Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще смішні російські журналісти на наших ток-шоу. Починають свої емоції описувати він справжнього політичного життя, з таким захватом, наче кисню обнюхалися. Але все-рівно тримаються на позиції консультанта: "Поехалі ми раз в бендеровское гнездо - а там...".

2. tropico

tropico Well-Known Member

Клоун, шо по сущєству. В Україні не садять за танці в церкві на три роки (в нас є фемен - в вас би їх розстріляли). Гундяєви не забирають власність у дитдомів, лишаючи дітей на смерть. В церквах не знаходять борделі. Літаки не падають чуть не кожен місяць. Цей список можна продовжувати ще досить довго, але я сумніваюсь що твоя сущність це сприйме.

більша половина того що відбувається в росії кожен день в україні неможлива

3. forester

forester Well-Known Member

Я сказал то что сказал. Давайте без домыслов, какие вы, украинцы, очень любите.

Будет или нет - не знаю. Но это было - точно!

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не вчи тата діти робити. Второпав?

5. forester

Клоуна поищите в зеркале. Общаться с хамских позиций мне не интересно. Вам этого я, разумеется, запретить не могу. Так что, Вам закон не писан.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді не зрозуміла причина вашого тут місцезнаходження.

7. forester

Значит без домыслов не получается? Бывает...
    А детей можете делать любым способом, мне на это....

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

Поиск адекватных собеседников. Андестендт?

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

8. tropico

Твої собєсєднікі уже давно в землі гниють.

9. forester

10. tropico

Знаєте як в інтернеті називають таких як ви в даній ситуації? - Слітий пєтушок.

11. forester

Н-да. Вы на адекватных уж точно не тяните....

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не фіга не андестенд. Я б спробував ближче до Рязані. Шанси сильно зростають.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Було, було. Москалі-турки-москалі-поляки-москалі-фашисти-москалі-данєцькі.
    Польща, Германія, Туреччина достатньо цивілізувалися, живуть своїм життям, від контактів з такими - позитив і взаємна вигода.
    Проте ... ... ну самі розумієте.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Точно співбесідників? Чи "слухачів" і "піддакувачів"?

14. tropico

Джіфка, яка точно передає ваше перебування на цьому форумі:

15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Итак, Форестер, вы попробовали аморфно-толерантный форум Остров, уже узнали, что такое Львовский, теперь бы вам еще побывать на Харьковском и Одесском форумах.
    И вот после этого мне бы было интересно с вами поговорить, чтобы узнать, так уж сильно отличаются островные "русофобы" Гранд и Прокоп от среднестатистического украинского гражданина в его отношении к России и останется ли ваша вера в то, что большинство украинцев любят Россию, непоколебленной.

16. forester

Не знаю и знать не хочу. Тюремный сленг, проникший в интернет мне не интересен.
    Вам интересно, Вы и изучайте, вслед за Вашим президентом. Будете с ним на одном языке общаться.

А Вы считаете, что на этом форуме свет клином сошёлся? Однако Вы через чур высокого мнения об украинских форумах...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну все, давай досвиданья?

18. forester

Забыли австрийцев и венгров.

Нет. Ни слухачей ни поддакивающих мне не нужно. Я готов выслушать совершенно противоположные моему мнения, но в адекватном, а не хамском виде. А на хамство.... сами знаете.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Aорестер, справді, невчасно Ви зайшли на ЛФ. Вашу особисту думку усі вже знають, нічого нового, рівень проповідей - на трійку з плюсом. Може досить?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, в цих взагалі шанси стати Європою - нульові.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)