Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Та Вы шо?!
    Свободовцив, як патриотив Украины, нэ можна вбываты ни в якому рази!
    Хай хабари бэруть, хай там трошкы якогось пэнсионера поб'ють!
    Алэ ци хлопци мають буты нэдоторканымы!
    Бо дужэ вэлыки патриоты нэньки - Украины!
    Воны ж сами про цэ кажуть!

---------- Додано в 08:06 ---------- Попередній допис був написаний в 07:47 ----------

Поскольку тема этого раздела - настоящее лицо России, позволю себе выложить интересный на мой взгляд материал о современной России..
    Какой её видит обычный россиянин..
    http://marina-yudenich.livejournal.com/875468.html?page=3#t34951884

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І додав....

• Подобається Подобається x 2
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

На відміну від холуїв сходу, які моляться на ПР і Януковича, у нас такого немає.
    Навіть якщо VasMT візьме автомат і буде робити атентат виключно з Свободівцями (чи іншими помаранчевими) які тут порушують закон - я буду тільки за.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє, нє...
    Якщо вже і робитиму, то не З свободівцями, а свободівцЯМ...
    Але ні... Навіть і їм не робитиму.
    Я старий хіпі-пацифіст.

• Подобається Подобається x 5
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я це і мав на увазі.

6. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Без штампів і ярликів
    ...безграмотною, бо в російській мові слово інженер пишеться через літеру "е";
    Тобто психологія людини 30-х років...

..це громадянська війна, яка триває майже 20 останніх років..."

Шановний,де відповіді на запитання, що це за безлад?
    Нагадаю їх:
    1.Чи є на Ваш погляд достатньо підстав вважати теріторію розташовану на півночі від Київської Руси, а це відповідно до історичної хронології: Московське князівство(царство), Російська імперія, Радянська Росія та Російська Федерація - "руссю", а мешканців зазначених державних утворень "русскими"/ "руськими"?(версія панів К.Цукермана, Овечка, Кухар щодо існування докиївської Русі, очевидно потребує великого доопрацювання і додаткових доказів, в цьому рядку стоять й такі історики, як М.М. Карамзін. С.М.Соловйов, В.О.Ключевський)
    2. Якщо уважати, що слово "русский" пішло від "Київська Русь", або як в сучасній Росії зневажливо залишають "Київська" за дужками і кажуть "Русь,"чому в слові "русский" зник м"який знак і з"явилася друга літера "с", чи є цьому поясненя в російській мові?
    3.Порівняйте та розкрийте суть величі Російської імперії з Візантійською та Римською (місця заснування понять відповідно православ"я та закону і порядку)
    p.s. Приємно було відповідати на "бойові перемоги" Росії від монголо-татар і до Другої світової, фото: Г.К.Жуков; Ю.О.Гагарін; Л.М.Толстой;Таємна незнайомка - вибачте її не ідентифікував.
    Отже чекаю відповіді на вже застарілі запитання. Приймаються як завжди:фото, відео. Інакше Вам буде публічно зараховано:flag_of_truce:?? Дякую.

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Зіпсований телефон і радянський гумор:)

