Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

2. forester

forester Well-Known Member

Так таких как Чаки и среди русских хватает. Только тут таких всерьёз не принимают.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я сприймаю. Попри деяку різкість, людина діло пише.

4. forester

А могла бы эта "людина" с той же резкостью писать об Украине? Ну, скажем, о ваших новоявленных героях, или о вашей придуманной истории? Вот тогда бы мы и обсудили "дело" от этого "людины". А то, знаете ли, какое-то странное у него мировосприятие...

5. Boris_Kiev

Це для Вас вони "новоявлені". Я знав реалії ще з дошкільних років і як не дивно - завжди знаходив однодумців серед людей різних соціальних прошарків.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я би попросив трохи ввічливіше. Ви тут не на скотобазі в Рязані.

7. forester

А где и в чём я нарушил правила поведения?

Да ради Бога. Я всегда считал плюрализм положительным явлением. Плюрализм, но не русофобство.

8. Boris_Kiev

Коли совєтський союз вперше почув це слово вд Горбачова, більшість хабітантів вважали, що воно - однокорінне зі словом "плювати". Більшість росіян досі так і вважає.

9. forester

Меня больше всего тешит когда недоевропейцы начинают вещать от имени россиян.
    Давайте вы уж сами за себя отвечайте, а мы ответим за себя сами.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знайома риторика. Untermensch кажете? Ну добре хоч так. Кацапня ніколи не належала до європейців, навіть з префіксом -недо.

11. tropico

tropico Well-Known Member

Мабуть, своїм народженням.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Золоте правило кацапотроля - "мороз не раз меня спасал".

13. forester

Нет, не скажу. Вы такие же как и мы недоевропейцы. Не в генетическом, а ментальном плане.

Кацапня, хохляндия... всё одно. Ни тем не другим никогда не быть европейцами и с этим нужно смириться.

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Мабуть, мабуть. Ни чем, в этом плане от Вас не отличаюсь. Так что терпите, скрипя зубами...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, дякую за експертну оцінку. Тому і намагаємось відірватись від вас років з триста.

15. tropico

tropico Well-Known Member

Вже пішла стандартна кацапська маячня.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, всє мі єдінай народ, мать гарадов рускіх...

17. forester

Это не экспертная оценка, а сугубо моё мнение.

Ну, да. Со стороны Ваши потуги хорошо видны. С Россией Украина претендовала на ведущие позиции среди европейских держав (если верить листовкам вашей "РУХ"), а став самостийной зачахла как выдернутая из земли крапива.
    Так что песни "про триста рокив", сугубо для украинских ушей.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Попи***ть, товаришу, а я послухаю. З Україною Росія (зверніть увагу на правильний пріоритет) має шанси стати Європою. А без України це просто найслабша країна Азії. В якості молодшого брата можете поюзати абхазів, вони ведуться.

19. forester

Ага. Значит возражений по существу нЭма? И правильно...

Ещё раз: Ни Украина, ни Россия не имеет ни малейшего шанса стать европейской страной. Ни при каких условиях. Это нужно осознать и с этим нужно смириться. Двадцать лет автономного плавания Украины и России тому подтверждение.
    Но мечтать об этом не возброняется.

20. Boris_Kiev

Ви хотіли мабуть сказати "Росія з експлуатованим васалом Україною" претендувала...?
    Перепрошую, давно вже час забути заїжджений штамп про "спарку Росія+Україна". Самі розумієте - цього не буде ніколи, ні в якому форматі.
    На одному технічному форумі якийсь провінційний росіянин ляпнув "Украинці, возвращайтесь в лоно. Погуляли и хватит".
    Я йому пояснив, що "лоно" це дослівно "*****" (ну... нехай вагіна). І його заклики "українці, ідіть у ***** звучать навіть не смішно. Він таки зрозумів. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)