Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Попав - і добре, хочете під кожного компромат? В мене жінка з небагатої родини, але теж попала на рік навчання ще у школі.

А де ви жили?

Я маю на увазі що православно-путінсько-сталінський патріотизм нічим не підкріплений, крім досягнень позаминулого покоління.

• Подобається Подобається x 1
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Нет , зачем же сразу компромат?Не переводите стрелки.
    Вот видите , из небогатой семьи.Но ведь попала туда не за красивые глаза или за ночёвку с директором школы,верно? Видимо таки за знания попала...А где она их получила? Значит "батьківщина" всё же что-то дала , не так ли?
    Я уже притомился анкету каждому приходящему пересказывать , не поленитесь сами поискать

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І на тому дякуєм, але "что-то" далеко не всіх задовільняє.

Та і так ясно шо з Донецька.

4. manur

manur Well-Known Member

А ще ближче були : меря, мещеря, весь, мурома (це назви етносів, від яких на даний час сліду, практично, не залишилося).
    Дійсно слов"янами можна називати населення від Новгороду до Смоленська. Далі на схід слов"ян НЕ БУЛО!!!
    Ще слов"янами були, на мою думку помори. Вони, скоріш за все від новгородців пішли (помори, це ті, які в Архангельську живуть і в околицях тих. Помором був Михайло Ломоносов. Згадайте, що сам себе він називав таки не "Михаїл", а таки "Міхайло"). Видать, форма імені "Міхаїл", це вже внаслідок впливу татарської чи якоїсь з угро-фінських мов.
    До речі, 25 % російських дворянських прізвищ мають татарське коріння. Приклади : Достоєвський, Тургенєв…

Там, де зараз місто Москва, завжди були землі народів меря і мещеря (чи не по Москві-ріці і проходив "кордон" між цими народами).
    Ще в середині 19-го століття в 100 км. від Москви були села, де населення НЕ РОЗМОВЛЯЛИ російською мовою (мається на увазі, що не французькою чи голландською вони розмовляли))))) а своїми рідними мовами.

До речі, щодо назви ріки "Москва". Склад "ва" в перекладі означає вода. Причому, в перекладі саме з угро-фінських мов. Прошу назви інших "расєйських" рік : Нева, Сява, Протва, Сосьва, Чусова(я), Лобва, Сылва, Обва, Юсьва, Лысьва, Косьва, Нейва, Лозьва, Колва, Сюзьва, Кожва, Кушва, Сива, Утва.

А щодо народу ерзя, то є люди, яких знають всі (майже), але ніхто (майже) не знає, що ці люди є ерзя, або в більшій мірі ерзя, ніж росіяни :
    Чапаєв Василь Іванович
    Кадишева Надєжда
    Русланова Лідія Андрєєвна
    Сафронов Нікас

5. kitana

kitana Banned

Та пацан просто сноб.

Таких життя швидко обламує. Але нехай йому пощастить.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цікаво, сноб, це як комплімент? Бо не бачити різниці - це патологія головного мозку, не інакше.

7. kitana

kitana Banned

Справа не в тому, що він різницю бачить, її всі бачать.
    Справа в тому, що цей пацан, нічого в своєму житті не зробивши, виставляє себе ідіотом - мовляв ви всі бидло, я не можу з вами жити.
    Він це мамі своїй написав?
    Таким людям в житті складно, якщо вони не стають циніками. Це людина-пустьішка. Хіба що на молодість списати (або на тролення :) ).

А "сноб" - це не комплімент.
    Сноб це сноб

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я розумію його, бо величезна кількість людей все що він описав вважає нормою.

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

BTW Міхаїл - то з церковно-слов'янської, що з нею християнизувалися народи РФ.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це таке написано, фіг поймеш. Переважна більшість наших імен - грецько-візантійського походження.