7. FourA

Благодарю Вас за указанные в цитированном мной тексте грамматические ошибки, но обращаю Ваше внимание на то, что этот текст писал не я...
    Сам я, как правило, не делаю ошибок.. Максимум - при наборе текста могу нажать не ту клавишу...
    Года два назад я ради интереса проходил тест на одном из сайтов по русскому языку... Надо было ответить на заданные вопросы - какую букву надо употребить, слитно или раздельно написать не-, какой род употребить при согласовании существительных.. Вопросы шли по возрастающей степени сложности, всего было порядка 50 вопросов..
    Поскольку я не спешил при заполнении данного теста, описок при наборе я не делал...
    В конце концов я получил резюме: "Вы уникальный человек - не сделали в тесте ни единой ошибки и ответили правильно на все вопросы... Вы либо недавно готовились к экзамену по русскому языку для поступления в вуз, и с Вами занимался очень хороший репетитор, либо Вы сами являетесь репетитором по русскому языку и грамматике...
    Либо Вы очень хорошо знаете русский язык"...
    Не сочтите за бахвальство, что я процитировал приведенную характеристику на прохождение теста, но я всегда писал практически без ошибок...
    Так что - я лишь скопировал текст, и не посчитал нужным его корректировать...
    Но всё равно - спасибо Вам за перечисление ошибок в цитированном тексте...
    На мой скромный взгляд, грамматические ошибки в тексте не влияют не его содержание и смысл...От этого он не становится неверным...
    На Ваши "исторические" вопросы я не собираюсь давать ответы..
    Тут ситуация примерно такая же, как с изобретателями вечного двигателя.
    В 1775 году Парижская академия наук приняла решение не рассматривать заявки изобретателей вечного двигателя..
    Ни одно научное учреждение мира не отвечает на письма, в которых приведены проекты и чертежи вечного двигателя..
    С Вашими историческими вопросами дело обстоит абсолютно аналогичным образом...
    Я не рассматриваю и не отвечаю на вопросы последователей и сторонников фолк-хисториков..
    Тем более - украинских..
    Если Вам нравится этот жанр, то это Ваше личное дело..
    Я этим заниматься не собираюсь...
    Что лично Вы мне "зарахуете" - меня не трогает и не беспокоит нисколько..
    З повагою!

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

А Ваши холуи на кого и на какую партию молятся?
    Или - Вы скажете - у нас нет холуёв, и мы - свободные люди, не молящиеся никому?
    Тогда я спрошу - почему же у вас во власть всегда выбирают людей явно неофашистских взглядов, крайне радикально настроенных националистов?
    Вы будете меня убеждать, что они никакие не фашисты, что национализм - это хорошо..
    А я буду Вас слушать, и думать про себя - лучше уж нехай будет Янукович!
    Так что - як то кажуть - звыняйте!

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні на яку
    Звичайно
    А чому в Ізраїлі майже всі партії радикально націоналістичні? Раз вибирають - значить мають на це право.
    Та я й не сумнівався що Янукович. Щоб в Донецьку та й за когось іншого були... вже он десяток років мешканці Донбасу голосують за ПР і її представників. І нічого, он стадіон построілі, Боря Колєсніков хундай організував... Файна партія. Цікаво тільки що люди які вже п'яті вибори поспіль голосують за одну й ту саму партію, ображаються коли їх називають холопами і тєрпіламі. Тут же справа не в тому щоб ви голосували за Ющенка чи Юльку чи Свободу. Справа в тому що ви як альтернативу, обираєте саму гіршу партію з усіх можливих. Он Дальневосточник, який до ОУН і НАТО ставиться мабудь так само як і ви, але чомусь йому досить розуму не голосувати 'назло і протів бендеровцев' за Януковича. Якби ви не були тєрпілами, Янукович би пролетів на сході так само як Ющенко в 2010 з його 5%. Але тєрпіли голосують за свого пахана, мотивуючи себе тим що альтернативи немає, і якщо не Янукович - то наступить негайна біда від солдат НАТО/бойовиків УНА-УНСО/ще когось. Радує один момент. Ті нововведення, які уряд не ризикує вводити по всій Україні, вводять у Донецькій області для експерименту. Як от оптимізація шкіл та лікарень.

9. VasMT

Не вірте пАмаранчовій пропагані.
    Візьмемо статистичні дані.
    Загальноосвітні навчальні заклади (рік - кількість ЗНЗ - кількість учнів - кількість вчителів, тисяч)
    2004/05 - 21,7 - 5731 - 547 Тяжкое наследие кучмівського режиму.
    2005/06 - 21,6 - 5399 - 543 (-0,1; -332; -4,0)
    2006/07 - 21,4 - 5120 - 537 (-0,2; -281; -6,0)
    2007/08 - 21,2 - 4857 - 531 (-0,2; -263; -6,0)
    2008/09 - 21,0 - 4617 - 524 (-0,2; -240; -7,0)
    2009/10 - 20,6 - 4495 - 522 (-0,4; -122; -2,0)
    2010/11 - 20,3 - 4299 - 515 (-0,3; -196; -7,0)
    2011/12 - 19,9 - 4292 - 509 (-0,4; -7; -6,0)
    Як бачимо, динаміка стабільна. Без різких коливань.
    Так що освіту і пАмаранчові не жалували, разом із Вакарчуком.

