних держав.
    Для початку - Суздаль, Муром і північніше Новгорода - не слов'яни.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Ключове в таких картах що? Західно-центральна Україна і Білорусь на 100% співпадає з ареалом розселення слов'ян. Південно-східна Україна - колонізувалася вихідцями з центрально західної. А от 80% території ареалу нинішніх росіян - етнічно неслов'янські землі.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пане Erebus, хутенько біжіт до пана Бокарьова, та розтулмачте йому, що Ізраїль не вміє чесно тогувати.:nea:
    Россия покупает снег у Израиля для олимпиады в Сочи

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Это что , нечто исключительное? Насколько я понял,пройдя по ссылке,речь не о снеге всё-таки.Да и не одна Россия эти машины закупила. В чём событие то ?

16. Полковник

Полковник миється в бані

До Бога далеко.
    Их защитить может только Великая Россия.

Россия готова оказать помощь пострадавшим от наводнения европейским странам в случае поступления соответствующего запроса. Об этом сообщил официальный представитель МЧС РФ, передает РИА Новости.
    "При поступлении соответствующего запроса мы готовы к немедленному реагированию как в части проведения спасательных работ, так и поставке гуманитарной помощи", - отметили в ведомстве.
    Ранее сообщалось, что МЧС России готово оказать помощь Европе в ликвидации последствия масштабного наводнения. Телеграммы с предложением помощи направлены главам чрезвычайных служб Чехии, Швейцарии, Германии и Австрии.
    Напомним, в ряде стран Европы из-за выхода рек из берегов произошло крупнейшее за 11 лет наводнение. Жертвами стихийного бедствия уже стали пять человек.

17. Bambook

тоді зовсім нелогічно, що ви пропонуєте таку саму ненаукову і бездоказову альтернативу.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Клята москальня надула щоки i пукае....))

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Никаких событий. Покупайте дальше....

20. -Erebus-

Я мав на увазі, що якщо йти за логікою пана Fedir Vygovskiy, то виходить ТАК, що Білорусія нащадок Київської Русі. Але особисто я так не вважаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)