11. аксакал

Це тому що бовкнув вголос секрет Полішинеля? А між тим, лікування починається (а може і не початись :sad: ) з правдивого опису хвороби, діагноз називаеться.
    Тому додаю вголос: ця хвороба притаманна всьому СНД.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Установили у нас бесплатные таксофоны. Подходишь и звони кому хочешь бесплатно. Сволочи. Нет?

13. аксакал

І на мобілки?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, полковник відкинувся.
    Натякаєте шо в вас крутіші таксофони, ніж в Америці?

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

16. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Это преступление против Батькивщины. Эти кангары в Зеленоградских автобусах кондиционеры зачем-то установили! Как я был возмущен!
    Рад, что Вы вновь с нами.

• Подобається Подобається x 4
  17. аксакал

Дорогеньки росіяни, боріться проти законів про харасмент і ювенальну юстицію, бо наші бовдури все-все мавпують!
    "Присутствуй в нашем законодательстве понятие «харрасмент», думаю, мужчина обошел бы меня за три километра, потому что все мы знаем о том, как прекрасно американские барышни умеют зарабатывать деньги на мужчинах, которые сделали им не вовремя комплимент или даже слишком восхищенно посмотрели. Не стал бы он связываться, хоть под град я попади."
    http://svpressa.ru/society/article/59182/

"В Государственной Думе состоялось первое чтение законопроекта о социальном патронате. Произошло это несмотря на многотысячные акции протеста в разных регионах страны. Против введения ювенальных технологий собрано почти 150 тысяч подписей. Активно выступили против проекта многие политики, ученые и деятели культуры. Однако депутаты сочли более убедительными доводы создателей документа...

Международные фонды получили доступ почти во все кабинеты российского правительства. Проталкивают законы, не считаясь ни с нашим законодательством, ни с нашей Конституцией. Семью – опору российской государственности, пытаются разрушить изнутри. Разрушить под лозунгом «Равенство и братство»: права ребенка равны правам родителей. Однако права – это не ожерелье, это хомут. Их может получить лишь тот, кто способен обеспечить: волей, заработком… На ребенка взвалили кучу прав! Ювенальной ножовкой от него пытаются отрезать маму и папу. Пытаются превратить в доносчика."
    http://svpressa.ru/society/article/59116/

18. Полковник

Полковник миється в бані

Я не знаю как в Америке. Я рассказываю про Москву.

• Подобається Подобається x 3
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я переживаю що можуть відірвати трубки. Або завантажити в машину і відвезти додому.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

У Бурятії проводиться розслідування обставин смерті інспектора ДПС, тіло якого було знайдено в неділю у лісі.

За попередніми даними, поліцейський застрелився через те, що збив на дорозі дитину.

Як повідомляють в регіональному управлінні СК Росії, напередодні ввечері інспектор, перебуваючи на службі, повертався після вечері у відділення поліції в селищі Усть-Баргузин. Проїжджаючи по одній з вулиць, водій збив семирічну дівчинку. В результаті ДТП дитина отримала травми голови і перелом кінцівки.

Поліцейський доставив потерпілу до лікарні. Після цього він пішов у ліс, розташований біля селища, де наклав на себе руки, застрелившись зі службового пістолета.

Співробітники поліції регулярно стають винуватцями ДТП з наїздом на пішоходів, у тому числі зі смертельними наслідками. Один з останніх інцидентів подібного роду стався в місті Урюпінську Волгоградської області десять днів тому. Тоді дільничний уповноважений районного відділу поліції в стані алкогольного сп'яніння на особистому автомобілі Volkswagen Golf перевищив швидкість і, не впоравшись із керуванням, наїхав на 71-річного пішохода. За фатальною випадковістю потерпілим виявився його рідний дід. Від отриманих травм літній чоловік помер на місці події.

шо значить збив?
    діти мають властивість вибігати прямо під колеса
    зле він зробив шо вкоротив собі життя, не подумавши про своїх дітей
    а після самогубства точно скажуть шо винуватий

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)