Що ж з охороною здоров"я?
    рік - к-сть закладів - кількість ліжок, в тисячах
    2004 - 2,9 - 451 (за клятого кучмізму)
    2005 - 2,9 - 445 (0; -6)
    2006 - 2,9 - 444 (0; -1)
    2007 - 2,8 - 440 (-0,1; -4)
    2008 - 2,9 - 437 (+0,1; -3)
    2009 - 2,8 - 431 (-0,1; -6)
    2010 - 2,8 - 429 (0; -2)
    2011 - 2,5 - 412 (-0,3; -17)
    Як бачимо динаміка скорочення була стабільною
    Тобто кількість ліжок зменшувалась із збереженням кількості лікувальних закладів.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

По медзакладах 2011-й рік вирізняється. Навіть дуже.

По школах - так, динаміки не видно. Але візьмемо по областям.
    Дніпропетровська і Донецька. Області які дуже подібні.
    Дніпропетровська - зараз 98.29% від рівня 2009/2010
    Донецька - 95.82% від рівня 2009/2010

11. FourA

Не забывайте, пжлст, что людей становится меньше.. И детей тоже...

12. FourA

Я ожидал такого Вашего ответа.. Я не смею сомневаться в Ваших словах, что вы не молитесь никому, и что вы свободные люди..
    Если можно, ответьте на такой вопрос..
    Вот в Донбассе мы часто слышим о митингах и протестах шахтёров, рабочих разных предприятий, простых людей против тех мер - в основном местной власти, которые не устраивают людей..
    Я сам помню, как в 2006 году шахтёры перекрывали железнодорожные пути, потому что им задержали зарплату.. Могу привести много подобных примеров.. Сам я лично добился от властей, чтобы дорогу, проходящую по нашей улице, заасфальтировали и привели в порядок.. Я не устраивал демонстрации, я просто сумел нажать на власть и добиться того, чтобы они это сделали..
    Раньше по нашей дороге было невозможно проехать - она ремонтировлась последний раз чуть ли не при Сталине..
    После моего обращения сначала проложили асфальт только до моего дома (!) :mocking: потом продолжили по моей стороне улицы, а к 2012 году заасфальтировали и противоположную часть улицы через трамвайные пути..
    А сколько раз и как протестовали жители Львовской области против своей местной власти?
    Они что у вас - самые хорошие, так о вас заботятся, наладили вам счастливую жизнь и привели в полный порядок ваши дома, улицы и города? Вы ими очень довольны?
    Я что-то не читал о массовых выступлениях жителей Львова и области против местной власти..
    Может, я неправ?

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковник традиційно баниться?
    Хто би з росіян прокоментував - чому у "Крысёнка" (Путі) очі якось дивно з"їхали?
    Моя дружина помітила у новинах. Минулого разу я питався - чому в нього змінився ніс - Полковник услизнув від відповіді.

14. Romko

Ніхто й не сумнівається.

Весь елєкторат в одном ліце

15. Fedir Vygovskiy

І покращення вже сьогодні.

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

Як кажуть: поки сам себе не похвалиш ніхто це не зробить.

Але в фізиці за останніх 50 років маємо масу винаходів і це норма і ні у кого не викликає обурення чи дивних запитань, незгод.
    Якщо історик М. М. Карамзін на початку XIX століття був відвертим, коли писав у передмові до своєї «Історії…»:
    «… Історія, кажуть, сповнена брехні: скажімо краще, що в ній, як у справі рук людських, буває доважок брехні, однак характер істини завжди більш-менш зберігається, і цього досить для нас, щоб скласти собі загальне уявлення про людей і діяння…» [1.том 1, с. 18]
    То що, ніяких обов"язків людини, щодо переписання історії? Хоча б по О.Уайльду?:)
    Дійсно, багато хто з нас вихован на ідеології радянської історіографії, я не є виключення, але зіставляючи оголені факти історії, давайте спробуємо зробити правильні (свої) висновки навіть спираючись на оповіді тих істориків, які створили міфи (хай буде правільну історію) "деражви Російської".

