Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря. Ви киянин. Добре орієнтуєтесь на місцевості.
    Ану скажіть, Грушевського тупік, чи таки має два кінці? А ще якісь підходи позаду лінії ВВ-шників є, чи там силове поле поставлене Дарком Сідіусом?

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Один квартал від Європейської площі. Нерегульоване перехрестя. Наліво - паркова алея, прямо - Грушевського, під кутом праворуч - Музейний провулок, який за музеєм має перемичку на Грушевського. На перемичці - якийсь офіс ригів.
    За спиною "черепашок" - парк, відгалудження Маріїнського (де стоять ригоінваліди).
    Паркан між парком і стадіоном досить високий, але "прозорий" (навіть для гранат). Але хлопці навряд чи зайдуть з тилу. Тоді ж як стадіон - пастка.
    Щодо вертикального кута з горища музею - не скажу, треба придивитися на місці.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тобто логіку Ви зрозуміли.
    Замість того, щоби маневрувати силами і атакувати саме ударні загони беркуту, толпа нападає на живий щит із солдат, прслуживших три місяці, між натовпом і беркутом. І той стоїть. Без зброї, без беркутовського обладунку. Стоїть і терпить.

• Подобається Подобається x 1
  4. avatarwin

хто що чув по відношенні до того , що на Ів.франківщтні вже в багатьої місцях організовані бойові загони.

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Господа, а вам не кажется, что украинцы сейчас бьют украинцев?
    У меня нет потребности кидать булыжник в татарина или мордвина.
    Зачем вы гражданскую войну затеяли?
    Я в последние годы профессионально занимаюсь аналитикой, я знаю, что к добру вы сейчас не идете. Поверьте седому человеку.
    Не ослепьте в злобе.
    озлобление и ненависть - это страшно.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Напишіть Хаму.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Б"ють яничарів. Які то українці? Нормальні силовики-українці мали би повернутися проти кримінальної влади, а не проти власного народу, дітей зелених, злочином яких є те, що вони хочуть жити в своїй державі по-людськи, а не тікати світами у пошуках щастя, журналістів, які для того у цивілізованому світі і існують, щоби від перших рук подавати інформацію, а не бути за це побитими.
    Вітре, ще скажіть, що Ви не знаєте, не здогадуєтеся, що за цим всім, що діється в Україні, стоїть Ваша російська влада. Come on! ;)

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вітре, ще скажіть, що Ви не знаєте, не здогадуєтеся, що за цим всім, що діється в Україні, стоїть Ваша російська влада. Come on!
    И Вы туда же...
    Я - государственный работник.
    Хоть одним словом я когда-нибудь поддержал злочинцев?
    Не ко мне вопрос.
    Просто я противник насилия. Категорически против. Крови не должно быть. Чем я не прав?

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Та я знаю, що не до Вас. Вам ж ще працювати треба, а не вилетіти з роботи на старості літ.... ;)

Але Ви ж запитали

Хіба це люди затіяли, чи форумляни? Чи вони винні, що їм вже терпіння скінчилося і вони далі не можуть миритися з бандою при владі? :sad:

І я проти. І українці теж. Хіба це неочевидно? Адже вони з листопада стоять мирно-терпеливо на Майдані? о_О І що вистояли? Що банда, замість щось робити, починає людей калічити? о_О

10. Un.Known

Пишіть Януковичу.

11. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Борісе, Ви вже мені не першого разу погрожуєте... ось цікаво Ви такий сміливий лише в інеті чи і в реалі теж?

Борісе, якщо там дійсно були повністю сфальсифіковани вибори, то чому штаб Юлі не подав у Верховний суд, як свого часу зробив пан Ющенко? Певно не бачили сенсу...
    А хто розподіляє кого куди віднести? Особисто Ви?

12. avatarwin

13. morze

morze Well-Known Member

- закрите маскою, протигазом і каскою!

14. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Яка війна? Про що Ви?
    Кримінальна влада зрослася з правопорушними органами. Б’ють ментів? Все правильно роблять. Б’ють тітушко-кримінальні елементи? Все правильно роблять.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Это точно.
    Знающие фахивцы говорят, что одним из автобусов, который вывозил майданутых на Майдан из Радехива, управлял лично В.В. Путин.

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Да.
    Сегодня траурный день для всего прогрессивного человечества.
    Ровно 90 лет назад не стало Величайшего Человека Вселенной.

Останнє редагування модератором: 23 січ 2014
  16. avatarwin

17. Полковник

Полковник миється в бані

Из данного списка будете оплакивать только Товарищей Ленина В.И. и Сталина И.В.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

19. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

І Путін же головний спонсор ВО "Свобода"! ;)

20. Un.Known

Якесь ускладнення?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)