Справжнє обличчя Росії (5)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Boris_Kiev, 30 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

С Россией в светлое Евразийское будущее!

• Подобається Подобається x 3
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

То правда?

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А чого дивного? Свастика це символ вічності. Ось вони й сподівалися, що РСФСР буде вічно. Помилились...

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Недавно в ґугл закинув фотку,не сподівався такого ажіотажу...:)))

Гускоязичні,як показились.:haha:
    Такая абіда за гОдіну...:cry:
    Такоє прєзрєніє к праплачєнним галіцаям с бєндєравцами.:ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Судячи по коментам до тої фотки,рассєянє,в більшості виглядають отак.

• Подобається Подобається x 2
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

7. Romko

Гордість постсовдепії,гордість гускагаміга.І вони закликають нас,щоб ми гордились тим з ними.

http://youtu.be/JHnh6VrpZpM

8. Romko

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Но вообще то не было такого фронта в Гражданскую войну

12. Pedro

13. Romko

• Подобається Подобається x 5
  14. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нєа ... це саморобний знак, вироблений "за мотивами" емблеми калмицьких та башкирських загонів більшовиків, які носили свастику 18-20 роках коли нацисти ще не думали з'являтися, тобто ця свастика виключно "буддистська" і до кращого друга свідомих - А.Г відношення ніякого не має ...

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

да уж конечно, вот так вот и неизбежен ... новина формату "США - останні роки до краху"

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

по кістках не тре скакати ...

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

17. Pedro

А хто, властиво, скаче? Я по-перше, запостив інформацію, по-друге, натякнув що чекає українців по мірі зближення з Імперією зла. Я співчуваю невинним жертвам, але в Росії є головний скакальщик по кістках - психічнохворе дуче.
    Коли я дивлюсь кадри хроніки з виступів Гітлера, я дивуюсь, як мудра німецька нація могла допустити до влади такого дурня.
    Але він в порівнянні з Путіним - це вершина мудрості інтелекту. Бо дурнішого від Путіна важко собі уявити. Те вже таке дурне що дальше нікуди.
    І трагедія росіян, що йому оті всі смерті абсолютно до одного місця і на жаль їх буду все більше і більше якщо час правління того шизанутого гномика буде продовжуватись.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

це загально світова тенденція ... [​IMG]

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

чогось Вас від "Імперії добра" не відштовхнули ні лондонські теракти, ні гамеріканські, чи їх не було? ...
    дурня? з'явись сьогодні такий дурень Ви б побігли за ним підстрибуючи, гадаю що я б теж: "айн Фольк, айн Райх, айн Фюрер", зовсім не дурень, загрався - так, але не дурень ...

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

наразі варіантів нема, Росія це Росія, від часів створення до сьогодні суттєво нічого не мінялося в державному управлінні, єдина жорстка вертикаль влади, і завжди тиран, Горбачьов та Ельцин показали до чого призводить спроба плюнути на ці традиції ...

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

В західній Європи діють закони і правоохоронні органи, на відміну від РФ.

---------- Додано в 16:57 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Скільки їх було? Один в Лондоні і три в штатах? В Росії кожен місяць по декілька терактів.

20. Gron

Gron тафгай

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)