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Театр абсурду.

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так я ж спєцом взяв Дніпровську і Донецьку області. Де майже однакова вікова структура населення.
    В тому то і справа що нічого не слишим.
    вчорашнє
    http://zik.ua/ua/news/2013/01/24/390218
    позавчорашнє
    http://zik.ua/ua/news/2013/01/24/390025
    ...

17. Fedir Vygovskiy

Панове, згадаймо, як московська партноменклатура "золотого застійного періоду" полюбляла вихвалятися цифрами й таблицями "добробуту" радянських людей по кожнім році й п"ятирічці?
    Доки не змінемо в собі систему цінностей доти наше покращення так і залишеться на папері, а ми з думкою: На якій тій станції ми комунізм проїхали?:)

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

:flag_of_truce:
    .."Звісно, я — молоде-зелене — обурився:
    навіщо витрачати гроші на зустрічне переміщення молодих фахівців, відправляючи одних із Дніпропетровська в Новосибірськ, Хабаровськ, Казахстан і на Далекий Схід, а інших — з Новосибірська, Москви й Ленінграда в Україну? Безглуздя в державному масштабі!Аж ні! Виявилося — у Москві все було продумане до дрібниць. Про це мені повідомили у союзному держплані в часи перебудови. Той керівник був відвертий до цинізму. Можливо, далася взнаки й мода часу, коли вважалося природним уразити «глобальними думками» будь-кого, хто приїжджав у Москву.
    Він сказав приблизно таке: Партія поставила завдання створити єдиний радянський народ, і держплан зобов'язаний був виконувати це завдання. Що в цьому незрозумілого? Народи повинні асимілюватися в єдиний радянський народ, для цого слід освічених людей вилучати з однієї республіки й спрямовувати в іншу, де їх бракує — доповнювати з Росії.
    — Виходить, що радянський народ сформується шляхом зросійщення інородців. Але ж це позначиться і на російському народові, — заперечив я.
    — Дурниці! — відрізав держпланівець. — Нації як такі — відімруть. І дуже швидко. Погляньте на Сполучені Штати, і ви все зрозумієте.."

Джер. В.Б.Білінській, "Країна Моксель, або Московія". книга 1 стор.1.:)

---------- Додано в 12:50 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Абсолютна згода. В Україні й досі бути українцем - небезпечно

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

"..Можна навести сотні прикладів шовіністичної поведінки росіян, які навіть не звертали уваги на свої слова та дії. Вони вважали їх правомірними й незаперечними...":)

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

З тієї ж опери.

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Л.Глібов
    На той раз суддями були

Якіїсь два Осли,

Одна нікчемна Шкапа

Та два стареньких Цапа —

Усе народ, як бачите, такий

Добрячий та плохий.

За стряпчого, як завсігди годиться.

Була приставлена Лисиця...

..
    У річці вражу Щуку утопити!

— Розумна річ! — всі зачали гукать.

Послухали Лисичку

І Щуку кинули — у річку.

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

Апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури Києва та повернув кримінальну справу за фактом загибелі студента Ігоря Індила на новий судовий розгляд.Сподіваймося, що буде встановлено істину.
    Більше читайте тут: http://www.unian.ua/news/549055-spravu-studenta-indila-povernuli-na-noviy-sudoviy-rozglyad.html

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

п. 2.6.Правил: Заборонено відхилення від теми (оффтоп), беззмістовні повідомлення (флуд)

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Давайте, конкретно о каких мифах идет речь

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Я закончил МИСИ (Макеевка) в 1978 году, на нашем курсе было 75 выпускников. Распределение: 2 места в Москву (наладчики по всей стране), Буденновск, Новосибирск. Остальное Украина

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

ОУН сотрудничала с немцами с самого начала своего существования

19. VasMT

И до конца существования Рейха...

• Подобається Подобається x 4
  20. Romko

Клас...посміявся...:haha:
    О...а оту казку читали?

Статус теми:
Закрита.