Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

Знову попка пригоріла у сірьожі :)))

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що ж там не сподобалося.
    Я читаю Лєбєдєва і Варламова, про Москву шо пишуть, критика не менш жорстка
    І нічого там нікому не пригорає, бо то їхня сумна реальність. А тут вже випендрюються :)

3. tropico

О, згадав якраз вчорашній пост-фоторепортаж з порівнянням громадських зон в США і в Православній:

А вот пример общественной зоны в Омске. Это самое лучшее место в городе - река, старый парк. Что еще нужно, чтобы здесь создать нормальную зону для жителей? Желание. Когда я здесь гулял с представителем горадминистрации Омска, он мне рассказывал, что не стоит ничего делать, так как все сломают, украдут, будут бомжи пиво пить и т.д. В общем, народ у нас плохой.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

П.С. Чимось Північну Корею нагадує - пустота, руїни, униніє і ніякого шансу на нормальне майбутнє.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Звичайно що не європейці. Азіати теж бувають різні: китайці, наприклад, у потягах перевдягаються у піжами (дрес-код такий). Майже як англійці, які подорожують у клітчастих "дорожних" костюмах.

5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Если я себе позволю сотую долю написать об украинцах того дерьма фашизоидного , которым так усиленно испражняется Chaki , у Вас не так ещё пригорит

6. tropico

Це російська обиденність, яку ви поїдаєте кожен "божий" день і просите добавки.

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Chaki , я смотрю , вы решили форум превратить в свой сортир ? Ну-ну

8. forester

forester Well-Known Member

Это что? Электричка Житомир-Киев?
    Не, как у вас у нас так не будет...

9. tropico

Дитячий садік від тупеньких кремлєботів.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Ароматизований поїзд Рязань - Москвабад

10. forester

Не свистите. А то я в электричках до Москвы никогда не добирался...
    Эти фотки только для украинцев могут быть откровением. Им и расказывайте страшилки о поездах "Рязань - Москвабад". А мне не надо. Я в теме.

Судя по внешнему виду пассажиров поез "Крым - Винница".

11. tropico

Вплавь? З ними?

12. forester

Да что Вы мне всё снимки с Украины суете? Нравиться? Любуйтесь сами!

13. tropico

14. forester

Ну, конечно. По фотографиям и не скажешь, что на Украине, что в России

15. tropico

Не знаю де це на Україні, але в Україні православних ідіотів на порядок менше. А так як росія це країна ідіотизму, то люба абсурдна картинка з вірогідність 99.9% звідтам.

Наприклад рускє коп знайшов свої корні. :)

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Як кажуть самі росіяни - угадай страну по фотографии :)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

17. tropico

Ото 100% полкан був :)))

Доречі є такий блог http://uralvtg.tumblr.com/
    Там агонь :haha:

18. forester

Хе, хе. Это Вы православным идиотам у себя на Украине впаривайте. Но не мне.

Чаки, не смешите народ. На Украине идиотов ничуть не меньше, если "ПР" и Янукович у вас в лидерах.
    Вы можете тут расстроить свой стул от натуги, но Украина и Россия - близнецы-братья. Или сёстры, тут уж кому как нравиться.

19. tropico

Це заслуга проросійського тупого населення із східних регіонів, не здивуюсь якщо у вас там якісь є родичі. Яблуко від яблуньки...

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Справді. Половина з його "балів" - це ідіоти, які прийшли і проголосували. Друга половина - це пофігісти, які не прийшли, але за них все одно проголосували. Нажаль так.
    Проте все одно "лідер" набрав (згідно даних ЦВК) менше 50% - безпрецедентно для Європи! А скільки насправді - здогадайтеся самі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)